- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Benim bebegim birebir hareketleri gazi varsa yada kakasini yapacagi zaman yapiyor.zaten bagirsaktan seslerini duyuyorum.bi takip edin dilerseniz.Kızlar imdat ya emziremiyorum moralim bozuk anlamıyorum derdinisilikon ucla emiyor memeyi tutuyor cekip bırakıyor feryat figan bağrınarak. Sonra bi daha yapışıyor memeye yine aynı şekilde cekip bırakıyor her taraf süt oluyor ağzından atıyor çektiğini de yutmuyor ama sürekli aranıyor ama emmiyor savaşıyor mememle neden böyle oluyor cok üzülüyorum
Sağım yapmıyorum canım göğüslerim yara hala denedim çok acıdı sadece emziriyorum geceleri de bir kez mama veriyorum uykuya geçemiyor diye. Şırınga ile boğazına çok kaçırdı panik olduk o yüzden biberonla veriyorum mamayı, avent kullanıyorum.Cnm sağim mi yapiyorsun ? Kac saate bir emziriyorsun ? Sağdiğin sütleri neyle veriyorsun ?
Ben sadece bebeğe baktığım halde çok yorgunum canım kaldı ki diğer işleri yapsam ne hale gelirim bilmiyorum. İlk çocuk doğduğunda 27 yaşındaydım şimdi 34 heralde yaştan diyorum 30 dan önce ikincileri de aradan çıkarın benceŞaka maka kızlar yalnız bebek bakmak gerçekten çok zor uykusuzum ama ayaktayım bölük pörçük uykularla günler geçiyor.. Anne olmak gerçekten çok zormuş anneleri daha iyi anlıyorum.. hamilelik doğum falan en basit kismiymis özellikle hamilelik en fazla agrimiz vardı midemiz yanıyordu.. şimdi uyudu mu aç mı gazi mi var kusacak mi hasta etmiyim altı temiz mi vs vs gerçekten çok zor..
Uyumadı geceden beri yanlış bi pozisyon yapmışım ama uyudu şükür başında nöbetteyim kusarsa bogulmasin diye.. ev işlerini yapamıyorum eşim gelince işten hallediyorum.. ütü olsun yemek olsun.. adam akıllı yemek yemeyi veya yemek yapmayı özledim.. siz nasıl yemek yapmaya vakit ayiriyorsunuz? Ben ona vakit ayıramıyorum dinlenemiyorum bu seferde bebeğe bakmakta zorlanıyorum bir dengeyi bulamadım galiba 3 ayım böyle olacak..
Az önce bi video izledim 40indan sonra uykusu 4 saat 90 günden sonra 6 7 saat miydi her neyse uyursa gece uyandirmayin diyordu inşallah o günleri görürüz desem şu anı çok ozlicem.. oyle kisacasi içimi dökmek istedim
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımSelamlar kızlar dün gece suyumun gelmesiyle doğum başladı bu sabah bebeğime kavuştum.Doğum zor ve yorucu geldi bana,gerçek doğum sancıları anlaşılıyormuş gerçekten de.En son doğumda üstümde ebe bastırıyordu bi ara ebeyi itmişim hatırlamıyorum.Beni düşürcektin diyorGögüs kemiklerim sızlıyor ağrıyor doğumdan beri o denli bastırmış ama.Dikişlerim var hastanedeyiz taburcu olacağız inşallah sabahki vizitle.
Bende çok merak ediyorum kilo alımı ne durumda. Dünden beri iki meme veriyorum saldırıyor yine aç kalıyor galibaCok sevindim cozumlemis olmana.benide cok yormustu bu surec.bende kendimce boyle cozdum olayi.kizim hic kilo alamamis.bu yontemle bu hafta kilo almaya basladi.doktorum buna kronik açlik deriz dedi.ben kolik sandim meger bebem acmiş.
bana birazda meme kucak isteği gibi geliyor asla doymamaları normal mi yaBu dudak tiryakiliğini nasıl çözücez peki
90 cc den sonra göğsümü verdim 2-3 kez emdi uykuya daldı sonra çekip yatağa koyunca yine ağlıyor valla anlamadım açlık mı meme bağımlılığı mı?
