HahahahahhaSüt verimi az olduğu için kesime sevk edilen boz ırk inek gibi hissediyorum kendimi.
Maşallah canım atlatmışsınız ne güzelSağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dediminsan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa
Klipsli sunnet mi canim? Ben buyuk oglumu 2 bucuk yasinda klipsli sunnet yaptirsim kan yok dikis yok. Bunu da oyle yaptiracagim Allahin izniyleSağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dediminsan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa
Benimki deKizlar bizim bebek her sütten sonra kusuyor
Son kontrolümde 0 sancı hiçbi belirti yoktu gecesine suyum geldi . Seninde ansızın gelebilir üzülmeBugün 40+0 ve nst de sancı çıkmadı. Belirtiler yok. Pazartesi günü tekrar muayene dedi. Gelmezse Salı günü suni veririz dedi. Bakalım nasıl olucak kendi gelmek istemiyor
Benimki hep cıvık canım neden acaba katı mı olması gerekiyor kiKızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu
Günde bir kez mama veriyorum canım bazen anne sütü biriktiriyorum kalkanda o varsa onu içiriyorum mama vermiyorum. İki göğsü emiyor üstüne 90 cc içiyor yine uyumuyor sanki açlıktan değil gibi, gazını zor çıkarıyor üstten, sonra da kusuyor zaten gazdan mı açlıktan mı anlamadım vallaGünaydın canım sen anne sütü arti mama veriyorsun değil mi, niye bu kadar memede kalmak istiyor ki.Tam olarak doymuyor mu acaba sütünü biraz sagip versen ne kadar içtiğini anlarsın ve açlıktan uyumuyor seçeneği elenmiş olur en azından.Cocuk uyumayınca herkes çok gergin oluyor maalesef.Bizde öyleyiz.
Ben hiç katı kaka yaptığını görmedim canım. Altını açınca su gibi geliyor bazende köpüklü oluyor.Aptamilin ilk adımlar uygulaması var kaka fotoğrafına göre analiz yapıyor bende şimdi indirdim deneyeceğim bakalım normal mi
Çok zor süreç gerçekten canım senin hele ikisi de bebek iyi dayanıyorsun benim oğlum 7 yaşına girecek 2 ay sonra ona bile üzülüyorum zaman ayıramıyorum diye. İkiye bölünmek ayrı zor uykusuzluk ayrı zor uyuz kocalar apayrı zatenÇok normal canım aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı. Bende küçücük bebeğe kızdım bağırdım geçen sus artık diye. Sanki bebekte tüm tahammülümü kaybetip kızıma tahammülüm kalmıyormuş gibi hissediyorum en ufak bişeyde bide ona kızıyorum.
Dördümüz aynı odada yatıyoruz öyle bi çığlık atıyor ki kızımda uyanıyor bu sefer anne diye ağlıyor onu aramıza alıyoruz o bi yandan uykusunda bile bana yapışıyor oğlum beşiğinde bi yandan onla uğraşıyorum her gece aynı şey yemin ederim.
Bide dün bakıcı işi oldu ya eşim hemen e artık beni bırakırsın uyurum diyo. Sanki bakıcıyı kendisine tuttu. Zaten tüm gece ben ilgileniyorum tamam onlarda uyanıyor ama sürekli kalkan benim. Bi sabah 6-6bucuk civarı oğlunla ilgilen diyorum onu demicekmişim de uyuyacakmış o. Delirmeme ramak kaldı. Bence varya ikinci üçüncü çocuğu olan babalarda var bu durum. Çünkü eşim ilk çocukta gece gündüz kalkar ilgilenirdi benden fazla tahammülü var sen uyu ben bakarım derdi. İkinci çocukta ne oluyorsa böyle bi salmışlık uyku isteği durumları oluyor. Uyumayı bizde istiyoruz ama çocuğu da tek başımıza yapmadık kalk ta ilgilen be adam. Ay sinirlerim bozuk vallahi benimde. Aynı süreçten geçiyoruz özellikle ikinci üçüncü çocuğu yapanlar olarak
Benim kız emerken bile boğazına kaçırıyor biberonla daha da fazla kaçırıyor korkuyorum ben de. Doyup doymadığını anlayamıyorum ki işte açlıktan mı uyumuyor yoksa gazdan mı yoksa başka bi derdi mi var bilemiyorum.Böyle kriz anlarında sırayla bakalım dedik ama eşim bakarken ben sesinden uyuyamadım.
