2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Trendyolda var bundan

Benimki de başıma gelip ooh ooh falan diyip duruyor çocuk emdikçe mememi görmeyen kalmadi resmen

Canım boşa akiyor ama ilk zamanlar sütüm varken sagiyordum baya sonra emzirecegim gogsude sagip hafif yumusadiktan sonra meme öyle emziriyordum.. şimdi zaten bi oturuşta bi memeyi nerdeyse boşaltıyor benimki

Aslında öyle durumda emzirme örtüsü ortsen üstüne anlar mı ayibini

Benimki de başıma gelip ooh ooh falan diyip duruyor çocuk emdikçe mememi görmeyen kalmadi resmen
Birde hastanede ilk gün odadan çıkartmıştım emzirmek için bir çıkar mısın emzireyim demiştim, sonra baktım anlamıyor artık memeler fora dolaşıyorum amaaannnn
Birde memeler zaten büyüktü doğumdan önce bile şuan gören derkii offf ne süt vardır bu memelerde ama nerdeeee

Bizim doğumdan sonra odaya gelen doktor memeyi tuttuysa mama verme hiç, o mutlaka doyar dedi ama gerçekten ana yüreği diye bişi varmış ağlayasım geliyo doymuyo mu diye

Canım boşa akiyor ama ilk zamanlar sütüm varken sagiyordum baya sonra emzirecegim gogsude sagip hafif yumusadiktan sonra meme öyle emziriyordum.. şimdi zaten bi oturuşta bi memeyi nerdeyse boşaltıyor benimki
Bende en iyisi artık ön sütü sağım yapayım sonra devam edeyim emzirmeye

Kızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi

Benim sadece geceleri öyle oluyor uyumak bilmiyor dalamıyor ama gündüz sorun olmuyor acaba gece mi sütüm azalıyor anlamadım. Ben kabız olmayayım diye doğru düzgün yemek de yemiyorum sürekli begonyanın hoşafını içip tanelerini yiyorum ama öyle aman aman sütüm yok. Göğüs uçlarım da yara tabi süt çıkışlarının bazıları tıkalı kabuk bağladığı için ondan mı bilemedim. Lohusa şerbeti ben de deneyeyim bakalım
Dogum öncesi kiloma kaldı 6 kilo çok kilo almışsın diyen doktoruma burdan selamlar
Yemek yemeyip kilo veremeyen bir ben varım heralde 5 kilo verdim sadece
Bir göğüste kaç dk tutuyorsun canım? Taktik ver bize de benim kız 7. gün doğum kilosuna döndü daha, ödemi gidince 250 gr kadar zayıflamıştı hastaneden çıkarken.

Bizide 3.gün çağırdı canımm doğduğu günden sonra evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…