- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Cnm sağim mi yapiyorsun ? Kac saate bir emziriyorsun ? Sağdiğin sütleri neyle veriyorsun ?Bu dudak tiryakiliğini nasıl çözücez peki
90 cc den sonra göğsümü verdim 2-3 kez emdi uykuya daldı sonra çekip yatağa koyunca yine ağlıyor valla anlamadım açlık mı meme bağımlılığı mı?
Çözemedim canım valla bebemi ya geceleri nedense doymuyor gibi geliyor
Gece uykusuzluğu çok zor gerçekten, bizim her gece öyle geçiyor 5-6 saat uyanık kalıyoruz bi de derdini de anlayamıyoruz gaz mı aç mı uykusuz mu diye
Ya bir düzeni oluyo mesela bir kac gün öyle devam ediyoruz sonra çocuk birden değişiyor benim yediğim içtiğim mi etkiliyor ne oluyor anlamadımSen 40 günde çözemediysen benim daha çok yolum var demektir
Var miydi şuanda da bebrgim uyumuyor çocuk çatladı gazı falan çıkmıyorEvet ya onu ben de fark ettim. Hatta geçen P Pembepilates ile ayniydik bir kaç kişi daha öyleydi galiba dolunay mi var diye baktım ciddi ciddi
Hayır canım yoktuVar miydi şuanda da bebrgim uyumuyor çocuk çatladı gazı falan çıkmıyor
Dualarımız seninle canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahBirazdan yatış yaptırıcaz bana dua edinnn
Dualarımız seninle canım sağlıkla gelsinBirazdan yatış yaptırıcaz bana dua edinnn
Ben geçen hafta avmye gittim anneler günü hediyesi için onun haricinde çıkmadık henüz. 40 takıntım yok da haftasonlari şansımıza hep yağmurlu oluyordu. Silikon uç kullandigim için biraz ben geriliyorum derken havalar epeyi ısındı artık bundan sonra çıkarız 40imiz da çıktı zatenKızlar bebeklerinizi dışarı çıkarmaya başladınız mı? Doktor aşı dışında
Dr bize kaşık ya da şırınga kullanin demişti. Şırınga kullanimi biraz zor geldiği için kaşıkla verdik hep canım
Ay çok teşekkür ederim canım kahvaltıdan sonra inceleyeyim okuyayım beğenirsem satın alacağımCanım 16 sayfa, ben aralardan 3-5 ekledim bir fikrin olsun diye P Pembepilates
Aaaaaaaaaaaaa ay çok sevindim, 40 kontrolüne gidecek misin bugünKizlaaar bizim bugün 40'imiz ciktiii
Sağim yapiyor musun cnmDr bize kaşık ya da şırınga kullanin demişti. Şırınga kullanimi biraz zor geldiği için kaşıkla verdik hep canım
Tamam canım bi yapiyimHayır canım yoktubiraz sakinlestirdikten sonra yüzüstü yatirsana ben gözümün önündeyken öyle yapıyorum gazını çıkartabiliyor hem de uyuyor
Yine herkes burdasagolsun bebeler hep aç hep gazli
canim biberonla veriyorum ben artik.cunku iş cigrindan cikti.her 3 saatte 1 min 60 ml iciyor.kasik yada siringa biyerde delilige döndü.
canim biberonla veriyorum ben artik.cunku iş cigrindan cikti.her 3 saatte 1 min 60 ml iciyor.kasik yada siringa biyerde delilige döndü.
Canim ilaveten her biberon oncesi mutlaka her iki gogsu 15 dk emzirme yapip ardindan veriyorum.meme reddi olmasin diye.doktor bu sekilde onerdi.
Gazı var büyük ihtimal emzik ver ağzına gazını çıkarmaya çalış o saldırması sıkıntısı var demek onu gidermen lazımKızlar imdat ya emziremiyorum moralim bozuk anlamıyorum derdinisilikon ucla emiyor memeyi tutuyor cekip bırakıyor feryat figan bağrınarak. Sonra bi daha yapışıyor memeye yine aynı şekilde cekip bırakıyor her taraf süt oluyor ağzından atıyor çektiğini de yutmuyor ama sürekli aranıyor ama emmiyor savaşıyor mememle neden böyle oluyor cok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?