- 4 Mayıs 2021
- 9.497
- 12.519
- 198
Ben emzirip yatırınca 2-2bucuk saat uyuyor ama bi bakıyom emerken hala aranıyor ben anlamadım bu çocuğu valla bacım cidden bezdim ya. Haftaya kontrolden sonra bakcam dediğin gibi yapcam canım cc yi arttıra arttıra giderim demekki emip doyan bu haftalardaki bebekler 90 cc ve üstü emiyorlarSen milletin lafından bezmişsin bende kendi kendime konuşmaktan bezdim doymuyor mu bu diye evet farkettim ki dpymuyormuş emiyor arkasına 30 cc mama veriyordum 15 dak sonra yine aranıyordu ve çok uyumuyordu artık 75 ve 90 cc veriyorum en az 2 saat kalkmadan uyuyor gece uykusuna geçmedende 90 veriyorum çok şükür 4 5 saat uyuyor istersen emzir gece yatarkende 60cc ver dene bakalım yine aranacak mı benimki doyunca aranmadı gerçekten tam doymuyormuş
Merhabalar rezene süt artıyor,Benim göbeğim kaldı resmen, annem de sağolsun süt olsun diye sürekli yediriyor bişeyler bende sütüm azya gerçekten işe yarar belki diye yiyorum ne yalan söyliym.
Ben artık sezeryan göbeğiyle devam edicem sanırımmm
Canim benim basima geldi maalesef.ac ac 2 hafta gecirmis.ben simdi kendim tartida olcuyorum her gun.sagim yaptinmi rutinde kac iciyor bebis kusmadan?Ben diyorum ki haftaya kadar böyle devam edeyim 1 ay kontrolünde yeterli kilo almamışsa mama takviyesi yapayım. Ama öyle bi baskıladılar ki şuan çocuğu aç mı uyuttum acaba diye düşünüyorum. Annem salladı biraz uyur gibi oldu ağladı mızırdandı kucağına aldı yine aynı bide emziğe saldırıyor acıktı bu gene dedi verdi bana. Bende emzirmedim kucağımda uyuttum yatağına koydum şuan uyuyor. Aç olsa aç aç uyurmu hani yetişkin gibi de düşünmemek lazım dimi ay bilemedim beynim yerinden çıkacak.
Yediklerime de bazen dikkat ediyorum bazen edemiyorum ne yalan söyleyim ne bulduysam onu yiyorum
Bendeki de bunla birebir suan mamada 60-90 arasi her emzirme sonrasi veriyorum.sutum az ne yesem icsem olmadi..Sen milletin lafından bezmişsin bende kendi kendime konuşmaktan bezdim doymuyor mu bu diye evet farkettim ki dpymuyormuş emiyor arkasına 30 cc mama veriyordum 15 dak sonra yine aranıyordu ve çok uyumuyordu artık 75 ve 90 cc veriyorum en az 2 saat kalkmadan uyuyor gece uykusuna geçmedende 90 veriyorum çok şükür 4 5 saat uyuyor istersen emzir gece yatarkende 60cc ver dene bakalım yine aranacak mı benimki doyunca aranmadı gerçekten tam doymuyormuş
Güzel mi memnun musun rica etsem 4. Veya 5. Haftayı bir atabilir misin ben de alayım beğenirsemEvet canım bu
Canım o luk luk yutma sesi iyi bişey o aktif emiyor olduğunu gösteriyor yutkunma sesi gelmesi normal değil mi zatenÇok tazyikli olunca bazı bebisler meme reddi yapıyormus canım o yüzden sıkıntı diyorlar. Dediğin gibi ben de Luk Luk ses duyuyorum
Canım ben aptamil aldım begenmediVakumlanmış gibi ağrıyor , siz hangi mamayı veriyorsunuz
Benim de şu an damarları ağrıyor sıcak su torbası yapacağım, begonyanın tarifi çok güzel süt dolduruyor göğüslere ama o kadar üşendim ki yapmaya şu anMeme verirken emiyor ağlıyorum tüm damarlarım acıyor ama süt gelmiyor sanki ben sıkınca yok ama o saatlerce memede duruyor. Mama da verdik bugün. Yerine koyunca da uyumuyor göğsümde sadece. Bilmiyorum zor bir süreçmiş
Tartıda nasıl ölçüyorsun canım önce bebekle tartıya çıkıp sonra bebeği bırakıp kendin tartılıp aradaki farka mı bakıyorsun? Sağım yapıyorum ama hiç sağdığım sütten vermedim ya buzluğa attım ya kızıma içirdim. Sağıp mı vereyim bi ?Canim benim basima geldi maalesef.ac ac 2 hafta gecirmis.ben simdi kendim tartida olcuyorum her gun.sagim yaptinmi rutinde kac iciyor bebis kusmadan?
