- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
O konuda çok haklısın orda öyle olmak garip bi his.. parmakla mi bakıyor birde geçen burda bi konu konusuldu da merak ettimBirazcık acıdı ama saniyelik bir şeydi dayanıyorsun mecburensadece bir yerde çok itince acıdı ilk başta acımadı insan kendini çok savunmasız hissediyor kötü bir duygu
Kizlar bebek sabahtandir bi tarafa toplanip hareket ediyor. Taş gibi. Gecede uyuyamadim sizde Çar mi böyle
Benimde öyle kasılmalar yavaş yavaş başlıyor.Benimde bugun oyle hatta normalde biraz hareketlerinde azalma vardi üzülüyordum bugün maşallah hiç durmuyor bir de deprem oldu ona gerildim galiba sürekli toplanıyor karnımda ama benim ekstra mide bulantım var anlamadım neden oluyor
Belimde sancılar karnımda agrılar Nişan yada suyum gelsede dogurmaya gitsem
Bazı fırsatçılar dışında genel olarak alana da zor satana da zor amin canımEkonomi nasıl kötü yaAllah yardımcımız olsun inşallah şu tahtalara bin küsür lira verilecek bir ekonomi , ne diyebilirim ki tamam onların da ekmek tekneleri onlar da kira ödüyor malzemeleri satın alıyorlar malzemeler pahalı onlar da haklı maalesef
Bunu 450ye nerden aldinKız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de Eki Görüntüle 3416511
Aynen bugün kas katiydi bütün günBenimde öyle kasılmalar yavaş yavaş başlıyor.
Harkettede azalma var doktor normal dedi yeri daraldığı için
Benim çoğu zaman taş gibi ama uyutuyoKizlar bebek sabahtandir bi tarafa toplanip hareket ediyor. Taş gibi. Gecede uyuyamadim sizde Çar mi böyle
Benim karnımın içi konya ovası benceBenimde öyle kasılmalar yavaş yavaş başlıyor.
Harkettede azalma var doktor normal dedi yeri daraldığı için
Benim dün gece sifir uyuttu . Sağ yapiyordum vaityotdu sol yapiyotdum nefes alamiyordum . Artik çok ağirlaştimBenim çoğu zaman taş gibi ama uyutuyo
Hiç bakmadım ben nasıl baktığına çatala oturdum orda baktı biraz gerildim hiç bakmadım o tarafa ama iki parmağıyla bakıyo sanırım kastığım için çok dikkat etmedim. Öncesinde enfeksiyon için sürüntü aldı doğumda bebeğe benden geçecek bir şey var mı diye bakmak için onda bir şey soktu Smear testindeki gibi sonrasında sanki parmağıyla baktı jel falan sıkıyo zaten çok korkulacak bir şey değil saniyelik geçiyo gidiyo ama rahatsız edici tabiO konuda çok haklısın orda öyle olmak garip bi his.. parmakla mi bakıyor birde geçen burda bi konu konusuldu da merak ettim
Ay ne arsızlarmış kızEttim yine de cevap yok
Canım kargoları var mı bilmiyorum organizasyon dükkanı konyada arkadaşımın evinin ordaymış kendisi yapmış ben bebeğin odasını gezerken bunu gördüm çok beğendimBunu 450ye nerden aldin
Cnm nerde yaptırdınKız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de Eki Görüntüle 3416511
Bu sayfa canım diğer hediyelikler çikolatalar da uygun düşünürsenCnm nerde yaptırdın
İyi yapmışsın canım ya valla ben de bir ay daha sabretsem olurmuşAnnen az bile yapmış az bile söylemiş kızben ilk öğrendiğimde önceden çok resim atardım eşimle çok tartışırdık bebekten önce bebek olunca annem bana yemin ettirdi resim atmamam için hatta whatsap grubumuz vardı kardeşlerimle abimler yengemler var grupta oraya resim attığımda bile annem arayıp azarladı beni , 9 aydır asla resim paylaşmıyorum kesinlikle ve eşimle olam büyük tartışmalar bitti böyle tatlı küçük atışmalara döndü ve o kadar mutluyum ki eskiye göre, gerçekten resim paylaşmak inanılmaz etkiliyor bunu yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün güzel bir ayetel kürsi oku nas felak oku kendine canım çok geçmiş olsun nazar maalesef hak ve gerçek bu konuda @genc-anne de bayağı bilgili grupta biriyle bir muhabbet olmuştu hatta
Nereye yaptırdın bunuKız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de Eki Görüntüle 3416511
Yarın kapı süsü için bi yere fiyat sorucaz pahalı gelirse burdan yaptırayım bende mesaj attım şimdi İstanbul’a kargosu vardır heraldeBu sayfa canım diğer hediyelikler çikolatalar da uygun düşünürsenben yaptırmak istedim ama bu cumartesiye yetişmez dedi benim doğum bu hafta olacak inşallah sadece kapı süsü yetişir dedi Eki Görüntüle 3416524
Emin ol görenler maalesef herkes için demiyorum ama çoğu maşallah demiyor senin adına mutlu olmuyorlar kıskanıyorlar o an evlenemeyen oluyor şuna bak ikinciyi yaptı diyor, evlenen ama çocuğu olmayan yine haset ediyor içten içe sana karşı bir nazar yolluyor maalesef … kimsenin içini niyetini maalesef bilemiyor insan. Nazarı öyle bir yerden alıyorsun ki hiç tahmin bile edemeyeceğin insanlar herşeyini paylaştığın insanlar aslında seni içten içe kıskanabiliyor seni nazar edebiliyor. Rabbim şu süreçte seni de bebeği de nazardan korusun inşallahİyi yapmışsın canım ya valla ben de bir ay daha sabretsem olurmuşzaten yüz yüze görüştüklerim sürekli görüyor diye düşündüm ama sosyal medya farklı oluyor gerçekten. Neyse daha da paylaşmam okudum da inşallah etki eder.
BuldumBu sayfa canım diğer hediyelikler çikolatalar da uygun düşünürsenben yaptırmak istedim ama bu cumartesiye yetişmez dedi benim doğum bu hafta olacak inşallah sadece kapı süsü yetişir dedi Eki Görüntüle 3416524
Nereye yaptırdın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?