2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Allah allah 2 damla yeterli oluyo demek o aspiratör şundan mi

Yok canım su agızla cekılenden otribebe nazal burun aspiratörü diye geciyor serum fızyolojıkte bu göz damlası gıbı tuplerde onlarla sıkmak daha kolay oluyor
Aynen o göz damlası gibi olandan aldım da bu işte vakumlu olunca internette 15 20 gunluk bebeğe yapmayın diyo doktorumda 10 damla sık burnuna sonra gaz çıkarır gibi çocuğun sırtına vur ciksr kalanı da bu şeyle alırsın dedi denicem çocuğun hiriltisindan uyuyamadim yazık günah nasil nefes alıyorsa benim korkakligim

İnşallah senin haftalara gelmeye bızde 4 u gecmış oluruz
Olursun annesi senin bebis yeterince iyiymiş maşallah haftasına göre çok iyi benimki 39+0da doğdu ya ilk gün az bisi çekiyordu yoruluyordu 10 dk yine çok iyi çok şükür ama 2.gun emzik verdim varya çocuğun çenesine bi iyi geldi güçlendi şimdi yorulmuyor bile

Kesinlikle bir de alt değiştirme olayını salonda, odada herkesin içinde yapanları hep eleştirmişimdir.
Hoş değil bence. Zaten pedagojik olarak da çok yanlış, önemsemiyor çoğu kişi ama bence önemli bir detay.
Bebek de olsa özel alanını korumaktır bu.

Aynen canım şuan ne yaşıyorsa cocuk bilinçaltına işliyor hepsi çok akıllılar ben pedagojik formasyon aldım 4 sene çok önemli bir durum bu. Birde ben şeye inanıyorum bebekle evde yalnız kaldım 2 gün eşim çalışıyordu bebek bana alışmış her şeyiyle gaz çıkarma stiline kadar.. günde 37373 kere çıkarınca gazını napsin beni öğrenmiş babasını yadirgadi ağladı falan bence annenin iyileştiyse doğumdan sonra sadece anne veya babası altını temizlemelo diğer 3.sahislara gerek yok bebek çünkü değişimi fark ediyo huysuzlaniyo.. geçen misafir geldi hayırlı olsuna çocuk ağlayıp durdu normalde yapmadığı şeyi yaptı şok oldum artık gerçekten neyin ne olduğunu biliyorlar

İyi elhamdulillah teyzesi 3260 doğdu dün kontrole gittik 3060 düşmüş ödemi daha gitmez inşaAllah sarılık riski var inşaAllah çok olmadan atlatırız
Bizim gibi olmuş 3250 dogdu 3050 ye düştü bir hafta sonra 3250 oldu şuan kaç oldu bilmiyorum pazartesi ögrenirim inşallah. Olmaz canım inşallah yükselmeden düşer arada şekerli su ver istersen zaten şekeri belli belirsiz az oluyor

Evet canım öyleymiş de ben o sırta vurmayı hıc beceremedim korktum cocuk boğulacak gı oluyor YouTube’da izledim bu aspiratörle cekmeyı burun içi hassas oldugu ıcın şişme tarzı bişey olabılıyormus o yuzden yapmayın diyorlarda çocuk nefes alamıyor kı o pislikten dolayı eğer sen becerebılırsen bende öyle yapayım

Bende emzik veriyorum canım doktor önerdi faydasını bende görüyorum bakalım ay ilerledikce daha iyi emer inşallah

Tamam canım haber ederim cesaretimi toplamam lazım bugün yaparım kesin

İnşaAllah ya bizim uyuşmazlıktan dolayı risklik normale göre 2 kat daha hızlı artıyor sarılık o yüzden korkuyorum doktor hem ab uyuşmazlığı hem kan uyuşmazlığınız var fototerapi almadan atlatırsanız helal olsun dedi
Şekerli suda veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…