- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Düne oranla bugün daha iyi ya da ben mi alıştım bilmiyorumŞimdi nasıl oldu canım
Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberon
10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payı
Aaa nasıl oldu iyileşme süreci kolay geçti mi? Çok geçmiş olsunKızlar bu arada buraya yazmayı unuttum geçen cuma sünnetimizi olduk biz darısı yapacak olanların başına
10du 11 olmuş çok hızlı yükselmiyor dedi risk görmedi şükürKaçtı canım sarılığı
Teyzem bu iş için biçilmiş kaftan onunla halletcem bu işiYok kız ne paranoyaklığı bence gayet iyi düşünmüşsün ben olsam ben de denerdim takip ettirirdim kesinlikle
Biz size demedik mi çok şey almayın ihtiyacı olan sizsiniz masraf yapmayın doğunca da ihtiyaca göre alırsınız diyeo Eki Görüntüle 3434384 o kadar ana kucağı salona ayrı beşik yatak odasına ayrı beşik babynestler ayrı bir taşınan park yatak aldık. Sadece ayakta uyuyor benimki ayrı vizyonsuz bu çocuk az bir anana çek demi bir vizyonun olsun
Hislerimi senden daha iyi anlatamazdımSüt verimi az olduğu için kesime sevk edilen boz ırk inek gibi hissediyorum kendimi.
oh maşallah maşallah yapsın da nereye nasıl yapıyorsa yapsınİkinirken yaptı valla yatağına kadar da çiş olmuşyatağınin kılıfını cikartabilirsem çıkartcam yapışık gibiyiz cikartamazsam oraya bir bez koycam artık mecbur
Ne güzel benim teyzem de dedikodumu yapsın öp başına koy teyzeniTeyzem bu iş için biçilmiş kaftan onunla halletcem bu işiçocuğuma ben yokken nasıl davranıyor görmem lazım. Çocuk ta derdini anlatamıyor ki konuşsa söyler ama böyle olunca aklım kalır
Lansinoh denedin mi canımGöğüs ucu yarasına kalıcı kesin çözüm bulan yok mu
ay evet ya evde pusete mi koyuyorsun canım duruyor mu öyle? Ben de mi öyle yapsamBiz size demedik mi çok şey almayın ihtiyacı olan sizsiniz masraf yapmayın doğunca da ihtiyaca göre alırsınız diyebak ben bi beşikle işi götürüyom yattı yattı yatmadı puset time
Hayırlı olsun cnmKızlar bu arada buraya yazmayı unuttum geçen cuma sünnetimizi olduk biz darısı yapacak olanların başına
Benimki bundan kablosuz olduğu için rahat oluyoSelam güzel anneler bende nasipse kasım da anne olacağım
Siz tecrübeli annelere bir sorum olacak elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama kararsız kaldım
Siz ne önerirsiniz
Tahin üstüne çıkan yağ varya canım susam yağı ben onu sürdüm inanılmaz iyi geldi. Lansinoh Bile etki etmemiştiGöğüs ucu yarasına kalıcı kesin çözüm bulan yok mu
Ayy çok merak ediyorum bende haftaya gidicem doktorla görüşmeye, süreç nasıl geçti.Kızlar bu arada buraya yazmayı unuttum geçen cuma sünnetimizi olduk biz darısı yapacak olanların başına
Aaa nasıl oldu iyileşme süreci kolay geçti mi? Çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun cnmanlatsana nasıl oldu iyileşme süreci vs
Sağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuşAyy çok merak ediyorum bende haftaya gidicem doktorla görüşmeye, süreç nasıl geçti.
İyileşti mi canı çok acıdı mı
altını falan değiştirirken nasıl oluyor ben konudan çok uzağım çocuktan çok ben korkuyorum şuan
Ben de aynı kafadayimHislerimi senden daha iyi anlatamazdım
oh maşallah maşallah yapsın da nereye nasıl yapıyorsa yapsın
Aay ne güzel kolayca geçmişSağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dediminsan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa
Aaa bunu hiç görmemiştim bir kaç marka arasnda kalmıştm diye fikir almak istedim:) teşekkürler çekim gücünden de memnunmusunuzQUOTE="mldii123, post: 77422879, member: 1126510"]
Benimki bundan kablosuz olduğu için rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?