- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet 2 defa da öyle denk geldiAhh yaramazzzzbazen de tam bez değiştirirken yapıyorlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 defa da öyle denk geldiAhh yaramazzzzbazen de tam bez değiştirirken yapıyorlar
![]()
Altının sarmasına bakma erkek cocugu yumurtaları rahat olur.. Sen bacak kısmına bak o bile çocuğu huzursuz ediyo1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercembez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı
Kan tahlili yaptı canım benim doktorum ellerinden 6 tüp kan aldılar detaylıca her şeyine baktılar onların içerisindeydi tsh daTsh nasıl baktıkar? Topuk kanı içersinde bakılıyor sanırım dimi? Ayrıca bir değer olarak mı bakılıyor yoksa?
Ben napsam bilemedim evdeki tartıya göre kıyafetle 4 kilo geliyor 200 gr kıyafet olsa 3800 falan olmuştur 2 paket 64 lü çok mu olur küçük mü gelir acaba? Siz 2 numaraya kaç kiloyken geçtiniz?1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercembez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı
Şimdi de uyanmıyor mesela. Mahvetti beni gece Uykusuzluk.Tam olarak aynı saat 2 buçuktan beri böyleyiz ağladım az önce ne istiyosun diye
Bence sleppynin kalıplarına bir sorun var .Eşim prima almıştı 1 numara gayet iyi oluyorken sleppynin 1 numarası çok küçük geliyor.1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercembez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı
Benimki de çok uzun süre uyumuyor sonra uyuyunca da 4-5 saat uyuyor ben de ellemiyorum doktor max 3 saatte emzir dedi ama napayım. Sen uyandırıyor musun yine de?Şimdi de uyanmıyor mesela. Mahvetti beni gece Uykusuzluk.
Bezleri nerden aldın bi küçük paket marketten molfix al dene baktın iyi diğerlerini gönder molfix e çevirYa napsam bilemedim molfixe mi baksam. Daha bugün geldi yeni siparisler
Kızımda geçememe sebebimiz bu sanırım primayla başladık primayla bezi bırakcazPrima çok pahalı gerçekten bir de içinde bir madde var cilt ona alışıyor diye duymuştum sonra başka beze geçilmiyormuş
3500 benimki ben geçtim 2ye iyiki geçmişim 1 çok küçük sende geç 2 ye oha diceksinBen napsam bilemedim evdeki tartıya göre kıyafetle 4 kilo geliyor 200 gr kıyafet olsa 3800 falan olmuştur 2 paket 64 lü çok mu olur küçük mü gelir acaba? Siz 2 numaraya kaç kiloyken geçtiniz?
Bizde de aynı canım fizyolojik düzeyde kalıyor 2 aya anca geçiyorKızlar kontrole gittik dün rengi falan güzel dedi doktor sarılık yok dedi. Ama bugün gözüme farklı geldi yüzü.
Sarılık testi sağlıkocağında bakılıyor mu? İlerlerse baktırmak istiyorum.
henüz dün başladım ama anladığım kadarıyla rahatlatıyor biraz iyi oluyor da ne sıklıkla sürmek lazım onu bilemedim. Bugün daha net anlaşılır işe yarayım yaramadığıİşe yararsa bizede söyle alalım canım ben çom dertliyim gazdan![]()
Benimki 3680 1 numara rahat oluyo sizinkilere niye küçük geliyo3500 benimki ben geçtim 2ye iyiki geçmişim 1 çok küçük sende geç 2 ye oha diceksin
Evet bacakları çok sıkıyor saçma sapan yapmışlar bezin o kısmını. İlk doğduğu zaman Cengiz Han bey cırtlari neredeyse birbirinin üzerine getiriyordu. Şimdi gevşek bırakmama rağmen bacaklarinda iz varAltının sarmasına bakma erkek cocugu yumurtaları rahat olur.. Sen bacak kısmına bak o bile çocuğu huzursuz ediyo
4 kiloyu biraz geçmişti sanırım canım.Ben napsam bilemedim evdeki tartıya göre kıyafetle 4 kilo geliyor 200 gr kıyafet olsa 3800 falan olmuştur 2 paket 64 lü çok mu olur küçük mü gelir acaba? Siz 2 numaraya kaç kiloyken geçtiniz?
1 numara bizim için epeyi iyiydi. İlk doğduğunda prematüre alacaktım hatta 1 bile büyüktü. Epeyi de 1 kullandık tekrar sipariş ettik falan ama kilo aldıkça gerçekten kalıbı bı garip üstü otururken bacağı sıkıntılıBence sleppynin kalıplarına bir sorun var .Eşim prima almıştı 1 numara gayet iyi oluyorken sleppynin 1 numarası çok küçük geliyor.
Hepsiburada indirimlerinden almıştım. 64lu 2 taneyi taa kasim indirimlerinden aldımBezleri nerden aldın bi küçük paket marketten molfix al dene baktın iyi diğerlerini gönder molfix e çevir
Aa ciddi misin elimdekileri iade edip 2 alayım o zaman.3500 benimki ben geçtim 2ye iyiki geçmişim 1 çok küçük sende geç 2 ye oha diceksin
Ya bizimki de gece çok şükür ağlamıyor acikmadiysa. Uyuyasiya kadar gazıyla kakasıyla uğraşıyoruz ama. Karnı da doyunca geriye bişey kalmıyor ama gece sürekli mizir mizir uyaniyorm beşik sallıyorum uyuyor sonra yine mizir mızir hiç tam dalamiyor gibiKızlar gece bezdirdi nasıl çığlık of of en sonunda baktım durmuyor dünde golden kitaptaki yazıyı psylaşmıştı ya aldım yanıma koluma yatırdım sustu öyle uyumaya başladı bi 10-15 dk durduk sonra yerine yatırdım uyumaya devam etti. Sabah 6bucuk civarı acıktı uyandı emzir gaz çıkar derken yine uyumadı en sonunda eşimle aramıza koydum reflü yatağını bebeği de iyice kendime yanaştırdım o yan korumalığı çıkarıp. Sarıldım uyudu hiç ses yok. İyi hoş ben böyle devam ederim ama sıkıntı kızım uyandı oda yanıma gelmek istedi bebeği beşiğe bıraktım yanına tşörtümü koydum kızımı yanıma aldım ama tişört kesmedisonrası bağırışma kıyamet
![]()
Benimde elimde 4 paket iki numara 2 pakette bir numara var. Bende trendyoldan aldım. Ebebek kabul etmez sıradan bi bebek mağazasına sormak lazım büyük marketlerde kabul etmezHepsiburada indirimlerinden almıştım. 64lu 2 taneyi taa kasim indirimlerinden aldım![]()