• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Oooo o kadar darlasmis demek ha çok iyi o zaman da şimdi doktorda canım inşallah çok yanmaz korkusu yuklendi🤣🤣 sağol canım çok teşekkür ederim 💜💜bende 12 gün sonra gitcem bakalım benimde demek ki hassas birde o şişlik hani kahverengi kan akinca iniyo acaba şey diye düşündük eşimle kirli kan birikiyor ve sonra atınca iniyo.. evet benimde orası kabuk döküldü mor kaldi🤣
Birde canım yüzüstü yatırdım senden gaza gelip çocuk bi rahat etti gaz konusunda suanlik ama gazı nasıl çıkarmam gerekiyor ben sadece sırtını belini sıvazladim çıkan bir şey olmadı ama uyudu 🤣
Ben de ne zaman korsemi taksam kahverengi akıntı oluyordu bence kirli kan bosaliyor ondan canım. 37-38 gibi tamamen bitmisti benim lekelenmem :)
Aay en sevdikleri uyku şekli bence o 😂 ben de sırtını belini sivazliyorum bir de bacaklarını karnına doğru ittiriyorum biraz. O uykusunda çıkarıyor, uyanıkken de kendi bacaklarını çekiyor bırakıyor çıkartıyor gazını 😁

Bebegim bugünlerde ağzımın içine bakıyor konuşmam için dndjdd bugün en sonunda baktım konu kalmadı kvdemin yaptıklarını anlattım çocuk uyudu dnjdjrrjbrjdnd
Ahahah 😂😂 benimki de uzun süre uyanık kalınca şu siyah beyaz kitaptan okumuştum uyudu direkt kitap bittiğinde 😂 bugün de tummy time yapalim dedik biraz baktı kartlara sonra kafasını koydu yastığa 😂 okumaz bu çocuk 🤪🤪

kızlar süt yapan yeni bir şey keşfettim
Semiz otu yiyin.. dün yoğurtlu yaptım yedim bugün göğsümden süt fışkırıyor
Ben hiç sevmiyorum ama yerim süt
Fışkıracaksa ekmek arası yapar yine yerim ama benimki damla damla geliyor fışkırır mı dersin

Ben de ne zaman korsemi taksam kahverengi akıntı oluyordu bence kirli kan bosaliyor ondan canım. 37-38 gibi tamamen bitmisti benim lekelenmem :)
Aay en sevdikleri uyku şekli bence o 😂 ben de sırtını belini sivazliyorum bir de bacaklarını karnına doğru ittiriyorum biraz. O uykusunda çıkarıyor, uyanıkken de kendi bacaklarını çekiyor bırakıyor çıkartıyor gazını 😁
Benimde bebek tekmeledikce içim dökülüyor sagolsun oğlum iyileştiriyo demek ki korsenjn faydalarindan biri o.. Ben adam akıllı korse almamisim cirtli çok kötü takamadim sonrada gerek olmadı günde en az 10 kere mekik çektiğim için koltuktan kalkarken dndndjdndndn

Canım sen ne yiyıp içiyosun maşallah😀 benim sütüm çoğalmıyo ne yapsam da
Canım benim sütüm çok değil aslında 😅 sadece tazyikli 😂 sagdiktan sonra bebiş içti lıkır lıkır ses duydum ama sagdigimdan da verdim onu da içti mesela tam gelmemiş demek ki. Tamamen sagmamak lazımmış bebişin içeceği saatler geldiyse😂

Ben hiç sevmiyorum ama yerim süt
Fışkıracaksa ekmek arası yapar yine yerim ama benimki damla damla geliyor fışkırır mı dersin
Fışkırır ama benim dediğim tarifi yap belki seversin.. semiz otu, yogurt, sarımsak,tuz üzerine zeytinyağı gezdir birde nane ve ceviz ertesi gün haber ver.. bugün sütüm fiskiriyo kaç gündür damitiyordum🥲🤣

Back
X