2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benimki kaçti

Hadi melegim bunları biliyor ama daha ilk anne olacaklar için dışarda negatif saçan teyzeler gibi konuştun onlara şuan toz pembe niye bozuyosun pembelerini

Demeee etmeee kurbanın olam bacım
Evrene tam olarak hangi tarihi gönderelim ona göre doğur
Bugün kontrolüm vardı benim doktora göre de ben daha doğurmazmışım
Bnmde dün akşamdan beri çok fena regl ağrım var, bebegide sezaryen izinin altında hissediyorum. Arada da düzensiz sancı oluyor
cesursavasci kızlar bu regl ağrısı gibi ağrı hissediyoruz ya sanırım onlar minik yalancı sancılar. Benim bugün nts de ara ara vurdu kimi hafif kimi bi tık daha yoğun regl ağrısı. Nts de 20 altı giderken sancı göstergesi o ağrılar vurunca 20 nin bi tık üstüne çıktı bitanesi 30 civarı çıktı. Hep o kasık ağrısı vurunca yükseldi sonra geri 20 altına düştü hep

Canım anne boyu etkili ama benim kv 151 cm 4300 mu 4200 mu normal doğum yapmis
Maşallah bu arada

Hadi melegim bunları biliyor ama daha ilk anne olacaklar için dışarda negatif saçan teyzeler gibi konuştun onlara şuan toz pembe niye bozuyosun pembelerini
Hayat toz pembeden ibaret değil yeğen ahahahhaha baktım ki erkenden herkesin doğum perileri gelmiş olaya tüm gerçekliği ile el attım arkadaşlar karnımızda durdukları her hafta onların faydasına nolur azcık daha sabredin vallahi bak sizi okudukça bende hevesleniyorum sonra kendime çimdik atıyorum kubraa kendine gel diyerek

Karnımdayken rahatmışız kelimesini ilk bunlar söylemezse iyi

Ohh ya sonunda benim gibi düşünen biri kaşınıyo bunlar
Ayy sormaaa . Hani bi video varya instada viraldi bi ara. Anne baksanaa ağlıyor diyor kız. Ee gelin oluyor kolay mı ağlıycak tabii diyor kadın bu da onun gibi oldu. Ee doğum yaklaşıyor oramız buramız ağrıycak tabi kolay mı göbeğimiz de küçülecek, vajinada baskı da olacak, karnımız ağrıyıp taş gibi de olacak ama 40-41 hatta 42 yi görenler olacak aramızda

Kııızzz ağzını hayra aç okadar beklemesinler

Dokuz aydir iş yapmayan ben Bugün bi evi topliyayim ye düşündüm . Şuan elimi kaldiracak halim yok evren diyor birak dağinik kalsin çik gez Ama onada halim yok ayy çok dirdirci oldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…