Sonra mama cc artırınca karnı doyunca çok rahat ettik tek sıkıntımız mamayı çok hızlı alıyor boğuluyor gibi oluyor o sırada ben de kalp krizi eşiğinden dönüyorum
Doyduğundan emin olun bence canım. Gerçi deneyimlisin sen ama ben öyle çare buldum
Geçer hayatım geçer ebeveyn olarak zor oluyor sadece kolay bi operasyon aslında sabırlı olmak gerek :)Aay ne güzel kolayca geçmişben çok korkuyorum bu süreçten, inşallah bizimki de kolay geçer
Bizimkini hiç bandajlamadı canımm kremi bolca hem pipisine hem de pipisinin denk geldiği beze sürüyoruz.Maşallah canım atlatmışsınız ne güzel
Bandajlıyorlar mı canım peki yani nasıl yapıldı işlem beze falan değerken yapışma falan olmadı dimi
Yok canım dikişli bizimkisi. Doktor öyle yapıyormuş. Klipsli yapan doktor bulmak gerekiyor sanırım.Klipsli sunnet mi canim? Ben buyuk oglumu 2 bucuk yasinda klipsli sunnet yaptirsim kan yok dikis yok. Bunu da oyle yaptiracagim Allahin izniyle
Aynen öyle canım aynen öyle ya bide gercekten kucucuk bebeğim sesi nasıl duyulsun zaten ağlatmıyorum sımdı durmuyor sımdı de ağlatmıyorum gerekırse kucagımda butun odaları gezıyorum yukarının duyması ıcın katıla katıla aglaması gerekıyor sacmalığa bakYoutubedan ağlayan bebek sesi aç son ses bırak dinlesinler komşuların sabaha kadar bebek sesi ninni gibi gelir mis gibi uyusun namussuz kapı kapı bebeğin dedikodusunu yapıyor pislik
Benım bebek bıde sesten etkılenıyordu saat 12 den berı o dırenıyor ben dırenıyorum butun makınaları çalıştırdım sese alışsın diye bakalım 3. Uyutusum kaç dakika uyuyacakAllahım niyet ettim bebeği 2 saatlik derin uykuya yatırmaya o sırada ev işlerimi yapmaya; amin
Sabahtan beri sana yazicam yazamadım canım ben akşam 9 veya 10da uyuyorum eşim bakıyor saat 2 2.5a kadar aralarda beni uyandiriyo emzirmem için emzirip geri uyuyorum alt değiştirme gaz onda oluyo sonra o uyuyor bu sefer görev sırası bana geçiyo.. Bu arada ben salonda uyuyorum bebekle eşimde odasında bu sayede eşimde güne dinlenmiş başlıyor 3 4 veya 5 saatlik uykuyla.. elimizden gelen bizim bu oluyo eşimle uyuyamıyorum ama en azında bebeğime bakıyoruz veya eşim de bakıyor çok şükür diyorum sabrediyorum böyle düzen devam ederse 3 4 aya kadar da yapmak istiyorumN Nur5434golden-snitch kubiskubiskubis sağolun kızlar biz de en iyisi dönüşümlü kalkalım eşimle en azından ikimiz aynı anda sinir olmayız
Medusanin attığı ninniyi çocuğun dibinde aç sonra tüm işlerini gör bugün uzun bi süre sonra ilk defa yemek yaptım eşim yokkenBenım bebek bıde sesten etkılenıyordu saat 12 den berı o dırenıyor ben dırenıyorum butun makınaları çalıştırdım sese alışsın diye bakalım 3. Uyutusum kaç dakika uyuyacak
İyileşme süresi ne kadar sürdü peki canım ayy ne çok soru sordumBizimkini hiç bandajlamadı canımm kremi bolca hem pipisine hem de pipisinin denk geldiği beze sürüyoruz.
İnşallahSon kontrolümde 0 sancı hiçbi belirti yoktu gecesine suyum geldi . Seninde ansızın gelebilir üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?