2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah iyileşiriz hemen Allah şifalar versin yavrularımıza sağ sağlim tas tamam kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim amin

Hayırlı olsun canım 2021 mart anneleri grubundaydik. İkincisinde de birlikteyiz gibi görünüyor. Bende pazartesi gidicem doktora keseye bakacak

Ben böyle durumlarda kendi başıma gelmiş gibi seviniyorum arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Bu mutluluk da daha ayrı bi güzel büyük bir süpriz maşallah

Moralini yüksek tut güzel beslen folik asit al gerisi Allahtan, içini ferah tut

Arkadaşlar merhaba. Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı neler yapıyorsunuz? Bir anda halsizleşiyorum

Canım bu yorumunu gördüm. Ben 28günde adet olurum. 9 ağustos adet günümdü. 7 Eylülde olmam gerekiyordu olmadım. 8nde test yaptım aşırı silik çizgi vardı 10 eylülde de adet oldum zaten. 5gün sürdü. 8.gün Ovülasyon testine başladım ve hemn çift çizgi belirdi 2.gün yine 3.gün yine derken gebelik testi yaptım ve hemn kıpkırmızı belli oldu. Ertesi gün kan verdim 11 de 1200 cıktı. 46 saat sonra tekrar verdim 1987 cıktı. Dr gayet iyi dedi ama keseyi göremedi. Salı yada çarşamba tekrar bakacak. Sence bnm kaç haftalık geç döllenme mi olmustur.

Bu taktiği kesinlikle uygulicam canım çok teşekkür ederim Yaptıkça da insan alışıyor tabi ama daha önce hiç fitil uygulaması yapmamıştım diye garip geliyodu korkuyodum biraz

Seni hatırladım canım ve çokk sevindim. Rabbim verecekse her koşulda veriyor. Umut hep vardır, İnşallah daha da güzel haberler alırsın

Bak kese görülmüş bebeği de göreceğine eminim canım, her gebeliğin ilerleyişi ya da her bebeğin gelişim hızı bir olmuyor. Daha vakit var zaten . Sağlıkla görür kalp atışını duyarsın inşallah

Hayırlı olsun canım 2021 mart anneleri grubundaydik. İkincisinde de birlikteyiz gibi görünüyor. Bende pazartesi gidicem doktora keseye bakacak

Aaa yine denk geldik yani ne güzel. İnşallah canım sağol. saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Ben de 2021de ikiz dogum yaptim cok korkuyorum sizi gorunce gurbette akraba gormus gibi sevindim kizlar
Sizin 2.cocuklar mi olacak bebisler nasipse?
2,5 yasinda ikizlerim var hamilelik de plansızdı
bebek özlemistik aslinda ama 3.cocuk fikrine hazir degildim hala
Simdi de ara ara cok heyecanlanıyorum bazen de 3 cocukla battık bittik moduna giriyorum
Duygu durumum cok dalgalı
Sizler nasil hissediyorsunuz planlı miydi gebelikleriniz?

Olabilir canım belki adet sandigin üstüne görme-yerlesme kanaması olabilir

Hepinize iyi akşamlar kızlar. Ben de yarın kese için gideceğim. 5+1 oluyor bebiş. Yalnız bu hamileliğimde iştahsızlığım çok çok erken başladı. Kızımda 8 haftadan sonra bulantı ve iştahsızlık başlamıştı. İnşallah çok uzun sürmez. 16.haftaları bulmuştu bende geçmesi. Bu arada V e n u s beni de listeye ekler misin? Yaş 28 sat 20 Ağustos. Beklenen doğum tarihi 26 Mayıs

Canım benim ya. Seni iyi anlıyorum. Oğlumda bende gurbetteydim ama memlekete tayin istedik geldik. evet 2.5 yaşında oğlum.şöyle oldu, oğlum martta 2 yaşına girdi. Emzirdiğim için 2 yaşından önce düşünmedik. Daha sonra annemin kanser oldgunu öğrendik. Yine erteledik ama korunma faln da olmuyordu. Zaten affedersin çok fazla birliktelik te olmuyordu annem bizde kaldığı için. Ama bu nasıl oldu anlamadık. Şaşırdık Bi tuhaf olduk. Çekindik bide. annesi hastayken hamile kaldı derler fln diye..Bende durumlar böyle..

Yaa benim de annem kanser
Hatta ikizlere hamile oldugum gun annemin kanser oldugunu da ogrenmistik
Dogumda radyoterapi aliyordu hastanede yatıyordu
Toparlanamadi su an yatalak tümör beyninde olduğu icin
O yuzden de cok korkuyorum aslinda annem yatalak kv birine hayrı dokunacak diye ödü kopuyor
Zaten aynı şehirde de yaşamıyoruz
Ben calisiyorum 3 cocuga kim bakacak stresi başladi simdiden
Doğumda falan da gelip yardım edecek kimse yok
Kv hazretleri keyfini bozup bebek görmeye bile 8 ay sonra gelmisti eksik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…