Yanma enfeksiyondan olur canım doğum belirtisi hiç duymadım benGelsin gelirse sıkıntı degilde vajinada çok yanma var enfeksiyondan mı acaba bu rahatsızlıklarım
Yok yok olmadı merak etmeyin istesede yapamam şuan zaten hiç halim yok birde bıgün nedense bi fön felan çektirdim dogarsa belki diyeNe hayaller kurdum burdasen iyi ol bebisinle sağlıklı ol da yeter merakla bekliyoruz ara ara yaz
Oha harbiden bir şeyler oldu mumelegim can
1 haftadır ilaç da içiyorum iki degişik antibiyotik geçmedimi acaba zaten geçmediyse oda doguma sebep olurYanma enfeksiyondan olur canım doğum belirtisi hiç duymadım ben
Ay inşallah…Görmedim ben o mesajını inşallah dogurmazsin eş önemli gerçekten püüü vicdansızlar
Bi takip et kendini hele biraz kuzum1 haftadır ilaç da içiyorum iki degişik antibiyotik geçmedimi acaba zaten geçmediyse oda doguma sebep olur
Pembelik hiç yok canım birden aktı iç çamaşırı degiştim yine aktı biraz dinlenim bakim zaten gelecekse yatırmaz hiç sabah 10.30 da kontrolüm var zatenCanım benim akintimda hafif pembelik de vardı. Sen de akintina dikkat et bir nstye git bence
Benim ki 32 de 1700 dü canım ona bile normal dedi perinatoloji doktorum. Bugün 35+0 olduk. Salı randevumuz var. Bakalım ne kadar olmuş. Bizimki topikte maşallah bebişler kilo olarak ilerde hep. Bizimkiler biraz daha normal seviyede bence o yüzden beslenememiş falan değil. 3 kilo doğsalar bile yeter yaniBende 2.yı düşünmüyordum sjjsjdjs bı anda oldu onca yıl ısterken olmamıstı halbukiKorku heyecan hepsı karısık bende suan. Burası dısında konularıda okudum daha ılrrı haftalarda daha düşük kılo dogum yapanlad olmus. Benım 34.haftada 2200 dedı beslenememıs falan dedı. Yarın 35 oluyor bir haftada ne alır bilmiyorum ama normal degıl mı ya
Burada sezaryen olan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamadı sizin de kolay geçer inşallahAy herkes heyecanlıBende yarın gideceğim daha erken bizim ama çok heyecanlıyım duruma göre erken olabilir ama bekletedebılır ne olacak bilmiyorum . Zaten bu bilinmezlikten heyecanlanıyorum. Korkuyorum da baya kızlar nasıl yeniyorsunuz korkunuzu. Ben ilk doğumu sunı sancı ile normal yaptım ölü doğumdu. Bu sefer sorun yokken sezeryan yaparım seni demıstı doktorum tansiyon olayı olaynca kesın sezeryan olur iyice korkuyorum
Benim de 33+6 da 2300 dü doktor gayet normal dedi, hatta önceki kontrollerde önde gidiyordu iri bebek olmasın diye şekeri kes demişti bana. Sizin kilo gayet normal benceBende 2.yı düşünmüyordum sjjsjdjs bı anda oldu onca yıl ısterken olmamıstı halbukiKorku heyecan hepsı karısık bende suan. Burası dısında konularıda okudum daha ılrrı haftalarda daha düşük kılo dogum yapanlad olmus. Benım 34.haftada 2200 dedı beslenememıs falan dedı. Yarın 35 oluyor bir haftada ne alır bilmiyorum ama normal degıl mı ya
Ayy kuzum doğurmazsın bence ya ama annen teyzen falan var en azından aynı şehirde yardıma gelecekler var içini ferah tutBana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuz
Valla anlamadığım bir şekilde çok rahat doktorum ne olabilir en fazla doğurursun diyorBende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attımmaşallah bizim bebekler elimizi avucumuzu doldurcaklar ama bana göre sana 1 hafta geç nstye sokuyo
Doğurmazsın canım Çabuk geçer şu birkaç gün hiç merak etmeBana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuz
Dikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayıDogurma perilerim gitti nedense yaaa iş ciddiye binince uykusuz geceler geldi aklıma gerçi şimdide uyuyamıyorum ama
Geliyor gelmekte olanKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Bende öyle düşünüyorum aslında ama kan akımında direnç olusmus beslenememıs dedı ona üzüldüm. İnşallah bıraz daha toparlanmıstır.Yoksa kılosunu dert etmıyorum yegenlerımde hep düşük kıloda dogdu. Önemli olan sağlıklı olmaları.Benim ki 32 de 1700 dü canım ona bile normal dedi perinatoloji doktorum. Bugün 35+0 olduk. Salı randevumuz var. Bakalım ne kadar olmuş. Bizimki topikte maşallah bebişler kilo olarak ilerde hep. Bizimkiler biraz daha normal seviyede bence o yüzden beslenememiş falan değil. 3 kilo doğsalar bile yeter yani
Sırtını düz bi yere yaslayıp dik oturunca ayakları üst üste atmaya çalışıyorsun. Eğer atamıyorsan doğumun yakın demekmiş.her şey hepimiz için kolaylıkla ve güzellikle olsun inş. Bu arada ayak atmak nedir aklıma takıldı kaç yerde okudum forumda?
Doktor söylediyse boşverDoktor söyledi canım ama günde 1 bardakkizz internette ne yaziyo
Ayy aglıcam valla yüz üstü uyuyalım kelimesinin beni bu kadar duygusallaştıracagı aklıma gelmemişti daha bir ay önce eşime dedim bu gün sen taşı ben yüz üstü yatim diye hep öyle yatarım normaldeDikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayı
İnşallah hepımız kolayca dogururuzBurada sezaryen olan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamadı sizin de kolay geçer inşallah
Benim de 33+6 da 2300 dü doktor gayet normal dedi, hatta önceki kontrollerde önde gidiyordu iri bebek olmasın diye şekeri kes demişti bana. Sizin kilo gayet normal bence
Ayy kuzum doğurmazsın bence ya ama annen teyzen falan var en azından aynı şehirde yardıma gelecekler var içini ferah tut
Kaçtı kaçtı geri beni kandırdı galibaGeliyor gelmekte olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?