- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Sabah hemen atayım canım eşimin basucunda az önce uyudu o da daha uyandirmiyim şimdi ben unutursam sen hatırlat yineGüzel mi memnun musun rica etsem 4. Veya 5. Haftayı bir atabilir misin ben de alayım beğenirsem
Evde lavanta yağı varsa bebeğin yastığına bi damla damlatıverYa bizim de bir sineklik kırılmış o camı tamamen acmiyoruz tepeden açıyoruz iceriye sivri girmiş napcaz bilmiyorum
Buradaki sorun ne olabilir acaba yaCanım o luk luk yutma sesi iyi bişey o aktif emiyor olduğunu gösteriyor yutkunma sesi gelmesi normal değil mi zatenMemeyi tuttuğunda dışardan gelen aynı zamanda emzikte de gelen o cuk cuk sesi ememediğini gösteriyor diye biliyorum ben
Yok ne yazık kiEvde lavanta yağı varsa bebeğin yastığına bi damla damlatıver
Aynı bizz 11 den beri memeden ayrıldıça ağlıyorAynı şeyi yaşıyoruz valla geceleri perişan oluyorum ya şimdi 90 cc mama içirdim yok yine uyumuyor demek ki açlıktan değilmiş. Napcağımı şaşırdım yatağa koyuyorum hala aranıyor delircem her gece aynı şey
Tamam canım çok teşekkür ederimSabah hemen atayım canım eşimin basucunda az önce uyudu o da daha uyandirmiyim şimdi ben unutursam sen hatırlat yineokurken güven veren bir kitap. Ben her hafta olan değişimleri yazacak sanıyordum ama öyle değil atak haftalarini yazıyor sadece. 5. Hafta atağına geldim ama henüz okumadim
Kız şimdi memeyi bıraktı diye beşiğe koydum çığlık çığlığaYine herkes burdasagolsun bebeler hep aç hep gazli
Kimler uyanmışşşşUyandı canım ama uyanmasa uyandırmazdım artık sarılık sorunu kalktı ortadan bi sıkıntı yok çok şükür acıkınca kendi uyanır zaten
Bugün en son emziğe sütümü sürdüm 10 dakika tuttu kustu, kilo alımını hiç bilmiyorum 2 gün sonra aşısı var o zaman götüreceğim inşallahCanım yutkunmuyor mu? Kilo alımı nasıl?
Bi sağlık ocağına götür baktır kilo alıyorsa mamaya gerek yok. Emzik emiyor mu? Bazen yalancı meme gibi emmek istiyolar ben öyle yapınca emziği veriyorum
Begonyanın tarifi güncellendiKızlarımdan grip bulaştı onlara bal zencefil yapmıştım 1 kaşıkta ben yedim sütümde artış oldu kızlar zencefilde güzel süt yapıyor
Gözün aydın canım hsyırlı olsun analı babalı büyüsün inşallahKıslar ben manikür yaptırıp geldim bakın
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallahSelamlar kızlar dün gece suyumun gelmesiyle doğum başladı bu sabah bebeğime kavuştum.Doğum zor ve yorucu geldi bana,gerçek doğum sancıları anlaşılıyormuş gerçekten de.En son doğumda üstümde ebe bastırıyordu bi ara ebeyi itmişim hatırlamıyorum.Beni düşürcektin diyorGögüs kemiklerim sızlıyor ağrıyor doğumdan beri o denli bastırmış ama.Dikişlerim var hastanedeyiz taburcu olacağız inşallah sabahki vizitle.
Cok sevindim cozumlemis olmana.benide cok yormustu bu surec.bende kendimce boyle cozdum olayi.kizim hic kilo alamamis.bu yontemle bu hafta kilo almaya basladi.doktorum buna kronik açlik deriz dedi.ben kolik sandim meger bebem acmiş.Az önce tek memeyle çocuğumun aç kaldığını öğrendim sayende canım. Aklınla bin yaşa Allah razı olsun. Sağdım önce tek memeyi onu verdim içti hala içecek diğer memeyi sağdım onuda bitirdi en son meme teklif ettim açmadı artık ağzını. Ben hep tek meme besliyodum yetersizmiş. Artık tek beslemede iki meme vercem
90-125 arasi 3 saatte bir icerlermis canim.doktor soyledi.birde 3 saat kurali ilk emzirme ile baslicskmis.emzirmenin bittigi sure degil.yani hala ac olabilir.bi 30 luk daha yap.ben ya cok gelirse dedim.doktora.dedi ki dene..korkma en fazla kusar bebek mamanin fazlasini.Bende iki memeden 110cc sağdım. Memenin birini en son 2 saat önce diğerini 4bucuk saat önce emzirmiştim. Hepsini içti yine aranıyor doymuyorlar heralde baksana
Sağol canım inşallahHayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de uyurken minik minik çıkardığı seslere bitiyorum.Kundaktan çıkardığı o minik eli yiyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?