2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sancı olsa anlarmışız doktorum öyle demişti. hani bu kırık olsa duramazsın muhabbeti var ya aynı onun gibi bişey. Sancı olsa duramazsın
Sizin bu yaşadıklarınızı gebe olmayanlar sabahları da yaşıyor yani. Sancı giderek sıklaşan bişey mesela. Sizin geçiyormuş sancınız.

Demi yA dengemiz alt üst oldu . Herşeyden korkmaya başladik

Kızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Çok şükür biran önce kucağına alırsın inşallah

Bu durumu bende yaşıyorum ama nstde sancı cıkmıyor hiç bakalım bu hafta cıkacak mı

Kızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Çok şükür canım çok sevindim sen nasılsın ağrın sızın var mı?
Maşallah canım uzun boylu olanlar daha rahat doğuruyor demişti benim doktorum da, 170 im ben ama hiç de rahat doğurmadım iri bebek zor doğuyor kim ne derse desin, 3.5 u geçince bi düşünmek lazım bence
Gaz sancısıdır o canım, benim de regl ağrısı gibi geliyor arada çorabımla yatıyorum geceleri aslında oda 26 derece ama ayaklarım üşüyor nedense

Yok canım değil artık sık sık yaşayabilirz. Dinlenince geçiyor devam etmiyorsa korkma. Düzenli olması lazım doğum için

Yok zaten değiştirilmiş hâliyle söylüyorum her gittiğime pazartesi kendı doktorumu beklıyorum zaten. İnşallah gelısıyordur ya

Evet ya daha dursun tabi ama sevesim var
Benimde sevesim var ama sonrasını düşününce hevesim biraz azalıyor şimdi ben bunu yazsam kızların doğum perileri de geçer eyyy kızlar doğurduktan sonra hep bıcır bıcır geçmiyor bilesiniz, çişli kakalı bezler, uykusuz geceler, gaz sancıları, emzirmekten gelen boyun ağrıları, geciken kahvaltılar buz gibi içilen çay kahveler, karnımdayken herşey daha kolaydı nidaaları var hadi bakalım buyrunuz doğurma perileriniz şimdi ne diyecek görelim cesursavasci melegim can

Aynen ayakalrim buz gibi ter içindeyim ama. Karnimda taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…