• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Ben molfix kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadık

Ya kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Bebeği 2 güne bir yıkıyorsan pişik önleyici krem sürüyorsan molfix güzel; ama 2 günden fazla yıkanmazsa pişik önleyici krem sürmezsen molfix de pişik yapıyor

Zaten mama veriyodum ona rağmen böyle olmasına daha da yıkıldım. İnşallah ben de senin gibi toparlayabilirim bebeğimi. Teşekkür ederim canım benim♥️

Öyle yapıcam kuzum önceliğim mamaya yüklenip doyurmak sarılığını düşürmek şu an. pompa işini halledemedik iadeye gönderdiler 1 haftada sonuçlanırmış ben de idare etsin diye manuel mochi aldım emzirdikten sonra taktım kalanı toplasın diye bir damla bile gelmedi sütüm yokmuş çok belli. Unuttum ısırganotunu da aldırayım
Dut kurusu iyi geliyor sütü arttiriyor

Canım bence hemen al marketten falan bi dene belki o yüzdendir
Canım kakasi varmis. Eşim diyordu karnı çok şiş diye. Sabahtan beri de bir kaç defa kakasını yapınca hiç kakadan olduğunu düşünmedim. Çünkü akşam da yaptı 2 defa arka arkaya demek ki tam bitirememis, son parça da geldi rahatladı 😅

Benim hiç sancım yokken nişanım geldi diye doktor suni ile başlattı, 12 saat sürdü ama ilk 7 saati hiçbir şey hissetmemiştim son 5 saat sancılıydı. Ben epidural aldım ama dozunu saatini tam ayarlayamadılar o yüzden olumlu bir etkisi olmamıştı. Sancılar çok zorlamamıştı beni, doğum kısmı daha zor gelmişti bana ıkınma vs.
Benimde ilk doğum olduğu için çok uzun sürecek sanırım 😔

Bebeği 2 güne bir yıkıyorsan pişik önleyici krem sürüyorsan molfix güzel; ama 2 günden fazla yıkanmazsa pişik önleyici krem sürmezsen molfix de pişik yapıyor
Bebeği normalde her gün yikardik, en geç 2 güne bir yikardik ama şimdi havalar bozdu yikamadik sonra kvler gitti tek yikayamadim. Kovaya batırdım vücudu rahatlasın diye. Çok pişik derdimiz yok gibi ama o lastik izleri canımı sıkıyor zaten bezin alt kısmı bol bol bir büyük beden alırsam 3 aylık zibinlar da olmayacak bez iyice sarkacak. Bacaklar neden o kadar sıkı anlamıyorum

Bebeği normalde her gün yikardik, en geç 2 güne bir yikardik ama şimdi havalar bozdu yikamadik sonra kvler gitti tek yikayamadim. Kovaya batırdım vücudu rahatlasın diye. Çok pişik derdimiz yok gibi ama o lastik izleri canımı sıkıyor zaten bezin alt kısmı bol bol bir büyük beden alırsam 3 aylık zibinlar da olmayacak bez iyice sarkacak. Bacaklar neden o kadar sıkı anlamıyorum
Evet ya benimkiler de öyle maalesef :(

Bu nekii.3 gun once kaynattigim biberonlarin alti acik uyuyakalmisim.esim uyandirdi bir panikle..bebegi al hemen yatak odasina git dedi.meger yanmis plastik erimis duman evi sarmis..bir plastik kokusu anlatamam..cigeriniz yaniyor..bebegi yatak odasina goturup cam onunde oturduk saatlerce...hemen sterilizasyon cihazin aldim.kafa kafa degil cunku..aman dikkat kizlar ben ettim.siz etmeyin..

Kızlar golden-snitch golden-snitch söylediği bi gaz yağı vardı ya onu sipariş vermiştim bugün geldi. Sürüp az masaj yaptım pek yaptırmadı da gerçi. Neyse hemen üstüne bide arabada doktora gitti. Doktor hiç gazı yok bebeğin dedi. Ben şok. Denk mi geldi yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yağ anlamadım. Gece de yatmadan sürcem inşallah iş görüyordur Allahım çok amin 🙏
İşe yararsa bizede söyle alalım canım ben çom dertliyim gazdan 🤨🤨

Bizimde kenarları sıkıyor canım kızarıyor çok sıkmadan baglıyorum bu seferde çişi çıkıyor. Kaç kilo oldu senin bebiş biz tam bir aylıkken aşıya gittik 4 kilo olmuştu bir paket daha var elimde oda bitsin iki numara alacam

Sarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Ozge senin ve bebegin kan grubu ne?

Back
X