2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen cinsiyette de hep yanılıyordun sen 10 gün içinde doğmaz diyorsan hazırlıklı olun her an doğabilir
Ahahah öyle deme yanlışlıkla tutturduğum bir iki kişi vardı biri sendin sanki benim kendi bebeklerimin cinsiyeti ile ilgili gördüğüm rüyalsrda hep tersine çıktı kızımda rüyamda erkek gördüm kız çıktı. Oğluşta rüyamda kız gördüm erkek çıktı

O doğuramayacak olanlardan biri ben olcam gibi hissediyorum

Evet biri bendim ben ne zaman doğururum bir de onun tahminini yap zaman hızlı geçsin doğurayım istiyorum artık

Benim ilk çocuğum olacak Allah’ın izniyle. Ama ben kesinlikle diyeceğim eminim o yüzden Şuan keyif almaya bakıyorum en azından ben napıyorsam oda onu yapıyor uyuyorsam uyuyor yiyorsam yiyor
İşte feraset, işte cesaret, işte mertlik buyrunuz doğru mantık bacım tebrik ediyorum

Dokuz aydir iş yapmayan ben Bugün bi evi topliyayim ye düşündüm . Şuan elimi kaldiracak halim yok evren diyor birak dağinik kalsin çik gez Ama onada halim yok ayy çok dirdirci oldum artik
Bende deli gibi gezmek istiyorum ama hiç halim yok çat kemiklerim acıyor yüryemiyorm

Ayy hepsi sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin öyle böyle gelecekler çok uzak gibi geliyor ama bi bakacaz kucağımızda

Ayy hepsi sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin öyle böyle gelecekler çok uzak gibi geliyor ama bi bakacaz kucağımızda
Aminn canım. Valla şaka maka bi yana. bu hamişlik hallerinin bile ayrı bir tadı var. Kastettiğim şey şu karnımızdaki o minik vurmaları, tekmeleri, göbüşümüzün şekilden şekle girmesini bile özlicez ne ara vakit geldi doğurdumda büyüyor dicez hepimiz . Önemli olan sağlıkla sıhhatle en hayırlı zamanda gelmeleri

Ayy ne güzel söyledin her ne kadar yorulmuş olsam da doğduğunda daha çok yorulacağımı bilerek hiiiç acele etmiyorum takılsın içerde biraz daha

Dokuz aydir iş yapmayan ben Bugün bi evi topliyayim ye düşündüm . Şuan elimi kaldiracak halim yok evren diyor birak dağinik kalsin çik gez Ama onada halim yok ayy çok dirdirci oldum artik
Bırakın işi gücü hava güzel bolca çıkınn gezin hava alın valla . ben previadan dolayı çıkıp markete bile gidemiyorum. İçerde küflendim. Baksanıza sabahtan çenem düştü

Bencede öyle normal sancı olsa duramazmisiz birde 100 değeri var 30da sence nasildi

Aynen öyle özlicez valla inşaAllah canım gelecek elbet o vakit

Ayy ne güzel söyledin her ne kadar yorulmuş olsam da doğduğunda daha çok yorulacağımı bilerek hiiiç acele etmiyorum takılsın içerde biraz daha
Yaani bence de bak dırdırcı teyzeler gibi görünüyorum şuan herkese , ama inan bana hak verecek herkes bigün. Hele ki ilk çocuğu olacak olanlar ; Çıkın temiz hava alın, duş alın makyaj bakım vs yapın ne bileyim işte sevdiğiniz bi film varsa açın izleyin, kitabınız varsa okuyun. İçecekleri yiyecekleri alın yanınıza keyifle yiyin tadını çıkarın. Neyden nasıl keyif alıyosanız öyle yapın. Evet ağrılarınız olacak ama bu haftalarda büyük bi kısmı normall. Sonucta karnımızda hızla kilo alan bi canlı var. Asla doğumu düşünüp gerilmeyin. Vakti gelince hepimiz doğurcaz nasılsa. Neyden keyif alıyorsanız şuan onu yapın gerisi içinse en hayırlı zamanı beklemek kadar güzeli yok

Vazgeçtim benimki geri kaçtı içime yeri rahat

İlk defa duydum canım boy konusunu ben de 1 60 acaba ondan mı hep sezaryen dogurdum kız yok anneannem 1 50 hepsini normal dogurmuş. Teyzemşn kızı 1 60 benle yaşıt iki tane normal dogum yaptı
Orada da bebeğin kilosu önemli oluyor işte 1.60 iken 4 kilo doğurmak zor olabilir
Ben duymuştum ama minyon tiplilerde duymuştum . Senin boyun gayet iyi . Kilon kac ? Belki vücüt kitle indexinden dolayidir .
1.60 boyum kilom 87ye dayandı vallahi indeks mindeks kalmadı bende
Canım anne boyu etkili ama benim kv 151 cm 4300 mu 4200 mu normal doğum yapmis
Maşallah bu arada
Maşallah kız kvne vallahi bilmiyorum doktor 2 hafta sonra net konuşuruz artıı doğum işini sen kafana takma dedi. Normal doğumdan yana bir doktor benimde normal doğumu istediğimi biliyor. Ama ben ne seni ne bebeği ne de kendimi riske atamam dedi doktor açık açık. 2 hafta sonra çatı yapıcak heralde orada karar vericek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…