Çözemedim canım valla bebemi ya geceleri nedense doymuyor gibi geliyor
Gece uykusuzluğu çok zor gerçekten, bizim her gece öyle geçiyor 5-6 saat uyanık kalıyoruz bi de derdini de anlayamıyoruz gaz mı aç mı uykusuz mu diye
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Evet canım benim hala o elektrik hissi oluyor ilk emişte 1 dk falan sürüyor. Göğsüm çok hassas benim yaralarım da tam iyileşmedi ondan heralde. Aman memeyi düzgün tuttur bir de yara olursa o acı 100 e katlanıyor. Benim için sezaryenden daha çok acılıydı emzirmek
ben de çerez niyetine geçen incir yedim ama abartmışım biraz iki gün cırcır oldumHoşafı mutlaka dene sayfanın başında tarif var ben onu yapmamıştım direkt taneli halini iciyorum. Geçen hem hoşafı içtim hem maltana içtim, eşim yanıma çerez niyetine kuru dut koymuştu ondan yedim. Bildiğin taş oldu goguslerim sen bir dene
Ohooo ben habire gezdiriyom alışverişe bile gittiKızlar bebeklerinizi dışarı çıkarmaya başladınız mı? Doktor aşı dışında
Avent cam biberonla canım emmek için çaba harcıyor meme reddi olmuyor kızımda da aynı biberondan kullanmıştım oğlumda da. İkisinde de sıkıntı yaşamadım
Canim manuel elinle sag.hem allah korusun mastit olmaz hem sut artiyor.bende manuel sagiyiyorum gunde 3 kez.acitmiorSağım yapmıyorum canım göğüslerim yara hala denedim çok acıdı sadece emziriyorum geceleri de bir kez mama veriyorum uykuya geçemiyor diye. Şırınga ile boğazına çok kaçırdı panik olduk o yüzden biberonla veriyorum mamayı, avent kullanıyorum.
90 cc miAynı şeyi yaşıyoruz valla geceleri perişan oluyorum ya şimdi 90 cc mama içirdim yok yine uyumuyor demek ki açlıktan değilmiş. Napcağımı şaşırdım yatağa koyuyorum hala aranıyor delircem her gece aynı şey
Gazı var büyük ihtimal emzik ver ağzına gazını çıkarmaya çalış o saldırması sıkıntısı var demek onu gidermen lazım
Evet bizim gaz problemimiz de var geçmiyor. Gaz sancılarımız da dinmiyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi cok yetersiz hissediyorum ona çare bulamıyorum gibiBenim bebegim birebir hareketleri gazi varsa yada kakasini yapacagi zaman yapiyor.zaten bagirsaktan seslerini duyuyorum.bi takip edin dilerseniz.
Ben 26 yaşındayım dayanamıyorum.. Aslında yeni hayata adapte olmakta zor geliyo olabilir çünkü çok rahattım bebekten önce çok yüklü bir sorumluluk geldi.. Bende ayni diğer isleride yapsam perişan olurum artık haftada 1 evimi temizliyorum yoksa 2 veya 3 güne bir evimi temizliyordum..Ben sadece bebeğe baktığım halde çok yorgunum canım kaldı ki diğer işleri yapsam ne hale gelirim bilmiyorum. İlk çocuk doğduğunda 27 yaşındaydım şimdi 34 heralde yaştan diyorum 30 dan önce ikincileri de aradan çıkarın bencevalla nasıl uykusuz kalmışım nasıl bakmışım diyorum şimdi çok zor geliyor. Vücut zamanla adapte olur inşallah
Offf zamanında annemde bana vermiş ama doktor demiş de rezene ilacı vardı onu veriyordum dedi nasıl bir şey hiçbir fikrim yok..Evet bizim gaz problemimiz de var geçmiyor. Gaz sancılarımız da dinmiyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi cok yetersiz hissediyorum ona çare bulamıyorum gibibiogaia kullanıyorduk pek etkisini görmedik sab simplex damlaya geçtik ama gaz bitmiyor bağırsaklar gurul gurul. Bebeğe bi çay kaşığı rezene ver diyolar ama ona bi sey vermek istemiyorum bu gaz sorununu nasıl çözücem yardım edin cok fenalardayım
Ben daha 2 yaşına getirmişler rahata ermişim haberim yokmuş 6 yaşına gelmiş çocuktan sonra daha da zordur. Çok zor geliyor herşey. Dışarda hayat akıp giderken ben hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Ama yüzlerine bakınca iyiki diyorum böyle saçma sapan bi ruh hali. Eskiden canlı müzik eğlence vs çok severdim şimdi hiç bişey kafam kaldırmıyor sakinlik istiyorum. Yemeğe gidiyoruz nerde iki çocukla rahat edebileceğimiz yer var nerde rezil olmayız oralara gidiyoruz. Dün bi alışveriş yapayım dedim burnumdan geldi. Uzun yıllar uyuyasım varBen 26 yaşındayım dayanamıyorum.. Aslında yeni hayata adapte olmakta zor geliyo olabilir çünkü çok rahattım bebekten önce çok yüklü bir sorumluluk geldi.. Bende ayni diğer isleride yapsam perişan olurum artık haftada 1 evimi temizliyorum yoksa 2 veya 3 güne bir evimi temizliyordum..
