2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu arada eğer erken doğum olmazsa burada en geç doğuran ben olucam ,daha 32+3 teyim , sezeryan olucağım için muhtemelen 38.haftaya gün verirler bana..yani daha 6 haftam var...olsun zaten dünya kadar işim var daha evi temizlettirmedim ,halılar,çatıda duran bebek arabası ,kuvet,anne kucağı yıkanıcak daha...daha 1 aylık işim var benim..
İnşallah zamanında doğar..benim gibi 32 de olan var mı acaba..

çevremden gördüğüm kadarıyla ilk sezeryan çok zorlamıyor eğer ki
Vücut olarak çok problem yoksa ama 2.3. De vücudu toplamak zor olabiliyormuş
İç organları felan filan işte ameliyat netice de. Çevremde de hep böyle gördüm tabi
Yaş da etkili olmuş
Olabilir

golden-snitch evide 2 katlı bakalım o nasıl yapacak merak ettim simdi
Ben üst kata çıkmadım canım asagidayiz hepimiz mutfak aşağıda olunca oturma odasında annemleyiz sadece banyo için kendi banyomu kullanirim diye yukariyi kullanırım ama bişey lazım olunca cikabiliyorum üstümü falan değiştirmeye de. Anesteziden ötürü baş ve boyun ağrım var spinal de yapıyormuş bunu. Dikisimle ilgili hiçbir problemim yok sukur oturup kalkarken yatarken dikkat ediyorum ama normal zamanda 0 ağrı hiç o konuda sıkıntı çekmedim şükür baş boyun ağrısı için de kahve icicem. Zaten günlük iğnem de var onları da oluyorum ama yürüme konusunda sıkıntım yok üst kata in çık problem olmazdi

32+5 ben varım canım 2. Gebelik mi senin? Yani sezaryan durumu ne zaman netleşti

Ay hepimize rahat doğum nasip olsun. Açıkçası senden sonra korkularım gitti cesaret geldi abartılı olmadığını anladım

Bitter çikolata ve hazır kahveyi duydumda Kolayı ilk defa duydum o da mı etkili?

O kadar çok seviniyorum ki sen böyle yazdıkça çok şükür iyisin kahve olarak hangisini içmemiz gerekiyor acaba kafeini bol olması lazımmış galiba maşallah canım

Kızlar duvara dik yaslaninca ayak ayak üstüne atamiyorum ama hafif böyle kayinca atabiliyorum bu olay tam olarak dik mi.durmak gerekiyordu

Canım senin hamilelik imzan gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…