Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah iyileşiriz hemen Allah şifalar versin yavrularımıza sağ sağlim tas tamam kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim aminGeçmiş olsun canım ben de 4 gündür falan gribim ilk günler titriyordum üşümekten ama ateşim yoktu. Limon yedim bol bol, limonlu su içtim, meyve yedim. Bugün biraz daha iyiyim ama sesim falan değişik hala. İnşallah bebişlerimize zarar vermez. Ben de çok hapşırdım balgamdan dolayı öksürdüm. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.
Hayırlı olsun canım 2021 mart anneleri grubundaydik. İkincisinde de birlikteyiz gibi görünüyor. Bende pazartesi gidicem doktora keseye bakacakKızlar. 9 ağustosta adet tarihim. 28 gün arayla olurum. 7 eylülde olmam gerekirdi olmadım 8 eylülde test yaptım çok aşırı silik çizgi vardı sanırım kuruma çizgisi dedim. Daha sonra 10 eylülde adet oldum. 4 5 gün sürdü. Daha sonra 8.gün Ovülasyon testine başladım çocuk istediğimiz için. 2 çizgi de çok aşırı belirgindi. 2.gün yine aynı. 3.gün yine aynı. Eşim gebelik testi aldı geldi yaptım hamileydim 2 çizgi aşırı kırmızıydı. Ertesi gün Dr gittim 1200lerdeydi beta. 2 gün 46 saat sonra tekrar kan verdim 1987ydi.beta iyi dedi Dr ama keseyi göremedi. Alttan bakacaktı oğlum yanımdaydı bakacak kimse yoktu. Salı gel alttan bakalım dedi.ben anlamadım nezaman dan hamileyim geçen ay dansa neden adet oldum. Başına gelen var mı. Eğer Bi önceki adeti baz alırsam, inşallah bende mayıs annesi olacağım.
Ben böyle durumlarda kendi başıma gelmiş gibi seviniyorum arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Bu mutluluk da daha ayrı bi güzel büyük bir süpriz maşallahArkadaşlar geçen gün buraya yazmıştım sanırım düşük yapıyorum diye siddetli kasık ağrısı ile acile gittim doktor kese bozulmuş sağlıksız bir gebelik kürtaj yapalım dedi kabul etmedim alttan ultrasonla baktı sonrasında kahverengi lekelenmem oldu üç gündür lekem devam ediyor ama artma ve aktif kanama yok kendi doktorum bekleyelim sağlıksız bir gebelikse kendi düşer zaten dedi bugün oğlumu acile götürdük oradan bende kan vermek istedim hcg değerim düşüyor mu diye acildeki doktor direkt ultrason baktı kesenin görüntüsü çokta bozuk gelmedi bana kese 17 mm kalp atışı göremedim dedi 5+4 günlüğüz kalp atışını 20 mm olana kadar görmememizi normal sayarız dedi ben yine bi umutlandım hepiniz burada çok güzel dua ettinizhepinize teşekkür ederim insallah kese tamamen düzelir ve hersey yolunda gider
Moralini yüksek tut güzel beslen folik asit al gerisi Allahtan, içini ferah tutArkadaşlar geçen gün buraya yazmıştım sanırım düşük yapıyorum diye siddetli kasık ağrısı ile acile gittim doktor kese bozulmuş sağlıksız bir gebelik kürtaj yapalım dedi kabul etmedim alttan ultrasonla baktı sonrasında kahverengi lekelenmem oldu üç gündür lekem devam ediyor ama artma ve aktif kanama yok kendi doktorum bekleyelim sağlıksız bir gebelikse kendi düşer zaten dedi bugün oğlumu acile götürdük oradan bende kan vermek istedim hcg değerim düşüyor mu diye acildeki doktor direkt ultrason baktı kesenin görüntüsü çokta bozuk gelmedi bana kese 17 mm kalp atışı göremedim dedi 5+4 günlüğüz kalp atışını 20 mm olana kadar görmememizi normal sayarız dedi ben yine bi umutlandım hepiniz burada çok güzel dua ettinizhepinize teşekkür ederim insallah kese tamamen düzelir ve hersey yolunda gider
Aaa yine denk geldik yani ne güzel.Hayırlı olsun canım 2021 mart anneleri grubundaydik. İkincisinde de birlikteyiz gibi görünüyor. Bende pazartesi gidicem doktora keseye bakacak
Simdi bu dogru mu acaba benimde beklenen adet gününde beta 1380 cikmisti daha oncesi iki oğlum var onlarda 280 birinde ise 340 ile öğrendim hepsinde de beklenen adet gunu test yapmistimAyyy gerçekten mii kız olursa Cook sevinirim ya
Canım bu yorumunu gördüm. Ben 28günde adet olurum. 9 ağustos adet günümdü. 7 Eylülde olmam gerekiyordu olmadım. 8nde test yaptım aşırı silik çizgi vardı 10 eylülde de adet oldum zaten. 5gün sürdü. 8.gün Ovülasyon testine başladım ve hemn çift çizgi belirdi 2.gün yine 3.gün yine derken gebelik testi yaptım ve hemn kıpkırmızı belli oldu. Ertesi gün kan verdim 11 de 1200 cıktı. 46 saat sonra tekrar verdim 1987 cıktı. Dr gayet iyi dedi ama keseyi göremedi. Salı yada çarşamba tekrar bakacak. Sence bnm kaç haftalık geç döllenme mi olmustur.Normalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.
