Bu arada eğer erken doğum olmazsa burada en geç doğuran ben olucam ,daha 32+3 teyim , sezeryan olucağım için muhtemelen 38.haftaya gün verirler bana..yani daha 6 haftam var...olsun zaten dünya kadar işim var daha evi temizlettirmedim ,halılar,çatıda duran bebek arabası ,kuvet,anne kucağı yıkanıcak daha...daha 1 aylık işim var benim..
İnşallah zamanında doğar..benim gibi 32 de olan var mı acaba..
çevremden gördüğüm kadarıyla ilk sezeryan çok zorlamıyor eğer ki
Vücut olarak çok problem yoksa ama 2.3. De vücudu toplamak zor olabiliyormuş
İç organları felan filan işte ameliyat netice de. Çevremde de hep böyle gördüm tabi
Yaş da etkili olmuş
Olabilir
Vallahi merak ettiğim herşeyi cevaplamışsın teşekkür ederim evet toparlanmayı merak ediyordum. Benim evim 2 katlı ve yatak odam üst katta en korktuğum şey kaç gün koltukta yatacağım o merdivenlerden nasıl çıkacağımdı. Bakalım inşallah herşey yolunda giderse hemen toparlanabilirim. Birde normalde birilerinden birşey isteyebilen bir insan değilim yani yanlış anlaşılmasın ama yeri gelir annemden eşimden bile isteyeceğime kendim yaparım modundayım. Şimdi o süreçte hem bebekle ilgilenmem lazım hem sezeryan acısı çok zorlar diye istemiyordum sezeryanı. Allah güç kuvvet versin hepimize
Ben üst kata çıkmadım canım asagidayiz hepimiz mutfak aşağıda olunca oturma odasında annemleyiz sadece banyo için kendi banyomu kullanirim diye yukariyi kullanırım ama bişey lazım olunca cikabiliyorum üstümü falan değiştirmeye de. Anesteziden ötürü baş ve boyun ağrım var spinal de yapıyormuş bunu. Dikisimle ilgili hiçbir problemim yok sukur oturup kalkarken yatarken dikkat ediyorum ama normal zamanda 0 ağrı hiç o konuda sıkıntı çekmedim şükür baş boyun ağrısı için de kahve icicem. Zaten günlük iğnem de var onları da oluyorum ama yürüme konusunda sıkıntım yok üst kata in çık problem olmazdi
Bu arada eğer erken doğum olmazsa burada en geç doğuran ben olucam ,daha 32+3 teyim , sezeryan olucağım için muhtemelen 38.haftaya gün verirler bana..yani daha 6 haftam var...olsun zaten dünya kadar işim var daha evi temizlettirmedim ,halılar,çatıda duran bebek arabası ,kuvet,anne kucağı yıkanıcak daha...daha 1 aylık işim var benim..
Ben üst kata çıkmadım canım asagidayiz hepimiz mutfak aşağıda olunca oturma odasında annemleyiz sadece banyo için kendi banyomu kullanirim diye yukariyi kullanırım ama bişey lazım olunca cikabiliyorum üstümü falan değiştirmeye de. Anesteziden ötürü baş ve boyun ağrım var spinal de yapıyormuş bunu. Dikisimle ilgili hiçbir problemim yok sukur oturup kalkarken yatarken dikkat ediyorum ama normal zamanda 0 ağrı hiç o konuda sıkıntı çekmedim şükür baş boyun ağrısı için de kahve icicem. Zaten günlük iğnem de var onları da oluyorum ama yürüme konusunda sıkıntım yok üst kata in çık problem olmazdi
İlk gün dönmekte kalkmakta zorlanıyorsun,yardıma ihtiyacın oluyor ama ben 3.gün tam olarak iyi hissediyordum kendimi,açıkçası normal doğumdan çok daha iyi geldi bana..normal doğumda bazen o kadar çok dikiş oluyor ki toparlanmak daha uzun sürüyor.ben baş ağrısı olur diye bol bol kahve ve kola içtim aklınızda olsun anestezi kaynaklı baş ağrısı nı kafein anında kesiyor..
O kadar çok seviniyorum ki sen böyle yazdıkça çok şükür iyisin kahve olarak hangisini içmemiz gerekiyor acaba kafeini bol olması lazımmış galiba maşallah canım