2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağim yapiyor musun cnm ne kadar araliklarla
Artık yapmıyorum canım ilk 10 gün falan yaptım galiba. Emzirip kalanını bosaltiyordum göğsün. Sonra bebiş diğerini emdikten sonra onun da kalanını sagiyordum. Eğer bebiş emmeden çok doluysa özellikle duştan sonra çok akıyordu o zaman sagiyordum

Bizde sürekli doktora gidip gelince dışarı çıkmış gibi oluyoruz ama gezme amaçlı cikmadik zor valla ama sen gerçekten güçlü kadınsın helal olsun

Ben de genelde kahvaltı yapamayınca yanıma yolluk yapmıştım ceviz kuru incir hurma falan onu yiyorum kahvaltıya kadar

Kızlar dün ebe dedi ki erkek bebeklerin bağırsakları biraz daha uzun oluyormuş kızlara göre o yüzden daha gazlı oluyprlarmis

cesursavasci Mavi070707 kızlar benim bebiş sıcaktan isilik oldu hep. Gece camları açtığım için ince tülbentle kundak yaptım sırf kendini uyandırıyor diye onun haricinde ayaklarını örttüm. Ne zaman oturma odasına indirsem kv ince de olsa bir şey örtüyor balkon kapısını örtüyor en son iyilik yapmiyosun bak vücuduna dedim. Kp arka çıktı, çok sıcak aç kızım kapıyı pencereyi yazık dedi. Bebeğim zaten beyaz tenli hassas şimdi de sıcaklarla bogusuyoruz klimadan da çok korkuyorum temmuz Ağustosta napcaz bilmiyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bebisleriniz sıcakladi mi boyle

Bende tam cozebilmis degilim. Gun icinde sık sık gaz masaji yapiyorum.birde onceden sık emerdi.simdi 3 saatte bir veriyorum.boylece tam sindirimde zorlandiginda,tekrar mama yiyor ve mide bagirsak harekete geciyor.yer yemez kaka yapiyor.rahatliyor.

Bizde sürekli doktora gidip gelince dışarı çıkmış gibi oluyoruz ama gezme amaçlı cikmadik zor valla ama sen gerçekten güçlü kadınsın helal olsun
Havalar güzel aslında niye çıkmıyorsun at bebek arabasına tek başına bile çıkarsın. Yok bacım ne gücü yıkılıp yıkılıp geri kalkıyorum
Ben de genelde kahvaltı yapamayınca yanıma yolluk yapmıştım ceviz kuru incir hurma falan onu yiyorum kahvaltıya kadar
Benim gibi abartırsan cırcır yapıyor haberin olsun

Ben kuzey tarafta oturunca burda maksimum sıcaklık 26 gördüm ama nemden dolayı çok hissediyoruz malum.. Bende dünden beri kısa kollu zibinla uyutuyorum ustunede Müslin ince örtü ortuyorum çocuk rahat etti.. klima işini çözemedim benimde aklımda o var klima çok soğutuyor odayı çocuğu hasta eder napicam inan bilmiyorum.. bizimde cam açık çocuğa vurmayacak şekilde duruyo çok şükür teni hassas olmasına rağmen olmadı pişik olacak gibi oldu ılık suyla pamukla altını temizliyordum gece üşeniyordum ıslak mendil kullaniyordum artık normal oda sıcaklığında suyla temizliyorum çok şükür şuan iyiyiz..
Bizde de en sonunda eşimle birbirimize dedik derdimiz ne biz kolsuzla geçiyoruz çocuğa yok zibin üstüne uzun kollu çocuk bunaliyo.. bugün hava kapalı olunca belki zibini çıkarıp sadece uzun kollu tulumla uyutabilirim ama klimaya çözüm bulursan banada soyle

Hava çok güneşli çocuk pusette klima açıkken arabada kan ter içinde kalıyor korkuyorum az daha kendine gelsin bende biraz daha ogreniyim bebeği diyorum ondanilk anneligim ilk defa kendi bebegimi kucağıma aldım sen düşün

Kızlar ben yapacak yemek bulamıyorum pratik önerilere açığım patates yemeği vs çok basit ama sıcakta gitmiyor ne yapacağımı sasirdim

Kızlar ben yapacak yemek bulamıyorum pratik önerilere açığım patates yemeği vs çok basit ama sıcakta gitmiyor ne yapacağımı sasirdim
Bende bulamıyorum hava sıcak diye patates haşlıcam şimdi salatasını yapacam yanına ayran turşu doysunlar yeter napim

Ay evet ama bak dün burası da çok sıcaktı puset minderi de çocuğu terletiyor örtüsü müslin ama minder sıkıntılı hoşafı çıktı çocuğun kafa ter içinde. Akşamüstü yürüyüşleri paklar artık bizi. Ay bende kızımda aynıydım ama iş başa düşünce insana bi kuheylanlık bi cesaret geliyor öyle böyle de büyüyor valla

Bende bulamıyorum hava sıcak diye patates haşlıcam şimdi salatasını yapacam yanına ayran turşu doysunlar yeter napim
Çok mantıklı aklıma sayende şey geldi pilav üstü tavuk yapiyim bari ne alaka bilmiyorum ama ayran diyince aklıma geldi
Evet birde anneligime laf edildi ya bir güç geldi öyle böyle değil işime geldi evet ya o pusete çözüm yok mu acaba terletmemesi adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…