Bir de yine aynı örnekten gidelim 32 günde bir regl oluyorsun 18. Gün catladigini düşündün ve son ilişki o zaman oldu. Yumurtan 3 gün sonra çatladı ama içeride spermler yaşadığı için dollendi. Bat günün geldi regl olmadın geç catladigini da bilmiyorsun kan testi veriyorsun değerim düşük neden diyorsun aslında yumurtan 3 gün sonra çatlayıp dollendi bat günü 4+0 olduğunu düşünürken 3+4sun aslında umarım anlatabilmisimdir
Bu taktiği kesinlikle uygulicam canım çok teşekkür ederimBende ilk önce yapamamıştım olduğu gibi çamaşırıma geri gelmişti ama olabildiğince ileri itersen geri gelme de olmuyor seni rahatsızda etmiyor. Ben eczaneye danıştım bazen çok kuruluk oluyor ve itemiyorum. Gebeliği engellemeyen kayganlaştırıcı jelim vardı onu kullanıyorum o zaman çok daha rahat oluyor. Eczacı intım yıkama jelini de önerdi ama o nasıl kullanılır bilemiyorum daha önce kullanmadım hiç. Bir de daha rahat hareket edebilmek için bacaklarını kendine doğru çekip yanlara açtıktan sonra hemen yerleştirmek yerine biraz bekleyip kaslar o pozisyona alışınca yerleştirirsen daha rahat olur demişti eczacı gerçekten de öyle oldu :)
Arkadaşlar geçen gün buraya yazmıştım sanırım düşük yapıyorum diye siddetli kasık ağrısı ile acile gittim doktor kese bozulmuş sağlıksız bir gebelik kürtaj yapalım dedi kabul etmedim alttan ultrasonla baktı sonrasında kahverengi lekelenmem oldu üç gündür lekem devam ediyor ama artma ve aktif kanama yok kendi doktorum bekleyelim sağlıksız bir gebelikse kendi düşer zaten dedi bugün oğlumu acile götürdük oradan bende kan vermek istedim hcg değerim düşüyor mu diye acildeki doktor direkt ultrason baktı kesenin görüntüsü çokta bozuk gelmedi bana kese 17 mm kalp atışı göremedim dedi 5+4 günlüğüz kalp atışını 20 mm olana kadar görmememizi normal sayarız dedi ben yine bi umutlandım hepiniz burada çok güzel dua ettinizhepinize teşekkür ederim insallah kese tamamen düzelir ve hersey yolunda gider
Kaç hafta oluyor yarın . Erken mi davranıyorum bilmiyorum. Benim sat 22 ağustosBen de yarına gün aldım dayanamayıp
Bak kese görülmüş bebeği de göreceğine eminim canım, her gebeliğin ilerleyişi ya da her bebeğin gelişim hızı bir olmuyor. Daha vakit var zaten . Sağlıkla görür kalp atışını duyarsın inşallahultrasonla karından gözükmedi canm kese cok güzel büyükçe ama içi boştu doktor da daha erken diyip bi haftasonra gel dedi. Geç döllenme dır dedi ama adetime 5 gün kala öğrendiğim için geç döllenme olamaz dedim bişe diyemedi bi hafta sonra belli olurmuş alttan baksa belki görürmüş biraz kanamam var diye riskli olur dedi bakmadı yani
kese görünürse ben de gidicemBen de yarına gün aldım dayanamayıp
Hayırlı olsun canım 2021 mart anneleri grubundaydik. İkincisinde de birlikteyiz gibi görünüyor. Bende pazartesi gidicem doktora keseye bakacak
