2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayyy annemde sürekli böyle diyor
Ben işte bebeğin eşyalarını ütülüycem yok evde şunu yapıcam falan diyorum bana kızıyor hepsini yaparsın hava güzel çık yürü gez dolaş canın ne istiyorsa onu yap yeterki evde oturma diyor

Hah işte anacığının ellerinden öperim bak aklın yolu bir demişler. Biz istemesek bile zaten birgün gelecek o bebişler. Kıyafette yıkanır ütüsü de yapılır. Hepsi yapılır sadece 2 günden bile yapılır hepsi. Ama önemli olan şuan son zamanları keyifle geçirmek. Sonrası zaten hep kıyafet hep iş hep bebek.

Hiim o kilodan dolayi söylemiş tam bişey yiyecekken “Kübra kendine gel “ videosunu aç ve bu iki hafta dikkat et . Ama sezeryan istiyorsan salla gitsin istediğini ye iç hakediyorsun bacim

Hiim o kilodan dolayi söylemiş tam bişey yiyecekken “Kübra kendine gel “ videosunu aç ve bu iki hafta dikkat et . Ama sezeryan istiyorsan salla gitsin istediğini ye iç hakediyorsun bacim
Yaaa 2 haftadır zaten o kadar dikkat ediyorum ki bu grupta cipsler konuşulurken ben salatalık kemiriyordum bayram geçti çocuğuma bir baklava yediremedim ben kilo almamışım ama bebek nasıl böyle kilo alıyor anlamadım

İyi bari biz 37 yi görücez demekki
Karın aşağı inse bile 1 haftan var 2 haftan var hikaye canım normal doğum bekliyosan nasip me zamansa o zaman geliyor karnın doğum günü bile aşağı inebilir. Kimisinin o an kanala giriyo ve karnı iniyor
Burdakiler teselli arıyo hepsi bir olasılık

Sen normal zamanlarda, ama hepimizin beklemediği bi anda doğuruverirsin canım. Kızlar ben doğurdum yazıcaksın bi anda. 38 bitip tam 39 gibi hissediyorum
Ayy hadi inşallah 38+3,4 gibi gel diyorum ben de sürekli ama burda şimdi doğumlar başladıjça kesin erkenden gelsin isterim

Bencede öyle normal sancı olsa duramazmisiz birde 100 değeri var 30da sence nasildi
Reglinin ilk gününde sökülmeye çalışırken vuran ağrı gibi ama anlık olanı tabi.
100 değerini de görmüştüm baya bağırtıyor insanı kıvrandırırken o ağrıyı yaşarken epiduralin iğnesinin acısını hissetmiyorsun bile

Bizim doğum şekli bile belli değil canım oğluşum baş aşşağı dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…