- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Akşam yemeğini nasıl yapıyorsun yaAllahım niyet ettim bebeği 2 saatlik derin uykuya yatırmaya o sırada ev işlerimi yapmaya; amin
Bunu bugün ben de düşündüm ve oturdum biraz konuştumAcaba bebişlerimiz sürekli onları uyutmaya calistigimiz için uyumuyor olabilir mi
Peki yine grupça aynı şeyi düşünüp yapmamızBunu bugün ben de düşündüm ve oturdum biraz konuştumdedim derdin ne neden uyumuyosun konuşmak mi istiyorsun baktım esnedi yine uyutmaya çalıştım
Kız golden valla pizza hamuru yoğurdum bebeği ana kucağı uyku modunda tv den pış pış açtım robot evi silip süpürüyor ben de topladım biraz . Şimdi pizzamı fırına verip üstündeki malzemeleri hazırlayacağım eğer başarırsam mayıs annelerinde günün yıldızı ben olacağımAkşam yemeğini nasıl yapıyorsun yaben dondurucudan hazır olan yemeği bile yapamadım dün yarım yamalak oldu şimdi uyudu ama asla güvenip yemek yapamıyorum
Saçma düşünceleri aklından sil sen doktora güvendin canım nerden bilebilirdin ki?? Çocuk birde uyumuyordu seninki sanırım öyle hatırlıyorum sariligi olan çocuk uyur full zor uyandırırsin sakın ol gerekirse full mama ver sütünü de devam bol bol beslemeye çalış ama sütün ek olsun mamadan devam etmeye çalış 3 mama veriyorsan 1 süt ver kendini toparlasin ama tsh hakkında bilgim yok...Sarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Benim evim ilk 20 gün çok kalabalıktı yatılı misafirlerden . Alışıktı sese. 1 aydan sonra herkes gidince sese duyarlı oldu uyanıyor hemen puştBenım bebek bıde sesten etkılenıyordu saat 12 den berı o dırenıyor ben dırenıyorum butun makınaları çalıştırdım sese alışsın diye bakalım 3. Uyutusum kaç dakika uyuyacak
Birde fazla yukselmeden elinden geleni yap başka doktora git gerekirse ışıkta yatsın uzulmeSarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Benim hamileligim çok sessiz geçti ses yoktu çocukta sessizliğe alışkın evde kimse yokken çok huzurluBenim evim ilk 20 gün çok kalabalıktı yatılı misafirlerden . Alışıktı sese. 1 aydan sonra herkes gidince sese duyarlı oldu uyanıyor hemen puşt
Dondurucuda hamurum da var ama bebisle kopamiyoruzKız golden valla pizza hamuru yoğurdum bebeği ana kucağı uyku modunda tv den pış pış açtım robot evi silip süpürüyor ben de topladım biraz . Şimdi pizzamı fırına verip üstündeki malzemeleri hazırlayacağım eğer başarırsam mayıs annelerinde günün yıldızı ben olacağım
Hayır da insan olsa bunu dile getirmez yani nazar değer diye aman aman kimseye demeyeyim der adam nasıl kıskanmışsa bebeğin ağlayıp ağlamamasına bile takmışAynen öyle canım aynen öyle ya bide gercekten kucucuk bebeğim sesi nasıl duyulsun zaten ağlatmıyorum sımdı durmuyor sımdı de ağlatmıyorum gerekırse kucagımda butun odaları gezıyorum yukarının duyması ıcın katıla katıla aglaması gerekıyor sacmalığa bak
Şimdilik evdeyim fena değil saçlarım kesilmeye ihtiyacı var.İse baslayinca belki boyatirimCanım ben hamileyken hiç yaptırmadım 1 yıldır saçlarım mahvoldu şimdi gidip yaptıracağım valla benim psikolojim de önemliorganik boya kullanan kuaförleri bulmak lazım ben dört beş kuaför gezdim hus markayla çalışan kuaförlerden yaptır canım eğer yaptıracaksan
Dur bir sakin ol saçmalama deli misin anneliğini mi sorguluyorsun bir de , olabilir burda hepimizin bebeklerinde oldu. Bizim de bebekler aç kaldı benim hala sütüm gelmiyor ağlaya ağlaya hazırlıyorum mama ağlayarak süt sağıyorum ennson pompayı fırlatcaktım sütüm gelmiyor diye . Yavaş yavaş çözeceğiz daha bir aylığız deneye deneye gerekirse doktorunu değiştir başka şeyler dene eğer gerekirse mama vereceksin yapacak bir şey yok yeter ki düşsün sarılığı. Lütfen böyle yüklenme kendine. Böyle yaptıkça sütün etkilenir bebek etkilenir onun ihtiyacı olan tek kişi sensin, beceremedim dersen bebek ne olacak düşünsene deme öyle şeylerSarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Ay ben isterdim ev kalabalık olsun en azından rahat rahat tuvalete giderdim kız insan tuvaletinş bile yarıda bırakır mı yavBenim hamileligim çok sessiz geçti ses yoktu çocukta sessizliğe alışkın evde kimse yokken çok huzurlu
Uyandı hemen benim çaki , hayaller gibi pizzam da yarım kaldıDondurucuda hamurum da var ama bebisle kopamiyoruzanakucagini dün denemistim bugün tekrar bı deneyeyim olmadı yatağında rahat ediyor diye bugün hiç çıkmadık odadan helal olsun valla sana
Şu an halen iyileşme sürecinde hayatım 2 haftaya geçer diyorlar biz yaptıralı daha 5 gün oldu. İlk gün çok şişmişti şimdi yavaş yavaş iniyor . İstediğin kadar sorabilirsinİyileşme süresi ne kadar sürdü peki canım ayy ne çok soru sordum
Canımmm sıkma canını hepimiz sarılık bir kez düşünce bir daha yükselmez diye biliyorduk demek yanılmışız, ama doktorun bunu bilmesi gerekiyordu tabiSarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Ne güzel düzen oluşturmuşsunuzSabahtan beri sana yazicam yazamadım canım ben akşam 9 veya 10da uyuyorum eşim bakıyor saat 2 2.5a kadar aralarda beni uyandiriyo emzirmem için emzirip geri uyuyorum alt değiştirme gaz onda oluyo sonra o uyuyor bu sefer görev sırası bana geçiyo.. Bu arada ben salonda uyuyorum bebekle eşimde odasında bu sayede eşimde güne dinlenmiş başlıyor 3 4 veya 5 saatlik uykuyla.. elimizden gelen bizim bu oluyo eşimle uyuyamıyorum ama en azında bebeğime bakıyoruz veya eşim de bakıyor çok şükür diyorum sabrediyorum böyle düzen devam ederse 3 4 aya kadar da yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?