Ben de 2021de ikiz dogum yaptim cok korkuyorum sizi gorunce gurbette akraba gormus gibi sevindim kizlarAaa yine denk geldik yani ne güzel.İnşallah canım sağol. saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Olabilir canım belki adet sandigin üstüne görme-yerlesme kanaması olabilirCanım bu yorumunu gördüm. Ben 28günde adet olurum. 9 ağustos adet günümdü. 7 Eylülde olmam gerekiyordu olmadım. 8nde test yaptım aşırı silik çizgi vardı 10 eylülde de adet oldum zaten. 5gün sürdü. 8.gün Ovülasyon testine başladım ve hemn çift çizgi belirdi 2.gün yine 3.gün yine derken gebelik testi yaptım ve hemn kıpkırmızı belli oldu. Ertesi gün kan verdim 11 de 1200 cıktı. 46 saat sonra tekrar verdim 1987 cıktı. Dr gayet iyi dedi ama keseyi göremedi. Salı yada çarşamba tekrar bakacak. Sence bnm kaç haftalık geç döllenme mi olmustur.
Ebe bana aç kaliyorsundur kan şekerin dusuyordur sık sık az az ye demistiArkadaşlar merhaba. Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı neler yapıyorsunuz? Bir anda halsizleşiyorum
Ayy bilmiyorum ki ama çok merak ediyorumSimdi bu dogru mu acaba benimde beklenen adet gününde beta 1380 cikmisti daha oncesi iki oğlum var onlarda 280 birinde ise 340 ile öğrendim hepsinde de beklenen adet gunu test yapmistim
Canım benim ya. Seni iyi anlıyorum. Oğlumda bende gurbetteydim ama memlekete tayin istedik geldik. evet 2.5 yaşında oğlum.şöyle oldu, oğlum martta 2 yaşına girdi. Emzirdiğim için 2 yaşından önce düşünmedik. Daha sonra annemin kanser oldgunu öğrendik. Yine erteledik ama korunma faln da olmuyordu. Zaten affedersin çok fazla birliktelik te olmuyordu annem bizde kaldığı için. Ama bu nasıl oldu anlamadık. Şaşırdık Bi tuhaf olduk. Çekindik bide. annesi hastayken hamile kaldı derler fln diye..Bende durumlar böyle..Ben de 2021de ikiz dogum yaptim cok korkuyorum sizi gorunce gurbette akraba gormus gibi sevindim kizlar
Sizin 2.cocuklar mi olacak bebisler nasipse?
2,5 yasinda ikizlerim var hamilelik de plansızdı
bebek özlemistik aslinda ama 3.cocuk fikrine hazir degildim hala
Simdi de ara ara cok heyecanlanıyorum bazen de 3 cocukla battık bittik moduna giriyorum
Duygu durumum cok dalgalı
Sizler nasil hissediyorsunuz planlı miydi gebelikleriniz?
Yaa benim de annem kanserCanım benim ya. Seni iyi anlıyorum. Oğlumda bende gurbetteydim ama memlekete tayin istedik geldik. evet 2.5 yaşında oğlum.şöyle oldu, oğlum martta 2 yaşına girdi. Emzirdiğim için 2 yaşından önce düşünmedik. Daha sonra annemin kanser oldgunu öğrendik. Yine erteledik ama korunma faln da olmuyordu. Zaten affedersin çok fazla birliktelik te olmuyordu annem bizde kaldığı için. Ama bu nasıl oldu anlamadık. Şaşırdık Bi tuhaf olduk. Çekindik bide. annesi hastayken hamile kaldı derler fln diye..Bende durumlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?