2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba ben de doğurdum.Ilk gebeliğin normal doğumla doğurdum.Ustelik çatı muayenesi bile yaptıramazsın doğurdum.
34.haftada herhangi bi şikayetim olmadan doktora gittiğimde nstde sanci ve Rahim ağzında incelme var dediler erken dogum riski nedeniyle hastaneye yatman lazım dediler.Korktum yatmadım o gün doktor çatı muayenesi yapmak istedi yaptırmadı ve sonrasında 3 hafta kontrole dahi gitmedim.Cati muayenesi yaptırmamak nedenim mahremiyetim ihlal edil.is gibi hissettim.ama o gün annem bile sen normal dogum yapamazsın bunu yaptiramiyorsan dedi.ama gerçekten o gün hastaneye yatmayı hiç istemedim.sonra üzerinden tam 3 hafta ggeçti.37.haftada qrtik bebegimin yavas yavaş geleceğini hissetmeye başladım.once belim dogumdan 2 gün once ara ara ağrımaya ve karnım katılmaya başladı .Dogumdan önceki gece adet sancisi gibi bel ağrılarım oldu ve bunların sıklığı saatte bir falandı. Sabah bir uyandım nisanim gelmiş.sonra sancılar 20 dkda 1 e düştü
Sonra 15 dkda 1 e düştü.yakinlardaki bi devlet hastanesine gidip nst baktırdım.ve nstde çok çok az sanci çıktı ki bu çok moralimi bozdu.yani bu kadar az savcının agrisi buysa yandım diye düşündüm.sonra 14.20de kendi doktorum aradı muayeneye gelecek misin diye sancilarimin siklasmasini bekliyorum dedim.ama o an hissettiğim sancilar gerçekten çok fazlaydı ben nstde agri gozukmeyince şımarıklık yaptığımı düşünüp nefesle falan karşılamaya çalışıyorum ama böyle yerlere falan oturuyorum.sonra lavaboya bi gittim kan gördüm.Direkt anneme dedim yola çıktık.yoldayken suyum geldi ve savcıların sıklığı ve şiddeti bi anda arttı.artik hastaneye 5 dk kala ıkinma hissi gelmeye başladı. 15.20de hastaneye girdim.15.48de dogumum gerçekleşti.Ikinma sirasinda hiç agri hissetmedim
SADECE biraz zorlamaniz gerekiyor zihnen kendinizi.

Kızlar bugün 1 kontrolümüz vardı kilosu filan iyi maşallah. Sütün yaramıyomu acaba diyen kaynanama kapak. 2.ayda özel aşılara başlıcaz. Sünnet için 5 aydan önce önermiyorum dedi. Doktorda kızımın doktoru zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz biri olunca biz sünneti 5-6 aylık olana kadar rafa kaldırdık. Kalça çıkığı yok ultrasona gerek yok dedi. Kaka pazartesi mama verdiğim için değişkenlik göstermiş normal bi durum dedi. Mama verme dedi ama çocuk hiç durmadı dedim anlattım durumu o an yutkunmaya boğazından bişeyler geçmesine ihtiyacı varmış sen ona şarapta içirsen uyucaktı o zaten dedi. Bi bok anlamadım bu işten. Makatında çatlak var dedim çatlak değil o bez yaramamış bezi değiştir dedi. Bayılcam benim çocukların sleepyle alıp veremediği ne acaba. Kızımda da 5 numaralar elimde patladı öf yani ne kullancam ben şimdi

MaşaALLAH kuzuya benimkide pişik oluyo ya elimde 1.5 paket sleepy var bitince molfix denicem

Kizlar ilk ay bebek kac kilo almasi lazim bizim sinirda dedi doktor takip edelim dedi bide göbeği şişmiş fitil olabilir dedi cocuk cerrahisine yönlendirdi

Cnm kac kilo almiş ? Neye göre kilo alimi iyi yada kötü diyolar . Bugün bana sinirda dedi

Kız Allah senden razı olsun dedim bugün niye denemiyorum anakucagini uyur belki dedim iyi ki hatırlattın akşam yemeğimi hazirlayabildim
Ne pişirdin akşama
Canım sen elinden geldiğince hem mama hem de meme ver bol bol yedikçe atacak o sarılığı, üzülme benim de bebeğim sarılıktı ben sürekli emzirdim herkes kızıyordu yeter artık emzirme diye. Çok şükür atlattık. Batıl inanç ama ben yine de üzerine sarı tülbent örttüm sarı yelek giydirdim yastığının ucuna sarı altın taktım

Salaklar ya yemin ederim sen evi sildiğin kovaya biraz sirke koy canım

Ay hemen arabadan çıkarayım puseti ben de öyle deneyeyim
O sırada bakıcıyı yeni gönderip üstüne yetiştiremedim diyip dışardan yemek siparişi verip bide yayılıp oturan ben bunu beğendi
yuh kız gülümse naptın bacım bu kadar saat bakıcı kıza mı bakıyor bebeğe mi

MaşaALLAH kuzuya benimkide pişik oluyo ya elimde 1.5 paket sleepy var bitince molfix denicem
Canım pişik olmaması için ne yapıyorsun? Bepantol her bez değişimde sürüyorum ben. Molfix kullanıyorum, bazen bepanthol sürmüyorum 3 gün duş almadığında ve bepanthol sürmediğimde biz de pişik oluyoruz. Hemen yıkıyorum sudocrem sürüyorum geri düzeliyor sonra her bez değişimine bepantol sürmeye dikkat ediyorum. Bence bezle alakalı değil ya. Çünkü 2 bez denedim ikisinde de pişik önleyici krem sürmezsem pişik oluyor. Prima en iyisi de işte Allah’ın belaları yüzünden almıyorum

Aay şimdi yazarsam caniniz çeker falan memeniz şişer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…