2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandan guzel haberler diyeceğine inanıyorum beta artışın çok güzel ama yine kan vermen lazım tiroit vs şeylere bakiliyormus

En son baktirdiniz mi tekrar kac çıktı

Ateşim çıktı şimdi kızlar halsizlik de var vcut kırgınlığı eklem ağrısı parol 500 içtim sirkeli su yapıyorum

Allah yardımcın olsun canım. Allah şifa versin annelerimize de. Bnm de kv aynı cnm. Ayrı şehirdeyiz bnm oğluma gelip 1 kere bakmış deil. Öğretmenim annem bende kalıyor ben bakıyorum şükür öyle zoru yok eli ayağı tutuyor ama kemoterapi aldığında baya kötü oluyor. Çocuğa bakıcı bulamadık o yüzden bu sene çalışmıyorum. Kv olacak şahıs eltim yatıyor o da onun çocuklarına bakıyor. Baksın bakalım. Herşeyim hayırlısı olsun inşallah. Herşeyin başı sağlık valla canım.

Sabahtan beridir doktordayız hiç birşey yapmadılar grip için sadece parol dediler eşim bulaştırdığı için onada kızgınım yeşile döndü balgam sümük bi iltap sözkonusu nasıl geçecek tüm bunlar sadece parolla antibiyotik olmadan hiç iyi hissetmiyorum sabaha kadar uyuyamadım eşim iki günde ayağa kalktı iyleşti

Kelle paça corbasi seviyorsan onu iç, sogan ye doğal antibiyotik sarımsak ye kekik iç veya haşlama suyu iç iyi gelir bunlar hep

Çok geçmiş olsun canım, bol bol meyve yemeye calis, limonlu su içersen en azından oradan bir vitamin gelmiş olur bir de dinlen daha da ilerlemesin uzun sürer belki iyilesmen ama en azından dinlenirken toparlanirsin

Allah sifa versin canim annene de insallah toparlar tamamen
Biz benimkinden umudu kestik malesef
Branşın ne ben de ogretmenim

Geçmiş olsun. Ben İlk hamileliğimde corona olmustum. Tat yok tuz yok yediklerimde.kasımın sonuydu 2020de.kimsemde yoktu bulunduğum şehirde. Hem kalktım eşime baktım hem kendime. Çünkü eşim benden kötü olmustu. 26 haftalık tım ozaman. Sadece parol atıyordum. Ihlamur içiyordum. Bol bol c vitamini aldım portakal kivi greyfurt vs. 1 ay çektik nerdeyse.

Tavuk suyu corba da iyi geliyor sarımsakli limonlu
Cok gecmis olsun canım hamile ve lohusa gribi insani cok etkiliyor psikolojik olarak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…