2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geçen hafta 47 mi 48 mi ne demişti Dr, kilosu da 2980 mi ne demişti bu hafta 3200 olur diyordum 2850 doğdu
Ayy o zaman beklemek mantıklı sanki en azından iriyse bile sonra sezeryan olur ama sinir sıkışmam ilerliyor iki elimide kullanamıyorum cok zor ki son haftalar cok daha fazla odemleniyorsun

Tam da bugün aldım depend, iyi ki L beden aldım o zaman

Evet yaa bu aralar her yer Uras ya da Aras doldu. bence Yağız daha çekici tam bi delikanlı ismi kubiskubiskubis
Ben de aras istiyordum baya eskiden beri ama cok fazla koyan var bir tık üzüldüm açıkçası ama onada alistim vazgecemyorm ondan iki isime karar verdik Mert Aras olsun diye düşündük

Ben de aras istiyordum baya eskiden beri ama cok fazla koyan var bir tık üzüldüm açıkçası ama onada alistim vazgecemyorm ondan iki isime karar verdik Mert Aras olsun diye düşündük
Bu ismi çok seviyorsanız ve başka isim de koymayı düşünemiyosanız koyun tabiki , varsın bir Aras'ta sizinki olsun iki ismi birden kullanacaksanız iki isim olabilir. Benim kızımın iki ismi var. 8 yaşında ve isyan ediyor neden iki isim koydunuz diye biz ikinci ismini kullanıyoruz bazı akrabalar sadece ilk ismini kullanıyor, okulda iki ismini kullanıyorlar karman çorman oldu velhasıl. Şimdi nasipse ikinciyi tek isim koyacağım az ve öz

İsimleri ne peki

Kızlar aranızda geç döllenme olup son adet tarihi degıstırılen var mı? Benım tarıhımı 9 gun ılerıye aldılar. Tansiyon problemı yaşadığım için pazartesıyı beklıyorjm sabırsızlıkla belki erken dogum olacak ama normalde tarıh degısmese pazartesi 36+2 olacakken tarıh değiştiği ıcın 35+0 olacak. Bekletırler mı alalım derler mı bilmiyorum. Korku ve heyecanla bekliyorum. Böyle tarıh düzensizliği olan var mı
golden-snitch hayırlı olsun umarım iyisinizdir. Darısı bizlere

Suyunda problem yoksa veya çocuğu etkileyen 35te almazlar

Suyunda problem yoksa veya çocuğu etkileyen 35te almazlar
Tansiyonum düzensiz bu yüzden bebege gıden kan akımında direnç oluşmuş. İlaç kullanıyorum ama düzene gırmedı. Enfeksıyonda var. Bayram cok zor geçti dru bekliyorum pazartesi ne dıyecek bilmiyorum. Ama dedıgım gibi normalde 36+2 olacak once uyumlu gıdıyodu ama sonra bu direnç dedıler beslenmesı azaldı dedıler ondan berı değiştirılen tarıhle uyumlu gidiyor

Detaylı yazınca böyle aladabilir ama grupta şuanda bu sorunu yaşayan yok diye biliyorum insallah güzel şeyler söyler doktorun.. birde şey duydum ben normalde adet tarihi başlarda degistiriliyor sonra degistirilmiyo diye çünkü benimde bebek 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor adet tarihimi degistirmedi sende öyle yapması da garip geldi ama bakalım pazartesi güzel haberlerini bekliyorum

En basında değiştirdıler betam çok düşüktü kese falan olusmadan çok ılerı yazdılar. Bebek büyüdükçe o fark kalmadı tabi hatta dedılee fazla yazılmıs 3 gun ılerı alsak yetermiş dedıler ama bı daha oynama yapılmadı tabi. O yüzden baska dra gidince bebek önden mi gidiyor diyordu. Su son 2-3 haftadır gerıleme oldu direnç bozuldu tansiyon problemım yoktu once bı anda oldu ama ona bagladılar bebegın beslenememsını pazartesi gunu 2200 gramdı bu pazartesıye ne kadar alır bılemedım.

Sabah kontrol edecekler canım kilo kaybı varsa mama verilecek şimdilik verilmedi
Ama bebekler ilk doğunca ödem oluyor 100 gr falan düşebiliyor sonra süt zaten gelip emince almaya başlıyolar bence çok kayıp yoksa başlama canım bebek onla doyduğu için memeyi reddedebiliyor ilk kızımdaki tecrübesizliğim çok üzülmüştüm

Benim adet tarihim değişti normalde 5 ağustos doktor 15 ağustosa aldı. Ama ilk kontrolle uyumlu gidiyor benimki sonradan olan bir durum değil. İlk beta değerimi öğrendiğimde fark ettim ben.
Diğer kızımdada öyle oldu çünkü. Adetime 1 gün kala yumurtlama olmaz diye korunmasız olmuştu ve hamile kalmıştım. Adetim 12 gün geçince testte çıkmıştı.
Geç yumurtluyorum yani

Tansiyon düzensizliğiniz ne zaman başladı? Bende dün bütün gün poğaça börek yiyince sanırım ondan tansiyonum yükseldi. Doktoruma da salı günü gidicem daha kontrole var. Şimdiye kadar gelişim geriliği olmadı bizim tansiyonumda hep normaldi ama bi dün yükseldi. Acilde proteine baktılar sıkıntı yoktu yediklerinden kaynaklı muhtemelen dediler ama aklıma takıldı tabi. Sizde protein kaçağı vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…