2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam

Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam
Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi

Eklentiler

• IMG_5378.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 72
Nedense benimde ilk aklıma semra geldi...
Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil
Benim de yok hahaha ben senin nereli olduğunu da bilmiyorum bak antalyadasın ama oralı değilsin ayy bana azıcık bilgi verin bilgiye açım
Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi

Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil

Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi
Kız tanıdık çıkmıyo burda korkma ayy aşk olsun antep muhabbeti yaptık yüz kere kütahya I ImaginaryLife konya P Pembepilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…