- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Artık yapmıyorum canım ilk 10 gün falan yaptım galiba. Emzirip kalanını bosaltiyordum göğsün. Sonra bebiş diğerini emdikten sonra onun da kalanını sagiyordum. Eğer bebiş emmeden çok doluysa özellikle duştan sonra çok akıyordu o zaman sagiyordumSağim yapiyor musun cnmne kadar araliklarla
Bizde sürekli doktora gidip gelince dışarı çıkmış gibi oluyoruz ama gezme amaçlı cikmadikBakıcı tutcam da bulamıyoruz ki ya değişik istekleri var ya burunları havada yol uzak şöyle böyle.
Aynen oğlan pusettenterledi mi rüzgar çarpar mı kulağını kapatalım, arabaya biniyoruz kızım oto koltuğunda klima onun olduğu yöne çarpıyor mu doyuyo mu doymuyo mu öbürü sendromlarda beyninden ne geçiyor kıskanıyor mu kendisini nasıl daha iyi hissettirebilirim derken beynim yanıyor. Bak az önce oğlan emecek acıktı kız uyuyacak annem uyutayım diyor o beni istiyor bölündüm yemin ederim. Bu arada gezdirme konusu 10günlükten beri açık havaya yada yemeğe bol götürdüm otele de gittik bi gece kaldık bi kez de alışverişe götürdüm. Açık hava sıkıntı olmuyor
Ben de genelde kahvaltı yapamayınca yanıma yolluk yapmıştımAllah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Bende çok merak ediyorum kilo alımı ne durumda. Dünden beri iki meme veriyorum saldırıyor yine aç kalıyor galiba
bana birazda meme kucak isteği gibi geliyor asla doymamaları normal mi ya
ben de çerez niyetine geçen incir yedim ama abartmışım biraz iki gün cırcır oldumama süt getiriyor o konuda sıkıntı yok. Bide kuru dut yiyim çerez niyetine
Kancalı da katlanıyor ya alttan üstten. Sözde içi silikonluI ImaginaryLife bende de cirtli korse var iğrenç bir şey keşke cengelli olandan alsaydım sen nasıl takıyorsun böyle yok yukarı kayıyor takana kadar canım acıyor derken ben beceremedim
Bende tam cozebilmis degilim. Gun icinde sık sık gaz masaji yapiyorum.birde onceden sık emerdi.simdi 3 saatte bir veriyorum.boylece tam sindirimde zorlandiginda,tekrar mama yiyor ve mide bagirsak harekete geciyor.yer yemez kaka yapiyor.rahatliyor.Evet bizim gaz problemimiz de var geçmiyor. Gaz sancılarımız da dinmiyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi cok yetersiz hissediyorum ona çare bulamıyorum gibibiogaia kullanıyorduk pek etkisini görmedik sab simplex damlaya geçtik ama gaz bitmiyor bağırsaklar gurul gurul. Bebeğe bi çay kaşığı rezene ver diyolar ama ona bi sey vermek istemiyorum bu gaz sorununu nasıl çözücem yardım edin cok fenalardayım
Havalar güzel aslında niye çıkmıyorsun at bebek arabasına tek başına bile çıkarsın. Yok bacım ne gücü yıkılıp yıkılıp geri kalkıyorumBizde sürekli doktora gidip gelince dışarı çıkmış gibi oluyoruz ama gezme amaçlı cikmadikzor valla ama sen gerçekten güçlü kadınsın helal olsun
Benim gibi abartırsan cırcır yapıyor haberin olsunBen de genelde kahvaltı yapamayınca yanıma yolluk yapmıştımceviz kuru incir hurma falan onu yiyorum kahvaltıya kadar
