• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyor🤣🥰çok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di 🤭🥰🧿🧿🧿
Aay çok sevindim canım benim 😍 maşallah minnosuna🧿

Ayarlamak zorlaştı artık canım😄 biberonla mı veriyosun peki sütü
Bu arada canim ben omega3 kullanmaya devam ediyorum.(İçinde bir çok vitamin var) Her gün d vitamini damlası da alıyorum. Ceviz yiyorum kuruyemiş yiyorum. Lohusa şerbeti ya da komposto ne varsa onu içiyorum bunlar sutume etki ediyor olabilir🌸

Kızlar bısı sorcam. Daha az emzirdiğimiz meme daha büyük mü oluyor boyut olarak acaba? Sürekli emzirdiğimin boyutu daha kucuk geldi de sorayım size dedim.

Kizlar bebislerin yuzunde sivilce olanlar, gecti mi onlar? Gectiyse nasil gecti? Ergen gibi cocugumun yüzü. Eritem diye düşündüm basta ama sadece yüzünde var. Tenime temas eden yerlerinde terimden oluyor olabilir diye düşündüm ama kullandiginiz bir sey var mi

Kizlar bebislerin yuzunde sivilce olanlar, gecti mi onlar? Gectiyse nasil gecti? Ergen gibi cocugumun yüzü. Eritem diye düşündüm basta ama sadece yüzünde var. Tenime temas eden yerlerinde terimden oluyor olabilir diye düşündüm ama kullandiginiz bir sey var mi
Annenin hormonlarından oluyor diye okumuştum başta bizimkinin yüzünde de vardı kendi kendine geçti. Sicaktan olanlar kafasında ve alnında cikmisti o da banyoyla geçti

Var var gel😂😂
Bi tane küçük epizyo kesisi var. Ama içerden yırtılma olmuş içeriye baya dikiş atıp uğraşmıştı doğum sonrası ama dışardan görünmüyo nasıl bi şey olduğu hakkında fikrim bile yok 😂😂
Ooo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok 🤣🤣
Merhaba herkese😊
10.05.2024 40+1 3010 gr 47 cm doğdu oğlum
Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seni 🤣🤣 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Kızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyor🤣🥰çok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di 🤭🥰🧿🧿🧿
Ne güzel..darısı bizim başımıza...küvozde kaldı mı bebegin

Kızlar başıma gelenler😭
Çok afedersiniz basurum çıktı ama yani hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişey bu ne biçim bir acıymış nasıl bir ağrıymış.
Epey bi şişmiş büyümüş 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım.
Sezaryan ağrısıyla kıyaslayabilirim o kadar bir ağrı. Ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum çok kötü bişeymiş.
Bebeği kucağımdan yatağa koyabilmek için kalkamadım ağladım bugün🥹😭😭

Kızlar bana yardım edin lütfen silikon göğüs ucuyla emziriyprum bebeğim doymuyor çok az yutkunma sesini duyuyorum mecbur mama vermek zorunda kalıyorum bu sefer de memeti tutmak istemiyor tekrardan napmam lazım bana akıl verin

Back
X