Sendeki iyi cesaret zaten canım tam rahata erince yapmışsın büyük ihtimal benimde sonum senin gibi olurşuan uzun süre dusunmuyorum
Bizde hâlâ çıkamadık hastaneden . Sarılığı yüksek diye tutuyorlar. Kan sonuçları gelince doktor bakıp söyleyecek çıkıp çıkamayacağımı . Gittikçe ödemlerim artıyor anlamadım . İlk defa doğumdan sonra böyle oluyorum. Normalde üşürdüm , çoraplar hırkalar giyerdim. Şuan yanıyorum. Havalarda çok fazla sıcak değil.Birbirimize alışmaya çalışıyoruzrengi sarardı yarın kontrolü var bugün mama destekli gidip sık sık besliyorum korkumdan inşallah yüksek çıkmaz sen nasılsın canım var mı ağrın dikişin
Bakıcı tutma şansın varsa çok iyi..Ben daha 2 yaşına getirmişler rahata ermişim haberim yokmuş 6 yaşına gelmiş çocuktan sonra daha da zordur. Çok zor geliyor herşey. Dışarda hayat akıp giderken ben hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Ama yüzlerine bakınca iyiki diyorum böyle saçma sapan bi ruh hali. Eskiden canlı müzik eğlence vs çok severdim şimdi hiç bişey kafam kaldırmıyor sakinlik istiyorum. Yemeğe gidiyoruz nerde iki çocukla rahat edebileceğimiz yer var nerde rezil olmayız oralara gidiyoruz. Dün bi alışveriş yapayım dedim burnumdan geldi. Uzun yıllar uyuyasım varbakıcı da bulamıyoruz canım çok sıkkın
Naptınız canım çıktı mı sonuçlar ?Topuk kanından nefret ediyorum
Hastanedeyiz sarılık için kan sonucunu bekliyoruz inşallah yüksek çıkmaz
Bakıcı tutcam da bulamıyoruz ki ya değişik istekleri var ya burunları havada yol uzak şöyle böyle.Bakıcı tutma şansın varsa çok iyi..
Hani keşke derdini söylese çözüm bulsam diyorum..dediğin şekilde en basiti puseti taşırken bile rüzgar yönüne dikkat ediyoruz ..kac zamandır alışverişe gitmiyorum bebekle daha küçük hastalık falan kapmasin en azından 40i çıksın diyorum.. zor gerçekten her şeye dikkat etmek.. 2 gün sonra canlı.muzige de gidemicez çünkü bebek var muhabbeti derken dediğin şekilde hafif gulumsemesi bile tüm her şeye değer diyo insan
Canım seninkinin sarılık durumu ne oldu kan uyuşmazlığı var filan diyodunNaptınız canım çıktı mı sonuçlar ?
Saglıkla gelsin inşallah canımm kolay geçirsin allahımBirazdan yatış yaptırıcaz bana dua edinnn
Ayy bende zor uyuttum ya katıyorum geri uyanıyor uyuz oldumVar miydi şuanda da bebrgim uyumuyor çocuk çatladı gazı falan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?