Ben kuzey tarafta oturunca burda maksimum sıcaklık 26 gördüm ama nemden dolayı çok hissediyoruz malum.. Bende dünden beri kısa kollu zibinla uyutuyorum ustunede Müslin ince örtü ortuyorum çocuk rahat etti.. klima işini çözemedim benimde aklımda o var klima çok soğutuyor odayı çocuğu hasta eder napicam inan bilmiyorum.. bizimde cam açık çocuğa vurmayacak şekilde duruyo çok şükür teni hassas olmasına rağmen olmadı pişik olacak gibi oldu ılık suyla pamukla altını temizliyordum gece üşeniyordum ıslak mendil kullaniyordum artık normal oda sıcaklığında suyla temizliyorum çok şükür şuan iyiyiz..cesursavasci Mavi070707 kızlar benim bebiş sıcaktan isilik oldu hep. Gece camları açtığım için ince tülbentle kundak yaptım sırf kendini uyandırıyor diye onun haricinde ayaklarını örttüm. Ne zaman oturma odasına indirsem kv ince de olsa bir şey örtüyor balkon kapısını örtüyor en son iyilik yapmiyosun bak vücuduna dedim. Kp arka çıktı, çok sıcak aç kızım kapıyı pencereyi yazık dedi. Bebeğim zaten beyaz tenli hassas şimdi de sıcaklarla bogusuyoruz klimadan da çok korkuyorum temmuz Ağustosta napcaz bilmiyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bebisleriniz sıcakladi mi boyle
Hava çok güneşli çocuk pusette klima açıkken arabada kan ter içinde kalıyor korkuyorum az daha kendine gelsin bende biraz daha ogreniyim bebeği diyorum ondanHavalar güzel aslında niye çıkmıyorsun at bebek arabasına tek başına bile çıkarsın. Yok bacım ne gücü yıkılıp yıkılıp geri kalkıyorum
Benim gibi abartırsan cırcır yapıyor haberin olsun
Biz 15 günlükken avm gezdik teyzesiKızlar bebeklerinizi dışarı çıkarmaya başladınız mı? Doktor aşı dışında
Bende bulamıyorum hava sıcak diye patates haşlıcam şimdi salatasını yapacam yanına ayran turşu doysunlar yeter napimKızlar ben yapacak yemek bulamıyorum pratik önerilere açığımpatates yemeği vs çok basit ama sıcakta gitmiyor ne yapacağımı sasirdim
Ay evet ama bak dün burası da çok sıcaktı puset minderi de çocuğu terletiyor örtüsü müslin ama minder sıkıntılı hoşafı çıktı çocuğun kafa ter içinde. Akşamüstü yürüyüşleri paklar artık bizi. Ay bende kızımda aynıydım ama iş başa düşünce insana bi kuheylanlık bi cesaret geliyor öyle böyle de büyüyor vallaHava çok güneşli çocuk pusette klima açıkken arabada kan ter içinde kalıyor korkuyorum az daha kendine gelsin bende biraz daha ogreniyim bebeği diyorum ondanilk anneligim ilk defa kendi bebegimi kucağıma aldım sen düşün
Sıcakta hiç yemek gitmiyor ki ya karpuz peynir devamkeKızlar ben yapacak yemek bulamıyorum pratik önerilere açığımpatates yemeği vs çok basit ama sıcakta gitmiyor ne yapacağımı sasirdim
Sabahları tek yedigim şeySıcakta hiç yemek gitmiyor ki ya karpuz peynir devamke
Çok mantıklıBende bulamıyorum hava sıcak diye patates haşlıcam şimdi salatasını yapacam yanına ayran turşu doysunlar yeter napim
Evet birde anneligime laf edildi ya bir güç geldi öyle böyle değil işime geldiAy evet ama bak dün burası da çok sıcaktı puset minderi de çocuğu terletiyor örtüsü müslin ama minder sıkıntılı hoşafı çıktı çocuğun kafa ter içinde. Akşamüstü yürüyüşleri paklar artık bizi. Ay bende kızımda aynıydım ama iş başa düşünce insana bi kuheylanlık bi cesaret geliyor öyle böyle de büyüyor valla
Canım yemek yapmak uğraşmak istemeyince bizim evde akşamları da yeniyorSabahları tek yedigim şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?