2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya benm sütüm gelmiyor bebek emiyor 2 saatte bir ama o damarlarıma sanki elektrik veriliyor bu kadar şiddetli mi oldu sizin de. Yastıkları sıkıyorum acıdan
Memeyi yanlış tutturuyor olabilirsin acimamasi gerekiyor meme ucunu 2 parmaginla sık çocuğun damagina doğru götür bırak denemediysen direkt tutturma canın acır o zamanla zaten o şekilde kendi kavriyo.. yanlış ogrenmesin hep acı cekersin

Bu dudak tiryakiliğini nasıl çözücez peki
90 cc den sonra göğsümü verdim 2-3 kez emdi uykuya daldı sonra çekip yatağa koyunca yine ağlıyor valla anlamadım açlık mı meme bağımlılığı mı?
Meme sönükte olsa sütü getirir bebek belki biraz uzun sürer ama gelir süt bitmez canım. Benimde bazen çok sönük oluyor ama eme eme getiriyor sütü
Çözemedim canım valla bebemi ya geceleri nedense doymuyor gibi geliyor
Gece uykusuzluğu çok zor gerçekten, bizim her gece öyle geçiyor 5-6 saat uyanık kalıyoruz bi de derdini de anlayamıyoruz gaz mı aç mı uykusuz mu diye
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ya benm sütüm gelmiyor bebek emiyor 2 saatte bir ama o damarlarıma sanki elektrik veriliyor bu kadar şiddetli mi oldu sizin de. Yastıkları sıkıyorum acıdan
Evet canım benim hala o elektrik hissi oluyor ilk emişte 1 dk falan sürüyor. Göğsüm çok hassas benim yaralarım da tam iyileşmedi ondan heralde. Aman memeyi düzgün tuttur bir de yara olursa o acı 100 e katlanıyor. Benim için sezaryenden daha çok acılıydı emzirmek

Yok canım onu denemedim
Hoşafı mutlaka dene sayfanın başında tarif var ben onu yapmamıştım direkt taneli halini iciyorum. Geçen hem hoşafı içtim hem maltana içtim, eşim yanıma çerez niyetine kuru dut koymuştu ondan yedim. Bildiğin taş oldu goguslerim sen bir dene

Evet eşim en son çıldırdı derdin ne senin altın temiz gazın çıktı uyumak istemiyorsun az önce emdin diye ama çocuk yine emerek uyudu. Şu süt konusunu çözemiyorum doyuyor mu doymuyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…