Kız ben geçen hafta yerden 2 cm bile kaldıramıyordum ama dogurmadımAyy doğru saçları güzel sarısı olandin amann sen bana bakma b12 eksikliği işte
Ay şok üstüne şok yaşıyorum şuan anammmm nolur başka biride atsın
Bilmiyorum benim de karşıma gezinirken reklamı çıktı ama yaptıranların geri dönüşlerini paylaşmışlar hepGüvenilir mi acaba ,daha önce yaptıran var mı,bide ben kutulu isimli çukulata da düşünüyorum acaba burda var mı
Tamam tasalanmiyim o zaman gelip geçici zaten en son biz dogurcazKız ben geçen hafta yerden 2 cm bile kaldıramıyordum ama dogurmadım
Hiç korkma canım, sadece baş boyun ağrım emzirirken zorladı ama onun da çaresi var şükür sıcak kompres, ağrı kesici, kahve vs. Ama ameliyat konusunda hiç korkmayın iyi ki planli olmadı kafamda kurardım ama bir anda girince hiç bir sey bilmeden girdim gibi oldu. Korkulacak hiç bir sey yok inan sezaryen olduğumu sadece uzanırken dikkat ederek anlıyorum ama devamlı bir ağrım yok yani korkunç bir şey değilmişAy hepimize rahat doğum nasip olsun. Açıkçası senden sonra korkularım gitti cesaret geldi abartılı olmadığını anladım
Konudan bağımsız melegim can isimli çukulataları nerden aldın acaba ,ne kadara mal oldu..Kız ben geçen hafta yerden 2 cm bile kaldıramıyordum ama dogurmadım
Bol bol kahve için denildiği icin kafeinli ne bulursan içiyorsun sanırım canım. Hastanede Nescafe vardı, evde filtre kahveye geçtim Nescafe sevmediğim için canım. Şükür iyiyim korkulacak hiç bir şey yok inanınO kadar çok seviniyorum ki sen böyle yazdıkça çok şükür iyisinkahve olarak hangisini içmemiz gerekiyor acaba kafeini bol olması lazımmış galiba maşallah canım
Bizim mesajların altında hamilelik günlüğümüzü görüyor musun? Eğer görüyorsan altta hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor . Oraya tıkla gerekli bilgilerini gir canım. Eğer bizim mesajların altında birşey görmüyorsan kendi profil resmine tıkla ordan hesap detaylarına gir. Orda bebeğinin doğacağı tarihi soruyor. Orayı doldur kaydet. Bakalım olacak mı. Bak Ss attım en altta imza eklemek için tıklayın yazıyorBen tam bir teknoloji özürlüsü olduğum için hiç anlamıyorum o işlerden..ne yapmam gerekiyor..
Hamilelik günlüğü görünmüyor bende,dediğin gibi hesap ayarlarına girdim doğum gününü ekledim, bilmiyorum oldu muBizim mesajların altında hamilelik günlüğümüzü görüyor musun? Eğer görüyorsan altta hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor . Oraya tıkla gerekli bilgilerini gir canım. Eğer bizim mesajların altında birşey görmüyorsan kendi profil resmine tıkla ordan hesap detaylarına gir. Orda bebeğinin doğacağı tarihi soruyor. Orayı doldur kaydet. Bakalım olacak mı. Bak Ss attım en altta imza eklemek için tıklayın yazıyor
Evet canım olmuş bakkHamilelik günlüğü görünmüyor bende,dediğin gibi hesap ayarlarına girdim doğum gününü ekledim, bilmiyorum oldu mu
Bebek çikolata dükkanım var canım ınstgramda ordan aldım indirim vardı 100 adet 370e aldım kargo hariçKonudan bağımsız melegim can isimli çukulataları nerden aldın acaba ,ne kadara mal oldu..
Çok teşekkür ediyorum,ama ben sizinkileri hala göremiyorum...bide ben doğum gününü sezeryana göre 38.hafta olarak hesaplayarak girdim ,sistem beni 34.haftada saydıEvet canım olmuş bakk
Kolayla pek aram yok ama neyse dur hastaneye gidince 1 litre de ondan alayım madem, hepsinden yer içerim garanti olsunNescafe ve kola canım daha hastanede iken içeceksin baş agrısı olmaması için eve çıkmayı beklemiceksin
Kız gaza getirmeAyy hadi hadi yapınnn
Sağol canım, kahvemi şimdiden alıp çantama attım dün. Doğum günü kolayı da aldırırımEvet çok etkili,sade kahve ve siyah kola..ebe önermişti bana faydasını gördüm..
Canımm maşallah sana maşallah güzel anneHiç korkma canım, sadece baş boyun ağrım emzirirken zorladı ama onun da çaresi var şükür sıcak kompres, ağrı kesici, kahve vs. Ama ameliyat konusunda hiç korkmayın iyi ki planli olmadı kafamda kurardım ama bir anda girince hiç bir sey bilmeden girdim gibi oldu. Korkulacak hiç bir sey yok inan sezaryen olduğumu sadece uzanırken dikkat ederek anlıyorum ama devamlı bir ağrım yok yani korkunç bir şey değilmiş
Çok iyiymiş ben bugün instagramdan birine yazdım 50 adet metal kutulu 350 dedi bana...peki memnun musun güzel olmuş mu?Bebek çikolata dükkanım var canım ınstgramda ordan aldım indirim vardı 100 adet 370e aldım kargo hariç
Siz batmanliydiniz dimi :)Hamilelik günlüğü görünmüyor bende,dediğin gibi hesap ayarlarına girdim doğum gününü ekledim, bilmiyorum oldu mu
At kız özelden aaa niye çekindiniz bu kadar tc’nizi istedim sankiKolayla pek aram yok ama neyse dur hastaneye gidince 1 litre de ondan alayım madem, hepsinden yer içerim garanti olsunsağol canım
Kız gaza getirmeben sana özelden atayım olmadı, tek başıma akım yapamam herkes katılmalı
Sağol canım, kahvemi şimdiden alıp çantama attım dün. Doğum günü kolayı da aldırırım
Ne akımı var kız ne kaçırdım benKolayla pek aram yok ama neyse dur hastaneye gidince 1 litre de ondan alayım madem, hepsinden yer içerim garanti olsunsağol canım
Kız gaza getirmeben sana özelden atayım olmadı, tek başıma akım yapamam herkes katılmalı
Sağol canım, kahvemi şimdiden alıp çantama attım dün. Doğum günü kolayı da aldırırım
Evet canım çok güzel çikolatada tazeÇok iyiymiş ben bugün instagramdan birine yazdım 50 adet metal kutulu 350 dedi bana...peki memnun musun güzel olmuş mu?
Sen normal sat tarihine göre olan doğum tairihini gir canım. Hiç 38. Haftanı falan karıştırma normal beklenen doğum tarihini gir.Çok teşekkür ediyorum,ama ben sizinkileri hala göremiyorum...bide ben doğum gününü sezeryana göre 38.hafta olarak hesaplayarak girdim ,sistem beni 34.haftada saydı
Evet...Siz batmanliydiniz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?