Bunlar bizi dogurtturmucak bacım
35+1 im en son bir haftadan fazlaya çevirdikHaftan gözükmüyor canım kaç haftalıksın karnında götürür bir hafta dedik ama
Sancı olsa anlarmışız doktorum öyle demişti. hani bu kırık olsa duramazsın muhabbeti var ya aynı onun gibi bişey.Kizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi
36 tamamlar inşallah kız alıştırma bunlar bak bizde yaşıyoruz ama geldikleri yok sıpaların35+1 im en son bir haftadan fazlaya çevirdik
Demi yA dengemiz alt üst oldu . Herşeyden korkmaya başladikSancı olsa anlarmışız doktorum öyle demişti. hani bu kırık olsa duramazsın muhabbeti var ya aynı onun gibi bişey.Sancı olsa duramazsın
Sizin bu yaşadıklarınızı gebe olmayanlar sabahları da yaşıyor yani. Sancı giderek sıklaşan bişey mesela. Sizin geçiyormuş sancınız.
Valla çok iyi olur daha valizim bile hazir değil bebeğin eşylari filan36 tamamlar inşallah kız alıştırma bunlar bak bizde yaşıyoruz ama geldikleri yok sıpaların
Korkmaya gerek yok ya daha erken sizin de haftanız sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Stres de etkileyebilir zaten çok kafaya takmamak lazım. Hazırlıkları yapalım gelirse de artık hoşgelirDemi yA dengemiz alt üst oldu . Herşeyden korkmaya başladik
Evet ya daha dursun tabi ama sevesim varSende mi brütüskız dur daha sen yapma bari gönder o perileri haydi kışş kışşş yap daha 35. Haftan
Çok şükür biran önce kucağına alırsın inşallahKızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Bnmde dün akşamdan beri çok fena regl ağrım var, bebegide sezaryen izinin altında hissediyorum. Arada da düzensiz sancı oluyorBenim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Bu durumu bende yaşıyorum ama nstde sancı cıkmıyor hiç bakalım bu hafta cıkacak mıKizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi
Çok şükür canım çok sevindimKızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Maşallah canımKızlar biz 3.115 gr olmuşuztosunluğumuzu bırakmıyoruz doktor doğum şekli için hala net bişey söylemiyor ama benim boyumun kısa olması bebeğin kilosunun fazla olması sezeryan ihtimalini arttırıyor dedi. 1.60 boyum sizlere hiş boy için böyle şeyler demişmiydi doktorunuz. Ben annenin boyunun etkili olduğunu bilmiyordum.
Gaz sancısıdır o canım, benim de regl ağrısı gibi geliyor arada çorabımla yatıyorum geceleri aslında oda 26 derece ama ayaklarım üşüyor nedenseKizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi
Kız hazır et artık en azından hastane çıkışı pijamaların elinin altında olsun canımValla çok iyi olur daha valizim bile hazir değil bebeğin eşylari filanbilmiyorum bu kadar stresli oluşta hiç bişi yapmamak hangi mantiğa siğiyor
Yok canım değil artık sık sık yaşayabilirz. Dinlenince geçiyor devam etmiyorsa korkma. Düzenli olması lazım doğum içinKizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi
Eveet ve 8 sene önce etrafta kimse koymuyordu. Ben çok severek koydumAsya çok güzel ve popiler bir isim
Yok zaten değiştirilmiş hâliyle söylüyorum her gittiğime pazartesi kendı doktorumu beklıyorum zaten. İnşallah gelısıyordur yaEvet canım şuan düzeltilmiş son adet tarihine göre 35+0 gelişim de o yönde. Kilo bi 6-7 gün önden gidiyor ama uyumlu olduğu haftaya göre doğum olacak. Azda olsa gelişmeye kilo almaya devam ediyorsa almazlar şimdi bebişi. Sende farklı doktora gidersen 36 değil 35 haftalık olarak söyle bence. Nasıl olsa 36-37 diyip erken alırlar sıkıntı yaşarsın filan Allah korusun
Tansiyondan kan akımı bozulmus dedı dr. Direnç olusmus . Karın çevresi gerıde kalmıştı.Neden gelişimi azaldı canım bi sorun mu var
Benimde sevesim var ama sonrasını düşününce hevesim biraz azalıyorEvet ya daha dursun tabi ama sevesim var
Aynen ayakalrim buz gibi ter içindeyim ama. Karnimda taş gibiÇok şükür canım çok sevindimsen nasılsın ağrın sızın var mı?
Maşallah canımuzun boylu olanlar daha rahat doğuruyor demişti benim doktorum da, 170 im ben ama hiç de rahat doğurmadım iri bebek zor doğuyor kim ne derse desin, 3.5 u geçince bi düşünmek lazım bence
Gaz sancısıdır o canım, benim de regl ağrısı gibi geliyor arada çorabımla yatıyorum geceleri aslında oda 26 derece ama ayaklarım üşüyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?