2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla anneme gidiyorum duruyor eve birileri geldiğinde duruyor ne zaman eşimle ben kalsak bebek huysuzlaşıyor
Bu deli kadınla bu adam bana bakmasında kimde olsa dururum diyor bence
Valla aynılar dün nasıl uyudu bütün gün gel gör başbaşa kaldık kıyamet yalancı çıkarıyorlar ya. Geçen kv gittim görümceler filan işte hiç uyumuyor durmuyor filan anlatıyorum o sıra öyle bi derin uyuyoki top patlasa uyanmıcak 3 saat durduk 3 saat uyudu şaka gibi

İlk kızımda okadar çok kaka analizi yapmıştım ki çoğu normal ya bikaç gün öyle oluyor düzeliyor çok takılmamak lazım uzun sürmezse onu anlamıştım
Biz dün klima falan açtık üstünü de ortmedik. Kaka yaptı biraz altını değiştirirken o ara yaptı direkt çıkarken civik şekilde olduğunu görünce acaba klimadan mi dedim

Aa çok iyiymiş ben de bakayım. Bizimkinin pütürlü katı gibi oluyordu bazen geçen zibinina bulaşmış su gibi yikamadim katı kısımları peceteyle aldım. Sanırım emilemeyen protein mi ne öyle bir şey okumuştum o yüzden içindeki katı pütürlü kisimlar oluyormus

Sabahtan beri ikiniyor masaj yapıyorum uyutuyorum 5dk sonra uyanıyor. Bir altına bakayım dedim full çiş değiştirdim uyudu. sen altına çişini yapmissindir annen gazını alıp karnını doyurmaya çalışıyordur

Selam güzel anneler bende nasipse kasım da anne olacağım
Siz tecrübeli annelere bir sorum olacak elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama kararsız kaldım
Siz ne önerirsiniz

Böyle kriz anlarında sırayla bakalım dedik ama eşim bakarken ben sesinden uyuyamadım.

Sonra mama cc artırınca karnı doyunca çok rahat ettik tek sıkıntımız mamayı çok hızlı alıyor boğuluyor gibi oluyor o sırada ben de kalp krizi eşiğinden dönüyorum
Doyduğundan emin olun bence canım. Gerçi deneyimlisin sen ama ben öyle çare buldum

Kalabalık gürültü olunca benimki de öyle. Bizimkiler bağıra bağıra konuşur hep ona ninni gibi geldi uyanmadı biz de evde kulaktan kulağa oynuyoruz resmen

Kızlar bişi sorcam. Emzirdikten sonra sağım yapınca kaç cc cıkıyor o memede hıc baktınız mı?

Şey diyordur içinden ya kadın beni bi sal olmayan gazımı çıkarmaya çalışıyorsun kıçımı temizle önce filan

Kalabalık gürültü olunca benimki de öyle. Bizimkiler bağıra bağıra konuşur hep ona ninni gibi geldi uyanmadı biz de evde kulaktan kulağa oynuyoruz resmen
Bizim evde hep bi gürültü var kızımdan dolayı. Ekstra ses mi istiyor acaba YouTubedan altın günü videosu mu bulsam

Bence cok normal biz de esimle tartisiyoruz geceleri. Bebek aglayip uyutmayinca esim kalkip sinirleniyor tartisiyoruz diye artik ayni odada uyumak istemedim cunku bu aralar bebegim hic uyumuyor esim sinirlenince ben ekstra geriliyorum. Simdi gece erken saatlerde o bakiyor ben uyuyorum sonra o salona gecip uyuyor biz yatak odasinda kaliyoruz. Siz de bir sure boyle deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…