Kızlar kontrolden çıktım. Yolunda herşey şükür haftaya yine çağırdı. Kilosu 3200 olmuş boyu da 50 cm.
Böylece normal doğum ihtimalim tamamen ortadan kalktı rahatladım iyice.
Doğumhaneyi görünce, minnak bebeleri insan çok sabırsızlanıyor
Benimde 35 de 3200 sezeryan dedi ben normal istiyordum ama kafa karışıklığım gitmis oldu yinede sezeryana kadar elimden geleni yapcam normal dogum başlarsa sezeryana kadar duruma gore bakarız uygunsa normal alırım dedi benim cok odemim var tansiyon sorunu olusabilr ilerde dedi
Ben aldım ama dışarı seyahat cok olacak yazın ondan dolayı aldm ve reflü yatagida oluyor ben cok begendim ama daha bebiş olmadığından kullanımını bilmiyorum yazı çıkarır disari çıkıncada piknik falan guzel olur diye düşündüm
evet oldu canım 10 gün önce 3600 dedi doğana kadar 4 ü geçer dedi hiç öyle olmadı 10 gün sonra 3750 doğdu kızların dediği gibi ultrasonda 200-300 gram kadar eksik farklı ölçüyor
Ben Müge anlıyı yayın saatinde izlemeyi sevmiyorum ya reklamlar uzun tekrarına bakıyorum telefondan işi abarttım bu arada kurtlar vadisine sardım eşim alemdürüst izlememiş ben tekrar tekrar izliyorum biraz değişikmiyim neyim
Kızlar bu arada doğumda oje sürmek isteyenler için tırnaklarımda kırmızı oje vardı doktor onları sil sürmek istersen açık şeffaf renkler sür dedi. Şu parmağa takılan bişey varya oksijen takibi yapıyor o koyu renk ojede algılamıyormuş oyüzden açık renk oje idealmiş yada hiç sürmemek. Ben açık renk sürerim artık
Bu arada ojeyi sorup kan sulandırıcıyı ne zaman keseceğimi sormamam durumu da yuh dedirtti bana bile
canım bebeği koltuğun üstüne koyacaksan koltuğun üstünde durursa güzel ama beşiğin içinde bunlar biraz çöküyor öyle olunca sırtı yazık daha taze, ben aldım salona da küçük beşik almıştım onun içine koydum bu yatağı, maalesef normal yatak gibi olmadı bayağı engin kaldı sırtı yamuk olmasın diye altına bir minder koyduk ama benim beşik biraz derin belki senin beşiğin enginse tam olursa bilemeyeceğim
Kızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükür daha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Kızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükür daha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
kızlar selam 34+2 deyim bu aralar aşırı bir gaz sorunum var bazen tutamadığım bile oluyor hatta vajinadan geliyor gaz böyle birşey yaşayan var mı , haftaya doktora gittiğimde soracağım ama merak ettim
Aay ne korkutmustu o fındık burun beni şimdi seviyorum fındık burnunu
Saçları koyulasip kumral olacak gibi geliyor güneşte altın gibi parlıyor ama bu hafta daha bı uzadı kumrala dönüyor gibi