Ben bir doktoruna sorayım, doktor bize hiç mama demedi olmazsa yarın arayayım devam ederseCanım ben aptamil aldım begenmedi
bebelac aldık onu içiyor
Canim full sagim yap ve tek seferde hic meme vermeden sagdigindan ver.bak bakalim 3 saatte bir kac ml ile doyuyor.sonra da aksam saatlerinde sagim yap bak bakalim o kadar sutun var mi? Ben boyle cozebildim.. benim kiz 75 ile 90 arasi doyuyor gogusler max 50 veriyor.Tartıda nasıl ölçüyorsun canım önce bebekle tartıya çıkıp sonra bebeği bırakıp kendin tartılıp aradaki farka mı bakıyorsun? Sağım yapıyorum ama hiç sağdığım sütten vermedim ya buzluğa attım ya kızıma içirdim. Sağıp mı vereyim bi ?
Evet canım aynen öyle 9.30 da verdim 75cc uyudu baktım uyanmıyor altını degiştim 11.30 sa yine verdim 75cc eger 3 saat olsaydı 90 veriyorum yani dedigin gibi sadece meme emen bebek 90cc lik süt içmeli doyması için gece gündüz ona göre düşün hesap et ben birberonla veriyorum 75 lik rahat 10 dak bitiriyor ve luk luk sesi hiç kesilmiyor sende emerken 10 dak yutkunma sesi varsa bilki doyuyorBen emzirip yatırınca 2-2bucuk saat uyuyor ama bi bakıyom emerken hala aranıyor ben anlamadım bu çocuğu valla bacım cidden bezdim ya. Haftaya kontrolden sonra bakcam dediğin gibi yapcam canım cc yi arttıra arttıra giderim demekki emip doyan bu haftalardaki bebekler 90 cc ve üstü emiyorlar
inşallah sütün çogalırda gerek kalmaz canım keşke sütüm olsada hiç mama vermesemBen bir doktoruna sorayım, doktor bize hiç mama demedi olmazsa yarın arayayım devam ederseşimdi rezene kaynattım incirle beraber yiyeceğim inşallah bu geceyi rahat atlatırız
Olsa olurdu diye düşünüyorum artık takmamaya çalışacam üzülüyorum ama yapacak bişe yok diger çocuklarıma 3 ay hiç ek mama vermedim bunda böyle olunca bi zoruma gitti. Ben artık 60cc bıraktım canım gğndüzleri 75cc gece uykusuna geçmeden 90 cc vermeye başladımBendeki de bunla birebir suan mamada 60-90 arasi her emzirme sonrasi veriyorum.sutum az ne yesem icsem olmadi..
Rekorum 100 cc onuda bir kere gördüm. Bide kaç saat durdu da sağdım hatırlamıyorum kızıma verdim içti bide önce emzirip sonra sağdığım için bazen 20 cc zor çıkıyor bazen 60 görüyorum saçma sapan bi durum. Dediğin gibi yapmadan anlamıcam sanırım. Yarın denicem dediğini.Canim full sagim yap ve tek seferde hic meme vermeden sagdigindan ver.bak bakalim 3 saatte bir kac ml ile doyuyor.sonra da aksam saatlerinde sagim yap bak bakalim o kadar sutun var mi? Ben boyle cozebildim.. benim kiz 75 ile 90 arasi doyuyor gogusler max 50 veriyor.
Tartida ilk dedigin gibi yaptim ama simdi dijital kantar aldim 150 tlyeortuyle asip olcuyorum..
10 dk boyunca aktif emmiyor ki canım o luk luk sesi bi süre sonra kesiliyor aktif emmeye devam ediyor sonra oda bitiyor ağzında tutmaya başlıyor dürtünce emiyor. Yarın full sağıp denicem hatta şimdide denerdim ama en son kaçta emzirdiğimi bilmiyorumEvet canım aynen öyle 9.30 da verdim 75cc uyudu baktım uyanmıyor altını degiştim 11.30 sa yine verdim 75cc eger 3 saat olsaydı 90 veriyorum yani dedigin gibi sadece meme emen bebek 90cc lik süt içmeli doyması için gece gündüz ona göre düşün hesap et ben birberonla veriyorum 75 lik rahat 10 dak bitiriyor ve luk luk sesi hiç kesilmiyor sende emerken 10 dak yutkunma sesi varsa bilki doyuyor
inşallah sütün çogalırda gerek kalmaz canım keşke sütüm olsada hiç mama vermesem
Rekorum 100 cc onuda bir kere gördüm. Bide kaç saat durdu da sağdım hatırlamıyorum kızıma verdim içti bide önce emzirip sonra sağdığım için bazen 20 cc zor çıkıyor bazen 60 görüyorum saçma sapan bi durum. Dediğin gibi yapmadan anlamıcam sanırım. Yarın denicem dediğini.
Yan yatma canım acır daha dikişlerin taze. Sırt üstü uzan. 19 mayısta olmuşsun daha yenisin canım geçer inşallah 3-4 güne tamamenArkadaşlar 19 mayısta doğum yaptım genel anestezi şükür iyiyiz Sezeryan karnınız ne durumda Sezeryan olanlar ne zaman ağrım geçer rahmim küçülür filan ağrıyor acıyor epey onun dışında sütüm gelmedi henüz colostrum geliyor ne zaman sütüm gelir Sezeryan dan sonra ne zaman sütünüz geldi süt artırıcı çayda içiyorum ve nasıl yatıyorsunuz yatakta sırt üstü yatıyorum da yan yatınca acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?