melegim can Mucizem gerçek oldu 💗💗 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Eylül 2022 9.499 13.534 178 37 Adana 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.441 cesursavasci .!.: Kızlar duvara dik yaslaninca ayak ayak üstüne atamiyorum ama hafif böyle kayinca atabiliyorum bu olay tam olarak dik mi.durmak gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Sırtını yaslayıp atacaksın diyorlar biraz arkaya egimli oldugun zaman atılıyor zaten canım
cesursavasci .!.: Kızlar duvara dik yaslaninca ayak ayak üstüne atamiyorum ama hafif böyle kayinca atabiliyorum bu olay tam olarak dik mi.durmak gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Sırtını yaslayıp atacaksın diyorlar biraz arkaya egimli oldugun zaman atılıyor zaten canım
V vedayagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 381 414 303 Batman 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.442 genc-anne .!.: Canım senin hamilelik imzan gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ben tam bir teknoloji özürlüsü olduğum için hiç anlamıyorum o işlerden..ne yapmam gerekiyor..
genc-anne .!.: Canım senin hamilelik imzan gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ben tam bir teknoloji özürlüsü olduğum için hiç anlamıyorum o işlerden..ne yapmam gerekiyor..
melegim can Mucizem gerçek oldu 💗💗 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Eylül 2022 9.499 13.534 178 37 Adana 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.443 genc-anne .!.: Bitter çikolata ve hazır kahveyi duydumda Kolayı ilk defa duydum o da mı etkili? Genişletmek için tıkla... Nescafe ve kola canım daha hastanede iken içeceksin baş agrısı olmaması için eve çıkmayı beklemiceksin
genc-anne .!.: Bitter çikolata ve hazır kahveyi duydumda Kolayı ilk defa duydum o da mı etkili? Genişletmek için tıkla... Nescafe ve kola canım daha hastanede iken içeceksin baş agrısı olmaması için eve çıkmayı beklemiceksin
O ozgeeeee1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 5.453 7.771 118 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.444 genc-anne .!.: Evet bende gördüm biri daha o espriyi yaptı bugün , akım yapsak herkes adını yazar mııı Genişletmek için tıkla... Ayy hadi hadi yapınnn
genc-anne .!.: Evet bende gördüm biri daha o espriyi yaptı bugün , akım yapsak herkes adını yazar mııı Genişletmek için tıkla... Ayy hadi hadi yapınnn
V vedayagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 381 414 303 Batman 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.445 Nooneathome9 .!.: 32+5 ben varım canım 2. Gebelik mi senin? Yani sezaryan durumu ne zaman netleşti Genişletmek için tıkla... 3.gebelik ,ikisi de sezeryan..gerçi küçük kızım 9 yaşında ,istersen normal de doğurabilirsin diyorlar ama düşünmüyorum asla...
Nooneathome9 .!.: 32+5 ben varım canım 2. Gebelik mi senin? Yani sezaryan durumu ne zaman netleşti Genişletmek için tıkla... 3.gebelik ,ikisi de sezeryan..gerçi küçük kızım 9 yaşında ,istersen normal de doğurabilirsin diyorlar ama düşünmüyorum asla...
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.608 10.139 178 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.446 genc-anne .!.: Evet bende gördüm biri daha o espriyi yaptı bugün , akım yapsak herkes adını yazar mııı Genişletmek için tıkla... Sizce benim ismim nedir merak ettim neyi yakistircaksiniz O ozgeeeee1
genc-anne .!.: Evet bende gördüm biri daha o espriyi yaptı bugün , akım yapsak herkes adını yazar mııı Genişletmek için tıkla... Sizce benim ismim nedir merak ettim neyi yakistircaksiniz O ozgeeeee1
V vedayagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 381 414 303 Batman 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.447 genc-anne .!.: Bitter çikolata ve hazır kahveyi duydumda Kolayı ilk defa duydum o da mı etkili? Genişletmek için tıkla... Evet çok etkili,sade kahve ve siyah kola..ebe önermişti bana faydasını gördüm..
genc-anne .!.: Bitter çikolata ve hazır kahveyi duydumda Kolayı ilk defa duydum o da mı etkili? Genişletmek için tıkla... Evet çok etkili,sade kahve ve siyah kola..ebe önermişti bana faydasını gördüm..
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.608 10.139 178 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.448 melegim can .!.: Sırtını yaslayıp atacaksın diyorlar biraz arkaya egimli oldugun zaman atılıyor zaten canım Genişletmek için tıkla... Peki normal zamanda dimdik duruldugunda atılmıyor mu hiç deneyen var mı ben asla atamiyorum ama hafif eğimli atıyorum
melegim can .!.: Sırtını yaslayıp atacaksın diyorlar biraz arkaya egimli oldugun zaman atılıyor zaten canım Genişletmek için tıkla... Peki normal zamanda dimdik duruldugunda atılmıyor mu hiç deneyen var mı ben asla atamiyorum ama hafif eğimli atıyorum
O ozgeeeee1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 5.453 7.771 118 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.449 cesursavasci .!.: Sizce benim ismim nedir merak ettim neyi yakistircaksiniz O ozgeeeee1 Genişletmek için tıkla... Cansu geldi nedense aklıma
cesursavasci .!.: Sizce benim ismim nedir merak ettim neyi yakistircaksiniz O ozgeeeee1 Genişletmek için tıkla... Cansu geldi nedense aklıma
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.608 10.139 178 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.450 ozgeeeee1 .!.: Cansu geldi nedense aklıma Genişletmek için tıkla... Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok
ozgeeeee1 .!.: Cansu geldi nedense aklıma Genişletmek için tıkla... Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok
V vedayagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 381 414 303 Batman 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.451 cesursavasci .!.: Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Nedense benimde ilk aklıma semra geldi...
cesursavasci .!.: Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Nedense benimde ilk aklıma semra geldi...
