2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Daha önce doğum yapan annelerimiz sezeryan olup doğumdan sonra ne kadar sürede eski halinize döndünüz benim artık sezeryan gibi düşünmeye başlıyorum kendimce olumlama yapıyorum da
Ne yönden eski hal canım? Sezaryen sonrası toparlanmayı soruyorsan ilk gün hafif eğik yürüdüm acısı haliyle oluyor ertesi gün normal dik yürüdüm taburcu olunca hiç yatak filan da kurdurmadım yatmadım hatta 3.gün çay servisi filan yaptım bant yapıştırmışlardı duş aldım. Gayet iyiydim yani ağrı sızı hafif oluyor ama oda olacak tabi. Benim en büyük sıkıntım baş ağrısıydı. Gözümü açamıyodum genel anestezi aldığım için baş ağrısı aşırıydı günlerce sürdü. Sonra bişeyim kalmadı şükür çabuk toparlandım. İlk hafta 8 kilo verdim. Ama öyle çok yedirdiler ki süt olmaz diye 10 kilo geri aldım sonrada gittikçe almaya devam ettim kanmayın bol ye süt olsun muhabbetine ben yandım siz yanmayın 6 aylık doğum ve karnımın çok çıkmamasından çatlak ve buruşukluk olmadı ama göğüsler hafif sarktı haliyle. Şimdi bu doğumdan sonra merak ediyorum karnım nasıl olacak

Vallahi merak ettiğim herşeyi cevaplamışsın teşekkür ederim evet toparlanmayı merak ediyordum. Benim evim 2 katlı ve yatak odam üst katta en korktuğum şey kaç gün koltukta yatacağım o merdivenlerden nasıl çıkacağımdı. Bakalım inşallah herşey yolunda giderse hemen toparlanabilirim. Birde normalde birilerinden birşey isteyebilen bir insan değilim yani yanlış anlaşılmasın ama yeri gelir annemden eşimden bile isteyeceğime kendim yaparım modundayım. Şimdi o süreçte hem bebekle ilgilenmem lazım hem sezeryan acısı çok zorlar diye istemiyordum sezeryanı. Allah güç kuvvet versin hepimize

golden-snitch evide 2 katlı bakalım o nasıl yapacak merak ettim simdi

Daha önce doğum yapan annelerimiz sezeryan olup doğumdan sonra ne kadar sürede eski halinize döndünüz benim artık sezeryan gibi düşünmeye başlıyorum kendimce olumlama yapıyorum da
İlk gün dönmekte kalkmakta zorlanıyorsun,yardıma ihtiyacın oluyor ama ben 3.gün tam olarak iyi hissediyordum kendimi,açıkçası normal doğumdan çok daha iyi geldi bana..normal doğumda bazen o kadar çok dikiş oluyor ki toparlanmak daha uzun sürüyor.ben baş ağrısı olur diye bol bol kahve ve kola içtim aklınızda olsun anestezi kaynaklı baş ağrısı nı kafein anında kesiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…