• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Bizim de öyle bacaklar kesik kesik iz oluyor canım ya bir de ben 2 kutu daha 1 numara sipariş ettim hata mı ettim acaba küçük mü geliyo demek oluyor

Bu nekii.3 gun once kaynattigim biberonlarin alti acik uyuyakalmisim.esim uyandirdi bir panikle..bebegi al hemen yatak odasina git dedi.meger yanmis plastik erimis duman evi sarmis..bir plastik kokusu anlatamam..cigeriniz yaniyor..bebegi yatak odasina goturup cam onunde oturduk saatlerce...hemen sterilizasyon cihazin aldim.kafa kafa degil cunku..aman dikkat kizlar ben ettim.siz etmeyin..
Ay Allah korumuş kız

Bende doktora sorup prosyneo kullanmaya başladımda mamanın üstündede anne sütü almayan bebeklerde kullanılır yazıyo acaba ağır gelir mi diye düşündümde gerçi doktorda emzirdiğimi biliyo
Dikkat etmemişim canım ama benim doktorum da biliyo onu kullandığımı bi şey demedi

Canım kakasi varmis. Eşim diyordu karnı çok şiş diye. Sabahtan beri de bir kaç defa kakasını yapınca hiç kakadan olduğunu düşünmedim. Çünkü akşam da yaptı 2 defa arka arkaya demek ki tam bitirememis, son parça da geldi rahatladı 😅
Ahh yaramazzzz 🥰 bazen de tam bez değiştirirken yapıyorlar 😂

Yenidoğanlarda bazen böyle tsh yüksek çıkabiliyormuş canım doktor öyle söyledi, herhangi bir şey yapmadık kendiliğinden düştü inşallah tamamen normal sınırlara gelir sizin de bizim de 🙏🏻
Tsh nasıl baktıkar? Topuk kanı içersinde bakılıyor sanırım dimi? Ayrıca bir değer olarak mı bakılıyor yoksa?

Stres üzüntü sütü %100 etkiliyor 😔 hiç mi dolmaz uyurken dolmamış 😔😔

Bizimde kenarları sıkıyor canım kızarıyor çok sıkmadan baglıyorum bu seferde çişi çıkıyor. Kaç kilo oldu senin bebiş biz tam bir aylıkken aşıya gittik 4 kilo olmuştu bir paket daha var elimde oda bitsin iki numara alacam
Sanırım şu an 5 kilo falan. 2 numarayı 1 haftadır falan kullanıyoruz. Bacağı sıkı altı pot bir değişik

Bizim de öyle bacaklar kesik kesik iz oluyor canım ya bir de ben 2 kutu daha 1 numara sipariş ettim hata mı ettim acaba küçük mü geliyo demek oluyor
1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercem🙄 bez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı

Back
X