Kesinlikle bir de alt değiştirme olayını salonda, odada herkesin içinde yapanları hep eleştirmişimdir.
Hoş değil bence. Zaten pedagojik olarak da çok yanlış, önemsemiyor çoğu kişi ama bence önemli bir detay.
Bebek de olsa özel alanını korumaktır bu.
İnşaAllah ya bizim uyuşmazlıktan dolayı risklik normale göre 2 kat daha hızlı artıyor sarılık o yüzden korkuyorum doktor hem ab uyuşmazlığı hem kan uyuşmazlığınız var fototerapi almadan atlatırsanız helal olsun dedi
Şekerli suda veriyorum
Linki yok canım Eşim burdan almış ama internettede vardır belki. 2 saate birdi artık 3 saate bir veya gece ne zaman uyanirsa o zaman.. ceviz incir hurma birde şerbet başkada bir şey kullanmıyorum.. Ben bir göğüs tamamen bitene kadar emziriyorum arka sütü aldiriyorum bebeğe tek ön sütü ederse hemen uyaniyo
Bugün doktora şey dedim kızlar bana soğuk su icirmiyor eşim gaz yapar diye gerçeklik payı var mı doktor güldü dedi ki yok öyle bir şey dedi sadece gazlı içecekler baharat süt ve mayonez yeme dedi
@Chen31 ben çok dikkat ediyorum en baştan beri son süt olayına vs bebeğim kilo almış zayıf bebis annelerine duyurulur. Kilo aldırmak istiyorsanız memenizde son süt damlası bile kalmasın
Canım bir memeyi emerken öbür meme taşıyorya bende ziyan olmasın diye ona geçiyordum ama dün burda konuşulduktan sonra araştırdım son süt önemliymiş.
Peki bir memeyi verirken öbür taşan memeyi sağıyor musun. Nasıl devam ediyorsun
Milletinde meme görme merakı beni benden alıyor ben hep emzirmeye yatak odasına götürdüm kaynanamin gelmesine de izin vermedim çok zoruna gitmiş sanırım ama napiyim
Ayyy bugün annemin işi vardı kvdem geldi sağolsun, afedersin mememe öyle bir bakıyorki süt geliyormu diye yemin ederim bebek memeyi tutmadı resmen. Krize girdi çocuk memeyi istemedi biberonda verdim mecburen. Ayy sinir oluyorum bön bön neye bakıyorsun. Sadece 2miz vardık öbür odaya gitsem ayıp olurdu ama insanda diğer tarafa falan bakar direk mememe bakıyordu çocuğum meme almadı resmen