2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok geçmiş olsun canım. Ben de gaziantepteyim hissetmedik nerede olmuş deprem. Bir türlü bitmedi ya
Osmaniye merkezde canm 3.1 yazıyor ama daha fazla gibiydi oturduğum ev nedense çok sallanıyor üst kat diye mi zemin mi yumuşak yoksa bilmiyorum. Sağol canım Allah razı olsun

Bi de dış gebelik olsa kurtaj yapacak gebelik sonlandı diye dusuneceksin
Tüpü yırtıp ic kanamaya bile sebep olabilir bu umursamazlik

Kızlar kalp atışı duyunca bu yolk kesesi falan her şey yolunda demek dimi tek tek sormadım ben unuttum kalbini duyunca soracaklarımı ama sorun yok dedi sonradan aklıma geldi

Kızlar kalp atışı duyunca bu yolk kesesi falan her şey yolunda demek dimi tek tek sormadım ben unuttum kalbini duyunca soracaklarımı ama sorun yok dedi sonradan aklıma geldi
Once kese sonra yolk kesesi ve bebek en son kalp atisi duyulur canim
Kalp atisi varsa haftasına göre her sey yolunda demektir
Kalp atisindan sonra takip gerektirecek bir durum yoksa 11-12.haftalarda ikili test icin cagirir
Sonra 15-16 hafta gibi cinsiyet görmek icin cagirir
Sonraki kontroller 30-32.haftaya kadar hep ayda bir olur

Kızlar. 9 ağustosta adet tarihim. 28 gün arayla olurum. 7 eylülde olmam gerekirdi olmadım 8 eylülde test yaptım çok aşırı silik çizgi vardı sanırım kuruma çizgisi dedim. Daha sonra 10 eylülde adet oldum. 4 5 gün sürdü. Daha sonra 8.gün Ovülasyon testine başladım çocuk istediğimiz için. 2 çizgi de çok aşırı belirgindi. 2.gün yine aynı. 3.gün yine aynı. Eşim gebelik testi aldı geldi yaptım hamileydim 2 çizgi aşırı kırmızıydı. Ertesi gün Dr gittim 1200lerdeydi beta. 2 gün 46 saat sonra tekrar kan verdim 1987ydi.beta iyi dedi Dr ama keseyi göremedi. Alttan bakacaktı oğlum yanımdaydı bakacak kimse yoktu. Salı gel alttan bakalım dedi.ben anlamadım nezaman dan hamileyim geçen ay dansa neden adet oldum. Başına gelen var mı. Eğer Bi önceki adeti baz alırsam, inşallah bende mayıs annesi olacağım.

Arkadaşlar 5+1 im eşimden grip bulaştı ilk dr randevum 27 Eylül ne yapmalıyım sizce
Geçmiş olsun canım bol su iç aile hekimine danış o seni yönlendirir hamile olduğunu söylersen. doktor tavsiyesi almadan ne bitki çayı ne de ilaç kullanma

Çok teşekkür ederim bilgiler için

Arkadaşlar geçen gün buraya yazmıştım sanırım düşük yapıyorum diye siddetli kasık ağrısı ile acile gittim doktor kese bozulmuş sağlıksız bir gebelik kürtaj yapalım dedi kabul etmedim alttan ultrasonla baktı sonrasında kahverengi lekelenmem oldu üç gündür lekem devam ediyor ama artma ve aktif kanama yok kendi doktorum bekleyelim sağlıksız bir gebelikse kendi düşer zaten dedi bugün oğlumu acile götürdük oradan bende kan vermek istedim hcg değerim düşüyor mu diye acildeki doktor direkt ultrason baktı kesenin görüntüsü çokta bozuk gelmedi bana kese 17 mm kalp atışı göremedim dedi 5+4 günlüğüz kalp atışını 20 mm olana kadar görmememizi normal sayarız dedi ben yine bi umutlandım hepiniz burada çok güzel dua ettiniz hepinize teşekkür ederim insallah kese tamamen düzelir ve hersey yolunda gider

Çok teşekkür ederim öyle yaptım hapşırma zarar vermez inşallah
Geçmiş olsun canım ben de 4 gündür falan gribim ilk günler titriyordum üşümekten ama ateşim yoktu. Limon yedim bol bol, limonlu su içtim, meyve yedim. Bugün biraz daha iyiyim ama sesim falan değişik hala. İnşallah bebişlerimize zarar vermez. Ben de çok hapşırdım balgamdan dolayı öksürdüm. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…