Nooneathome9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2023 2.030 2.468 63 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.452 Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam
Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam
O ozgeeeee1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 5.453 7.771 118 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.453 cesursavasci .!.: Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Benim de yok hahaha ben senin nereli olduğunu da bilmiyorum bak antalyadasın ama oralı değilsin ayy bana azıcık bilgi verin bilgiye açım
cesursavasci .!.: Yok değil ama cansular nasil olur o konuda hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Benim de yok hahaha ben senin nereli olduğunu da bilmiyorum bak antalyadasın ama oralı değilsin ayy bana azıcık bilgi verin bilgiye açım
O ozgeeeee1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 5.453 7.771 118 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.454 Nooneathome9 .!.: Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam Genişletmek için tıkla... Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi Eklentiler IMG_5378.webp 45,5 KB · Görüntüleme: 72
Nooneathome9 .!.: Şekerlerim magnet yaptırdıysanız bana satıcı önerebilir misiniz? Bu konu 1500 kez konuşuldu ama ben o zaman düşünmüyordum eşim istiyor ondan yaptırcam Genişletmek için tıkla... Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.608 10.139 178 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.455 vedayagmuru .!.: Nedense benimde ilk aklıma semra geldi... Genişletmek için tıkla... Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil ozgeeeee1 .!.: Benim de yok hahaha ben senin nereli olduğunu da bilmiyorum bak antalyadasın ama oralı değilsin ayy bana azıcık bilgi verin bilgiye açım Genişletmek için tıkla... Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi
vedayagmuru .!.: Nedense benimde ilk aklıma semra geldi... Genişletmek için tıkla... Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil ozgeeeee1 .!.: Benim de yok hahaha ben senin nereli olduğunu da bilmiyorum bak antalyadasın ama oralı değilsin ayy bana azıcık bilgi verin bilgiye açım Genişletmek için tıkla... Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi
O ozgeeeee1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 5.453 7.771 118 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.456 cesursavasci .!.: Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi Genişletmek için tıkla... Kız tanıdık çıkmıyo burda korkma ayy aşk olsun antep muhabbeti yaptık yüz kere kütahya I ImaginaryLife konya P Pembepilates
cesursavasci .!.: Ayy çok garip öyle düşünmeniz iki isimde de hiç arkadaşım olmadı o yüzden bilemiyorum ama degil Ifsalamiyim kendimi yalnız ben senin nerde olduğunu bile bilmedigimi şuan farkettim Kütahya mi konya miydi Genişletmek için tıkla... Kız tanıdık çıkmıyo burda korkma ayy aşk olsun antep muhabbeti yaptık yüz kere kütahya I ImaginaryLife konya P Pembepilates
melegim can Mucizem gerçek oldu 💗💗 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Eylül 2022 9.499 13.534 178 37 Adana 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.457 cesursavasci .!.: Peki normal zamanda dimdik duruldugunda atılmıyor mu hiç deneyen var mı ben asla atamiyorum ama hafif eğimli atıyorum Genişletmek için tıkla... Ben şimdi denedim çok rahat atıyorum yaaa
cesursavasci .!.: Peki normal zamanda dimdik duruldugunda atılmıyor mu hiç deneyen var mı ben asla atamiyorum ama hafif eğimli atıyorum Genişletmek için tıkla... Ben şimdi denedim çok rahat atıyorum yaaa
V vedayagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 381 414 303 Batman 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.458 ozgeeeee1 .!.: Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi acaba ,daha önce yaptıran var mı,bide ben kutulu isimli çukulata da düşünüyorum acaba burda var mı
ozgeeeee1 .!.: Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi acaba ,daha önce yaptıran var mı,bide ben kutulu isimli çukulata da düşünüyorum acaba burda var mı
Nooneathome9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2023 2.030 2.468 63 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.459 ozgeeeee1 .!.: Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakayım hemen
ozgeeeee1 .!.: Ben buraya yaptırıcam fiyatı çok uygun diğer sayfalarda 12-14 tl idi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bakayım hemen
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.608 10.139 178 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #42.460 ozgeeeee1 .!.: Kız tanıdık çıkmıyo burda korkma ayy aşk olsun antep muhabbeti yaptık yüz kere kütahya I ImaginaryLife konya P Pembepilates Genişletmek için tıkla... Ayy doğru saçları güzel sarısı olandin amann sen bana bakma b12 eksikliği işte melegim can .!.: Ben şimdi denedim çok rahat atıyorum yaaa Genişletmek için tıkla... Ay şok üstüne şok yaşıyorum şuan anammmm nolur başka biride atsın
ozgeeeee1 .!.: Kız tanıdık çıkmıyo burda korkma ayy aşk olsun antep muhabbeti yaptık yüz kere kütahya I ImaginaryLife konya P Pembepilates Genişletmek için tıkla... Ayy doğru saçları güzel sarısı olandin amann sen bana bakma b12 eksikliği işte melegim can .!.: Ben şimdi denedim çok rahat atıyorum yaaa Genişletmek için tıkla... Ay şok üstüne şok yaşıyorum şuan anammmm nolur başka biride atsın