Sen koysana bu kadar seviyosanNolur yağız koy çok güzel bi isimyada ikisini de koy gitsin
Yoktur inşallahSabah kontrol edecekler canım kilo kaybı varsa mama verilecek şimdilik verilmedi
Evet yaa bu aralar her yer Uras ya da Aras doldu. bence Yağız daha çekici tam bi delikanlı ismiNolur yağız koy çok güzel bi isimyada ikisini de koy gitsin
Ayy o zaman beklemek mantıklı sankiGeçen hafta 47 mi 48 mi ne demişti Dr, kilosu da 2980 mi ne demişti bu hafta 3200 olur diyordum 2850 doğdu
Tam da bugün aldım depend, iyi ki L beden aldım o zamanEvet canım sezaryen için soru işareti vardı ama oldu, bı beden büyük alabilirmisim. M aldım tam oldu biraz zorladım diyebilirim. Kanamam lavaboya çıkınca daha çok oluyor dependde öyle ahım şahım bir kanama yoktu ama kullanımı rahat
Ben de aras istiyordum baya eskiden beri ama cok fazla koyan var bir tık üzüldüm açıkçasıEvet yaa bu aralar her yer Uras ya da Aras doldu. bence Yağız daha çekici tam bi delikanlı ismikubiskubiskubis
Öncelikli hayalim Kağan ismi ama 2.olursa kesin Yağız koycamSen koysana bu kadar seviyosan
Bu ismi çok seviyorsanız ve başka isim de koymayı düşünemiyosanız koyun tabiki , varsın bir Aras'ta sizinki olsunBen de aras istiyordum baya eskiden beri ama cok fazla koyan var bir tık üzüldüm açıkçasıama onada alistim vazgecemyorm ondan iki isime karar verdik Mert Aras olsun diye düşündük
İsimleri ne pekiBu ismi çok seviyorsanız ve başka isim de koymayı düşünemiyosanız koyun tabiki , varsın bir Aras'ta sizinki olsuniki ismi birden kullanacaksanız iki isim olabilir. Benim kızımın iki ismi var. 8 yaşında ve isyan ediyor neden iki isim koydunuz diye biz ikinci ismini kullanıyoruz bazı akrabalar sadece ilk ismini kullanıyor, okulda iki ismini kullanıyorlar karman çorman oldu velhasıl. Şimdi nasipse ikinciyi tek isim koyacağım az ve öz
Suyunda problem yoksa veya çocuğu etkileyen 35te almazlarKızlar aranızda geç döllenme olup son adet tarihi degıstırılen var mı? Benım tarıhımı 9 gun ılerıye aldılar. Tansiyon problemı yaşadığım için pazartesıyı beklıyorjm sabırsızlıkla belki erken dogum olacak ama normalde tarıh degısmese pazartesi 36+2 olacakken tarıh değiştiği ıcın 35+0 olacak. Bekletırler mı alalım derler mı bilmiyorum. Korku ve heyecanla bekliyorum. Böyle tarıh düzensizliği olan var mı
golden-snitch hayırlı olsun umarım iyisinizdir. Darısı bizlere
Tansiyonum düzensiz bu yüzden bebege gıden kan akımında direnç oluşmuş. İlaç kullanıyorum ama düzene gırmedı. Enfeksıyonda var. Bayram cok zor geçti dru bekliyorum pazartesi ne dıyecek bilmiyorum. Ama dedıgım gibi normalde 36+2 olacak once uyumlu gıdıyodu ama sonra bu direnç dedıler beslenmesı azaldı dedıler ondan berı değiştirılen tarıhle uyumlu gidiyorSuyunda problem yoksa veya çocuğu etkileyen 35te almazlar
Detaylı yazınca böyle aladabilir ama grupta şuanda bu sorunu yaşayan yok diye biliyorumTansiyonum düzensiz bu yüzden bebege gıden kan akımında direnç oluşmuş. İlaç kullanıyorum ama düzene gırmedı. Enfeksıyonda var. Bayram cok zor geçti dru bekliyorum pazartesi ne dıyecek bilmiyorum. Ama dedıgım gibi normalde 36+2 olacak once uyumlu gıdıyodu ama sonra bu direnç dedıler beslenmesı azaldı dedıler ondan berı değiştirılen tarıhle uyumlu gidiyor
En basında değiştirdıler betam çok düşüktü kese falan olusmadan çok ılerı yazdılar. Bebek büyüdükçe o fark kalmadı tabi hatta dedılee fazla yazılmıs 3 gun ılerı alsak yetermiş dedıler ama bı daha oynama yapılmadı tabi. O yüzden baska dra gidince bebek önden mi gidiyor diyordu. Su son 2-3 haftadır gerıleme oldu direnç bozuldu tansiyon problemım yoktu once bı anda oldu ama ona bagladılar bebegın beslenememsınıDetaylı yazınca böyle aladabilir ama grupta şuanda bu sorunu yaşayan yok diye biliyoruminsallah güzel şeyler söyler doktorun.. birde şey duydum ben normalde adet tarihi başlarda degistiriliyor sonra degistirilmiyo diye çünkü benimde bebek 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor adet tarihimi degistirmedi sende öyle yapması da garip geldi ama bakalım pazartesi güzel haberlerini bekliyorum
Ay benden hiç gelmedi canım ya bilmiyorum hiç merakta ediyorum aslındaSuyuna şok oldum ben şarıl şarıl kaç eşofman değiştirdim üstüne hastanede ayrı aktı falan
Ama bebekler ilk doğunca ödem oluyor 100 gr falan düşebiliyor sonra süt zaten gelip emince almaya başlıyolar bence çok kayıp yoksa başlama canımSabah kontrol edecekler canım kilo kaybı varsa mama verilecek şimdilik verilmedi
Benim adet tarihim değişti normalde 5 ağustos doktor 15 ağustosa aldı. Ama ilk kontrolle uyumlu gidiyor benimki sonradan olan bir durum değil. İlk beta değerimi öğrendiğimde fark ettim ben.Kızlar aranızda geç döllenme olup son adet tarihi degıstırılen var mı? Benım tarıhımı 9 gun ılerıye aldılar. Tansiyon problemı yaşadığım için pazartesıyı beklıyorjm sabırsızlıkla belki erken dogum olacak ama normalde tarıh degısmese pazartesi 36+2 olacakken tarıh değiştiği ıcın 35+0 olacak. Bekletırler mı alalım derler mı bilmiyorum. Korku ve heyecanla bekliyorum. Böyle tarıh düzensizliği olan var mı
golden-snitch hayırlı olsun umarım iyisinizdir. Darısı bizlere
Tansiyon düzensizliğiniz ne zaman başladı? Bende dün bütün gün poğaça börek yiyince sanırım ondan tansiyonum yükseldi. Doktoruma da salı günü gidicem daha kontrole var. Şimdiye kadar gelişim geriliği olmadı bizim tansiyonumda hep normaldi ama bi dün yükseldi. Acilde proteine baktılar sıkıntı yoktu yediklerinden kaynaklı muhtemelen dediler ama aklıma takıldı tabi. Sizde protein kaçağı vs var mı?Tansiyonum düzensiz bu yüzden bebege gıden kan akımında direnç oluşmuş. İlaç kullanıyorum ama düzene gırmedı. Enfeksıyonda var. Bayram cok zor geçti dru bekliyorum pazartesi ne dıyecek bilmiyorum. Ama dedıgım gibi normalde 36+2 olacak once uyumlu gıdıyodu ama sonra bu direnç dedıler beslenmesı azaldı dedıler ondan berı değiştirılen tarıhle uyumlu gidiyor
Amin canım inşallahYoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?