- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Valla aynılar dün nasıl uyudu bütün gün gel gör başbaşa kaldık kıyametValla anneme gidiyorum duruyor eve birileri geldiğinde duruyor ne zaman eşimle ben kalsak bebek huysuzlaşıyor
Bu deli kadınla bu adam bana bakmasında kimde olsa dururum diyor bence
Dene dene ben bildiğin çömel kalk falan yapıyorum titremeli zıplamalı halay adımlarıAyyy bir bu kaldı denemediğim cidden
Biz dün klima falan açtık üstünü de ortmedik. Kaka yaptı biraz altını değiştirirken o ara yaptıİlk kızımda okadar çok kaka analizi yapmıştım kiçoğu normal ya bikaç gün öyle oluyor düzeliyor çok takılmamak lazım uzun sürmezse onu anlamıştım
Aa çok iyiymiş ben de bakayım. Bizimkinin pütürlü katı gibi oluyordu bazen geçen zibinina bulaşmış su gibi yikamadim katı kısımları peceteyle aldım. Sanırım emilemeyen protein mi ne öyle bir şey okumuştum o yüzden içindeki katı pütürlü kisimlar oluyormusGünaydın canım sen anne sütü arti mama veriyorsun değil mi, niye bu kadar memede kalmak istiyor ki.Tam olarak doymuyor mu acaba sütünü biraz sagip versen ne kadar içtiğini anlarsın ve açlıktan uyumuyor seçeneği elenmiş olur en azından.Cocuk uyumayınca herkes çok gergin oluyor maalesef.Bizde öyleyiz.
Ben hiç katı kaka yaptığını görmedim canım. Altını açınca su gibi geliyor bazende köpüklü oluyor.Aptamilin ilk adımlar uygulaması var kaka fotoğrafına göre analiz yapıyor bende şimdi indirdim deneyeceğim bakalım normal mi
Sabahtan beri ikiniyor masaj yapıyorum uyutuyorum 5dk sonra uyanıyor. Bir altına bakayım dedim full çişAman maşallah de en azından gece biraz salmış seni yoksa hepten kötü oluyo insanbakalım bizim şuan asayiş berkemal ama üç dakika sonramız belli değil
valla bizimde çok cıvık normali o heralde bende anlamadım sorcam bugün doktora
Böyle kriz anlarında sırayla bakalım dedik ama eşim bakarken ben sesinden uyuyamadım.Kızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Anladık bu bebek uyumayacak geceleri acaba nasıl bi yol izlesek eşimle dönüşümlü uyuyup mu sırayla mı baksak böyle ikimiz de deliriyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Oğlum da uyuyamıyor bebeğin sesine bizim sesimize uyanıyoreşim onu uyutmaya gidiyor bazen orada uyuyakalıyor bebek bana kalıyor. Zaten sürekli memede kalmak istiyor ama göğüslerim çok acıyo uzun emince de.
Her gece ağlıyorum resmen uyumuyo diye sonra da pişman oluyorum tek derdim uykusuzluk olsun sağlıklı olsun da önemli değil, nankörlük etme vs diye kendime kızıyorum. Deliriyo gibi hissediyorum normal mi kızlar ya depresyona falan mı girdim ki
Kalabalık gürültü olunca benimki de öyle. Bizimkiler bağıra bağıra konuşur hep ona ninni gibi geldi uyanmadı biz de evde kulaktan kulağa oynuyoruz resmenValla aynılar dün nasıl uyudu bütün gün gel gör başbaşa kaldık kıyametyalancı çıkarıyorlar ya. Geçen kv gittim görümceler filan işte hiç uyumuyor durmuyor filan anlatıyorum o sıra öyle bi derin uyuyoki top patlasa uyanmıcak 3 saat durduk 3 saat uyudu şaka gibi
Benimde bazen kati bazen sivi:) mamadan kaynakli:)Kızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu
Kan degil canım su gibi akıntıKan normal değil sarı akıntı normal
Şey diyordur içinden ya kadın beni bi sal olmayan gazımı çıkarmaya çalışıyorsun kıçımı temizle önce filanSabahtan beri ikiniyor masaj yapıyorum uyutuyorum 5dk sonra uyanıyor. Bir altına bakayım dedim full çişdeğiştirdim uyudu. sen altına çişini yapmissindir annen gazını alıp karnını doyurmaya çalışıyordur
Bizim evde hep bi gürültü var kızımdan dolayı. Ekstra ses mi istiyor acaba YouTubedan altın günü videosu mu bulsamKalabalık gürültü olunca benimki de öyle. Bizimkiler bağıra bağıra konuşur hep ona ninni gibi geldi uyanmadı biz de evde kulaktan kulağa oynuyoruz resmen
Mama vermiyorum ben bi pazartesi verdim 60 cc. Ondan böyle olur muBenimde bazen kati bazen sivi:) mamadan kaynakli:)
Bence cok normal biz de esimle tartisiyoruz geceleri. Bebek aglayip uyutmayinca esim kalkip sinirleniyor tartisiyoruz diye artik ayni odada uyumak istemedim cunku bu aralar bebegim hic uyumuyor esim sinirlenince ben ekstra geriliyorum. Simdi gece erken saatlerde o bakiyor ben uyuyorum sonra o salona gecip uyuyor biz yatak odasinda kaliyoruz. Siz de bir sure boyle deneyebilirsinizKızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Anladık bu bebek uyumayacak geceleri acaba nasıl bi yol izlesek eşimle dönüşümlü uyuyup mu sırayla mı baksak böyle ikimiz de deliriyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Oğlum da uyuyamıyor bebeğin sesine bizim sesimize uyanıyoreşim onu uyutmaya gidiyor bazen orada uyuyakalıyor bebek bana kalıyor. Zaten sürekli memede kalmak istiyor ama göğüslerim çok acıyo uzun emince de.
Her gece ağlıyorum resmen uyumuyo diye sonra da pişman oluyorum tek derdim uykusuzluk olsun sağlıklı olsun da önemli değil, nankörlük etme vs diye kendime kızıyorum. Deliriyo gibi hissediyorum normal mi kızlar ya depresyona falan mı girdim ki
Bende sut agirlikli beslendiginde sulu mama agirlikli ise katiya yakin yapiyor. Sindirim sistemi gelisiyor o nedenle bence.ben normal oldugunu dusunuyorum.Mama vermiyorum ben bi pazartesi verdim 60 cc. Ondan böyle olur mu
Fizyolojik olarak yedigim sey sut isisina etki etmez..yakar kalori olur vucut sicakligi yukselir sut isisi yukselir.tek mantikli aciklama bu.ondada hurma falan faydali olmaz.protein icerikli seyler olur. Ben ikna olmadimBu doğru mu
Şu an yine gaz ağrısı var ya yapıyor aslında ama kakasını mi yapmaya çalışıyor artık anlamadım çok zorlaniyor ikin ikin uyuyamadigolden-snitch bende aldım senin şu gaz yağından. İnşallah bizde de iş görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?