• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çayın adı ne bende alayım. Sedef otunu da trendyoldan baktım az bi yorum var çoğu işe yaramadı yazmış anlamadım. Bende ısırganotu çayı içiyorum süt gelsin diye. Az önce öğrendim ki detoks olarak ta kullanılıyormuş ekstra mutluyum hem süt üretip hem zayıflarım inşallah 🤣🤣
image.webp
image.webp

Çay bu canım içindekiler de bu. Hepsi beraber birleşince belki de süt yapmıştır ama içindeki herşey galaktotlu.çemen otu da bayağı süt getiriyor bir doktor söylemişti . Onun önerdiği otların çoğu var bu çayın içinde bak tekrar bulayım onu videodan sana
IMG_1610.webp

Kız onun kusacağı vardır o an 🤣 yada senin oğlan sevmiyor uyurken ağzına bişeyler dayatıldın😂😂 ben hep öyle besledim kızımı anneli ypğunbakımda hemşireler söylüyordu öyle yap diye. Uyanmıyo diye yakınıp dururken ben 🤣
Gece mizmizlaniyo uykusu açılmadan emzirip göğsümde gazını aldıktan sonra direkt uyuyo şansım yaver giderse 🤣 golden-snitch golden-snitch

Eki Görüntüle 3434827 Eki Görüntüle 3434828
Çay bu canım içindekiler de bu. Hepsi beraber birleşince belki de süt yapmıştır ama içindeki herşey galaktotlu.çemen otu da bayağı süt getiriyor bir doktor söylemişti . Onun önerdiği otların çoğu var bu çayın içinde bak tekrar bulayım onu videodan sana
Eki Görüntüle 3434830
Ben bunu gidip alayım yarın inşallah bulurum buradaki aktarlarda. Bol bol süt olsun diye yapmadığımız kalmadı ayyyy😂😂

Bi asitli şeyler yemeden 1 hafta takip et süte geçtikçe idrardan düzelme olacak mı bak bakalım. Bazı pişiklere standart kullanılanlar iyi gelmiyor. Kızımın poposunda pekmez kaynaklı pişik vardı onu sudocrem geçirmedi mesela kantaron yağı geçirdi. Vajinadaki piştiği sudocrem geçirdi. Dün oğluma poposundaki tahrişe doktor hangi kremi kullanıyorsun dedi bephantol dedim. Geçirmemiş hametan kullan dedi pişiğin içeriğine bağlı olarak kremlerin etkileri değişiyor
Takip edeyim canım sağol
Bi beşik daha alacağıma tek kişilik bi yatak mı alsaydım diye düşündüm de. İşin kötü tarafı şu ikiside benimle uyumak istiyor ben hangi tarafa döneyim birine dönsem öbürüne sırtım dönük olacak. Dümdüz de yatamam. Tişörtümü koydum yanına oda kesmedi. Ama kokumuzu istiyorlar galiba ya kokuyla gerçekten iyi uyuyorlar
Sen kızına dön sarıl oğlana da babası sarılsın 😀
I ImaginaryLife ve kız bebek anneleri en iyisi her alt değişiminde lavaboda yıkayın ya da ılık su ile pamuğu ıslatıp silin ve kurulayın. Kız bebeklerde ıslak mendil sıkıntı oluyor. Yine geçmezse bezden kaynaklı da olabiliyor bez markasını değiştirmek gerek.
Pamuk ve su ile siliyorum hep zaten ama kurulamıyordum. Kız bebek temizliği zormuş evet erkek daha kolaydı
Rezene gerçekten de süt arttırıyor her süt artıran çayların içinde rezene var
Hangi marka rezene içiyorsun canım? Ben hiç içmedim bir de onu deneyeyim

Ben bunu gidip alayım yarın inşallah bulurum buradaki aktarlarda. Bol bol süt olsun diye yapmadığımız kalmadı ayyyy😂😂
Napalım gülümse yeter ki süt olsun anne sütü bebeklerimiz için bağışıklığı için gelecekleri için o kadar önemli ki ❤️ ben her öğünde kahvaltı akşam yemeği öğlen muhakkak çeyrek bağ dereotu da tüketiyorum bak sen de yap 🙏🏻😍

Kızlar kalkanda biriken sütler bunlar, mesela ortadaki çok sulu açık renkli hep onu içiyorsa kilo alamaz gibi, diğerleri daha koyu renkli.
Yağ oranı nasıl sence canım cesursavasci cesursavasci seninki ile kıyaslarsan? daha dolu olan biberonda belli oluyor yağlı kısım

Eklentiler

• IMG_9697.webp
    IMG_9697.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 72
Takip edeyim canım sağol

Sen kızına dön sarıl oğlana da babası sarılsın 😀

Pamuk ve su ile siliyorum hep zaten ama kurulamıyordum. Kız bebek temizliği zormuş evet erkek daha kolaydı

Hangi marka rezene içiyorsun canım? Ben hiç içmedim bir de onu deneyeyim
Naturpy milk tea içiyorum canım . E bebekteki lactamil anne sütü içeceğini aldım bir de e bebekteki still tea aldım ama alma sen çünkü onlar o kadar süt yapmıyor e bebek markası . Naturpy bayağı süt yapıyor. Bestlak bile bende işe yaramadı. İşe yarasın diye sabah aç karnına içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum fayda etmedi bana bestlak:(

Kızlar kalkanda biriken sütler bunlar, mesela ortadaki çok sulu açık renkli hep onu içiyorsa kilo alamaz gibi, diğerleri daha koyu renkli.
Yağ oranı nasıl sence canım cesursavasci cesursavasci seninki ile kıyaslarsan? daha dolu olan biberonda belli oluyor yağlı kısım
Ortadaki gaz yapar onu vermemeye çalış en sağdaki çok güzel 🥰

Karıştırıp içirilir mi bu sütler ? Gece gündüz sütü diye mi ayırdın

Karıştırıp içirilir mi bu sütler ? Gece gündüz sütü diye mi ayırdın
Gün içinde biriktiriyorum, gece ısıları eşit olunca karıştırıp benmari usülü ısıtıp içiriyorum, geceleri doymuyo malum. Dün 80 ml anne sütü birikti onları içti hala aranıyordu üstüne de 60 ml mama içirdim. Midesini mi genişletiyorum diye üzülüyorum ama verince içiyo yani demek ki yeterli gelmiyo

Dün doktor bana 2 saat e bir dedi yA gece cocuk iki saate bir nasil uyanacak i. Bende sağip veriyorum . Meme reddi olcak diye korkuyorum
Benımkı de uyanmıyor sagıyorum kaşık biberonla veriyorum doktora bugun sordum kaşık biberon sorun degıl dedi

Napalım gülümse yeter ki süt olsun anne sütü bebeklerimiz için bağışıklığı için gelecekleri için o kadar önemli ki ❤️ ben her öğünde kahvaltı akşam yemeği öğlen muhakkak çeyrek bağ dereotu da tüketiyorum bak sen de yap 🙏🏻😍
Ayyy dereotu kırmızı çizgim midem bulanıyor yiyemiyorum onu ben hiç sevmiyorum 🤦🏻‍♀️ benim derdim ilk 6 ay. En azından 6 ay anne sütü olsa sonrasını hiç takmıyorum vallahi mama ek gıda ikilisiyle de devam ederim ondan sonra kasmam bukadar da işte

Back
X