2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sen nasıl oldun canım
Ay iyiyim canim cok şükür valla oyle kalcam sandim ben ilk sezaryen birde sadece parol kullandığım icin sanirim cok kötü gecti benim. 4. Gün yurumeye basladim sonra bayagi bayagi açıldım. 14.gun bugün daha iyiyim ama hala bi aci ağırlık vs var. Zamanla gecer insallah

Silikonla süt daha az geliyor canım normal göğüsten daha rahat ve fazla çekiyorlar, ondandır. Silikonu bırakmanıza sevindim

Kaçıncı günde bıraktınız? Bir de nasıl bıraktınız
Bugün 37. Günümüz. Son bir kaç gündür silikonsuz veriyorum. Başta önce silikonla başlayıp arada silikon çıkartıyordum sonra zorlandikcs silikon taktım. En son artık ağlasa da memeyi tutturmaya çalıştım çünkü bazen tutabiliyordu. Demek ki yapabiliyor kolaya kaçıyor dedim.simdi yine silikon uçlarımı hazırlıyorum ama vermeme gerek kalmadı o şekilde şükür

Canım tazyikli sütüm o yüzden aktif emiyor diye düşünüyorum bebeğim çekmeden ağzının içi süt doluyor biraz rahatsız oluyor ama alıştı gibi

Süper artık emer bence de o sekılde. Benım de ucları cıktı aslında alabılır ama diğerine alıstıgı ıcın direkt agzından cıkarıyor memeyı

Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah Benim sancılarım düzene girmedi sonra da geçti senin en son kaç dkda bir geliyordu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…