- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay 3te falan sokabilsek ne guzel olurBende sorcam ilk gittiğimde de internette 4.ayda sokabilirsiniz yazmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay 3te falan sokabilsek ne guzel olurBende sorcam ilk gittiğimde de internette 4.ayda sokabilirsiniz yazmış![]()
Evet evet yogurabiliyorumSağa sola dönerken o da seninle geliyor demi![]()
Hayır canım kaşıkla veriyorum. Çok vermedim derdi kakaymis yine o yüzden o kadar mizirdanmisAyarlamak zorlaştı artık canımbiberonla mı veriyosun peki sütü
Aay çok sevindim canım benimKızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyorçok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di
![]()
Kıyamam hem bu hallerini özleriz hemde derdini anlatabilcek zamanlara gelseler keşke diyorumHayır canım kaşıkla veriyorum. Çok vermedim derdi kakaymis yine o yüzden o kadar mizirdanmis![]()
Bu arada canim ben omega3 kullanmaya devam ediyorum.(İçinde bir çok vitamin var) Her gün d vitamini damlası da alıyorum. Ceviz yiyorum kuruyemiş yiyorum. Lohusa şerbeti ya da komposto ne varsa onu içiyorum bunlar sutume etki ediyor olabilirAyarlamak zorlaştı artık canımbiberonla mı veriyosun peki sütü
Aay evet o zamanlar da ayrı dert dur yapma evladım koşma çocuğum falan stresli zamanlar şimdi ayaklanmadiklari için daha iyi gibiKıyamam hem bu hallerini özleriz hemde derdini anlatabilcek zamanlara gelseler keşke diyorum![]()
Yavas atin tekmesi sert olur derler
Annenin hormonlarından oluyor diye okumuştum başta bizimkinin yüzünde de vardı kendi kendine geçti. Sicaktan olanlar kafasında ve alnında cikmisti o da banyoyla geçtiKizlar bebislerin yuzunde sivilce olanlar, gecti mi onlar? Gectiyse nasil gecti? Ergen gibi cocugumun yüzü. Eritem diye düşündüm basta ama sadece yüzünde var. Tenime temas eden yerlerinde terimden oluyor olabilir diye düşündüm ama kullandiginiz bir sey var mi
Ooo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yokVar var gel
Bi tane küçük epizyo kesisi var. Ama içerden yırtılma olmuş içeriye baya dikiş atıp uğraşmıştı doğum sonrası ama dışardan görünmüyo nasıl bi şey olduğu hakkında fikrim bile yok![]()
Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seniMerhaba herkese
10.05.2024 40+1 3010 gr 47 cm doğdu oğlum
Ne güzel..darısı bizim başımıza...küvozde kaldı mı bebeginKızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyorçok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di
![]()
12.05.2024 kız bebek 3.160 gram 51 cmKızlaaar M melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92
Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın![]()
Amin canım evet canımm 19 gün kaldı hemdeNe güzel..darısı bizim başımıza...küvozde kaldı mı bebegin
Küvezdeyken dua istiyordum sizden hep bu güzel haberide hemen vereyim dedim teyzesiAay çok sevindim canım benimmaşallah minnosuna
![]()