• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercem🙄 bez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı
Altının sarmasına bakma erkek cocugu yumurtaları rahat olur.. Sen bacak kısmına bak o bile çocuğu huzursuz ediyo

1 numara bizim 3-5 kaldı 2deyiz canım. O da sözde 6kiloya kadar. 4 paket falan var elimde. 2sini yeni sipariş etmiştik olmadı geri gondercem🙄 bez normal oluyor bacakları ekstra sıkı. Bi büyüğünü taksam iyice sarkacak altı
Ben napsam bilemedim evdeki tartıya göre kıyafetle 4 kilo geliyor 200 gr kıyafet olsa 3800 falan olmuştur 2 paket 64 lü çok mu olur küçük mü gelir acaba? Siz 2 numaraya kaç kiloyken geçtiniz?

Bence sleppynin kalıplarına bir sorun var .Eşim prima almıştı 1 numara gayet iyi oluyorken sleppynin 1 numarası çok küçük geliyor.

Ben napsam bilemedim evdeki tartıya göre kıyafetle 4 kilo geliyor 200 gr kıyafet olsa 3800 falan olmuştur 2 paket 64 lü çok mu olur küçük mü gelir acaba? Siz 2 numaraya kaç kiloyken geçtiniz?
3500 benimki ben geçtim 2ye iyiki geçmişim 1 çok küçük sende geç 2 ye oha diceksin

Kızlar kontrole gittik dün rengi falan güzel dedi doktor sarılık yok dedi. Ama bugün gözüme farklı geldi yüzü.
Sarılık testi sağlıkocağında bakılıyor mu? İlerlerse baktırmak istiyorum.
Bizde de aynı canım fizyolojik düzeyde kalıyor 2 aya anca geçiyor
İşe yararsa bizede söyle alalım canım ben çom dertliyim gazdan 🤨🤨
henüz dün başladım ama anladığım kadarıyla rahatlatıyor biraz iyi oluyor da ne sıklıkla sürmek lazım onu bilemedim. Bugün daha net anlaşılır işe yarayım yaramadığı 🤔

Kızlar gece bezdirdi nasıl çığlık of of en sonunda baktım durmuyor dünde golden kitaptaki yazıyı psylaşmıştı ya aldım yanıma koluma yatırdım sustu öyle uyumaya başladı bi 10-15 dk durduk sonra yerine yatırdım uyumaya devam etti. Sabah 6bucuk civarı acıktı uyandı emzir gaz çıkar derken yine uyumadı en sonunda eşimle aramıza koydum reflü yatağını bebeği de iyice kendime yanaştırdım o yan korumalığı çıkarıp. Sarıldım uyudu hiç ses yok. İyi hoş ben böyle devam ederim ama sıkıntı kızım uyandı oda yanıma gelmek istedi bebeği beşiğe bıraktım yanına tşörtümü koydum kızımı yanıma aldım ama tişört kesmedi 😏 sonrası bağırışma kıyamet 🤦🏻‍♀️

Altının sarmasına bakma erkek cocugu yumurtaları rahat olur.. Sen bacak kısmına bak o bile çocuğu huzursuz ediyo
Evet bacakları çok sıkıyor saçma sapan yapmışlar bezin o kısmını. İlk doğduğu zaman Cengiz Han bey cırtlari neredeyse birbirinin üzerine getiriyordu. Şimdi gevşek bırakmama rağmen bacaklarinda iz var

4 kiloyu biraz geçmişti sanırım canım. cesursavasci cesursavasci bir büyük bedene gectim demisti ben de sanki 2 numara yokmuş gibi 1 takiyordum hep. Sonra aklıma geldi 2ye geçmek ama ikinin de bacak kısmı sıkıntılı. Günde kaç tane değiştiriyorsun. Bence 10 günlük hesapla. 10 günden sonrası artık sıkmaya başlar gibi

Bence sleppynin kalıplarına bir sorun var .Eşim prima almıştı 1 numara gayet iyi oluyorken sleppynin 1 numarası çok küçük geliyor.
1 numara bizim için epeyi iyiydi. İlk doğduğunda prematüre alacaktım hatta 1 bile büyüktü. Epeyi de 1 kullandık tekrar sipariş ettik falan ama kilo aldıkça gerçekten kalıbı bı garip üstü otururken bacağı sıkıntılı

Kızlar gece bezdirdi nasıl çığlık of of en sonunda baktım durmuyor dünde golden kitaptaki yazıyı psylaşmıştı ya aldım yanıma koluma yatırdım sustu öyle uyumaya başladı bi 10-15 dk durduk sonra yerine yatırdım uyumaya devam etti. Sabah 6bucuk civarı acıktı uyandı emzir gaz çıkar derken yine uyumadı en sonunda eşimle aramıza koydum reflü yatağını bebeği de iyice kendime yanaştırdım o yan korumalığı çıkarıp. Sarıldım uyudu hiç ses yok. İyi hoş ben böyle devam ederim ama sıkıntı kızım uyandı oda yanıma gelmek istedi bebeği beşiğe bıraktım yanına tşörtümü koydum kızımı yanıma aldım ama tişört kesmedi 😏 sonrası bağırışma kıyamet 🤦🏻‍♀️
Ya bizimki de gece çok şükür ağlamıyor acikmadiysa. Uyuyasiya kadar gazıyla kakasıyla uğraşıyoruz ama. Karnı da doyunca geriye bişey kalmıyor ama gece sürekli mizir mizir uyaniyorm beşik sallıyorum uyuyor sonra yine mizir mızir hiç tam dalamiyor gibi 🙄 ben gün icinde anakucaginda faydayı buldum yoksa koala gibiyiz

Hepsiburada indirimlerinden almıştım. 64lu 2 taneyi taa kasim indirimlerinden aldım🙄
Benimde elimde 4 paket iki numara 2 pakette bir numara var. Bende trendyoldan aldım. Ebebek kabul etmez sıradan bi bebek mağazasına sormak lazım büyük marketlerde kabul etmez 🤦🏻‍♀️

Back
X