2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ne hayaller kurdum burda sen iyi ol bebisinle sağlıklı ol da yeter merakla bekliyoruz ara ara yaz

Oha harbiden bir şeyler oldu mu melegim can
Yok yok olmadı merak etmeyin istesede yapamam şuan zaten hiç halim yok birde bıgün nedense bi fön felan çektirdim dogarsa belki diye

Canım benim akintimda hafif pembelik de vardı. Sen de akintina dikkat et bir nstye git bence
Pembelik hiç yok canım birden aktı iç çamaşırı degiştim yine aktı biraz dinlenim bakim zaten gelecekse yatırmaz hiç sabah 10.30 da kontrolüm var zaten

Benim ki 32 de 1700 dü canım ona bile normal dedi perinatoloji doktorum. Bugün 35+0 olduk. Salı randevumuz var. Bakalım ne kadar olmuş. Bizimki topikte maşallah bebişler kilo olarak ilerde hep. Bizimkiler biraz daha normal seviyede bence o yüzden beslenememiş falan değil. 3 kilo doğsalar bile yeter yani

her şey hepimiz için kolaylıkla ve güzellikle olsun inş. Bu arada ayak atmak nedir aklıma takıldı kaç yerde okudum forumda?

Burada sezaryen olan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamadı sizin de kolay geçer inşallah
Benim de 33+6 da 2300 dü doktor gayet normal dedi, hatta önceki kontrollerde önde gidiyordu iri bebek olmasın diye şekeri kes demişti bana. Sizin kilo gayet normal bence
Bana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuz
Ayy kuzum doğurmazsın bence ya ama annen teyzen falan var en azından aynı şehirde yardıma gelecekler var içini ferah tut

Bende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attım maşallah bizim bebekler elimizi avucumuzu doldurcaklar ama bana göre sana 1 hafta geç nstye sokuyo
Valla anlamadığım bir şekilde çok rahat doktorum ne olabilir en fazla doğurursun diyor nst ye 36 da girmiş oluyorum millet 33-34 te girdi allahtan sancım yok dedim doktora bu son bekleyiş sonra her hafta gidecekmişiz yani cumartesi den sonra bekliyor bebeği 10 gün de iri sağolsun oğluş o yüzden doğum hazırlıkları hızlandı adaçayı ananas yürüyüş

Dogurma perilerim gitti nedense yaaa iş ciddiye binince uykusuz geceler geldi aklıma gerçi şimdide uyuyamıyorum ama
Dikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayı

Geliyor gelmekte olan

Bende öyle düşünüyorum aslında ama kan akımında direnç olusmus beslenememıs dedı ona üzüldüm. İnşallah bıraz daha toparlanmıstır.Yoksa kılosunu dert etmıyorum yegenlerımde hep düşük kıloda dogdu. Önemli olan sağlıklı olmaları.

Dikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayı
Ayy aglıcam valla yüz üstü uyuyalım kelimesinin beni bu kadar duygusallaştıracagı aklıma gelmemişti daha bir ay önce eşime dedim bu gün sen taşı ben yüz üstü yatim diye hep öyle yatarım normalde şimdi saga dönsem karnım geriliyor sola dönsem geriliyor kalkıp oturuyorum artık

İnşallah hepımız kolayca dogururuz bayram haftası olunca kendı drum dışında dra gıtmıstım o dedı beslenememıs dıye direnç olmuş dedı ona üzülüyordum yoksa benım için sağlığı daha önemli kilo doguncada alır diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…