10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol
İnşallah o 30u paşa paşa oducez gibi hissediyorum sağol canım bizi de düşündüğün icin bu ödeme kısmı olsun doğumla alakalı şeyleri alt kattan mi hallediyoruz
Aynen ilk giriş katta vezneyi geçince sola dönüyorsun oradan canım, yok yok diretin siz 24k için daha tam yürürlüğe girmedi sanırım yardımcı oluruz dediler
Offf kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim
Bizim özel sağlık sigortasına sorgu attılar canım benim limit bitmişti neredeyse zaten. Biz bugün ödedik sen girmeden pazarlık yapman lazım kağıt imzalayinca sonradan yapmazlar
10 tane falan koymuştum eşim de sonradan getirdi 15-16 falan vardı ama eve getirdik hepsi bitmedi 15 tane sırf garanti olsun diye koyabilirsin canım eve getirirsin kalanını. Bizimki arka arkaya yaptı hep kakasını
Offf kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim
10 tane falan koymuştum eşim de sonradan getirdi 15-16 falan vardı ama eve getirdik hepsi bitmedi 15 tane sırf garanti olsun diye koyabilirsin canım eve getirirsin kalanını. Bizimki arka arkaya yaptı hep kakasını
Ben de bunu kaydetmisim tamam tesekkur ederim canim eger cok batan bir kusuru yok diyorsan ben de isteyeyimzaten bazisi gereksiz pahali alt tarafi isimli bir tahta parcasi yani.
Ay kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Ben de bunu kaydetmisim tamam tesekkur ederim canim eger cok batan bir kusuru yok diyorsan ben de isteyeyimzaten bazisi gereksiz pahali alt tarafi isimli bir tahta parcasi yani.
Fotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen de genelde 600-1000 arasıydı fiyatlar, bu fiyata ancak bu dedim ben
Sophier üzerinden aldıysanız orada iade vs olması lazım. Sayfayı kurallarını incelesenize bi. Ben oradan sayfa acıp satış yapacaktım iade sureci oluyor diye vazgecmiştim. El emeği oyuncak tavsandı, keyfiyetten iade edecekler yüzünden boşuna yorulmamayım dedim
Aynen ilk giriş katta vezneyi geçince sola dönüyorsun oradan canım, yok yok diretin siz 24k için daha tam yürürlüğe girmedi sanırım yardımcı oluruz dediler
Bizim özel sağlık sigortasına sorgu attılar canım benim limit bitmişti neredeyse zaten. Biz bugün ödedik sen girmeden pazarlık yapman lazım kağıt imzalayinca sonradan yapmazlar
Shopier dan olduğu için sorun yaşamazsınız orda iptal etme müşteri tarafından olabiliyor diye biliyorum çünkü paranız shopier de saklı şuanda teslim olmadan onlara aktarım olmuyor. Siz shopier ile iletişime geçmeye çalışın iptal edin paranız geri gelsin