- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Bacım ben tekle yapamıyorum biri gelince eve bile ortalık karışıyor çok doğal benceKızlar bugün oğlumun gösterisi vardı 4 saat sürdü bebekle birlikte gittik mecburen bensiz durmaz o kadar saat diye, annem babam eşim ben olduğumuz halde çok zorlandım ben ya, iki çocuklu hayata adapte olmak zor geldi bana. Tam çocuğu video çekecek oluyorum bebek ağlıyo onu emzirmeye çalıştım örtü ile bu sefer ağzını burnunu göremedim karanlıkta. Üzerimden tır geçmiş gibi oldum yorgunluktan öldüm. Daha da dışarı çıkmam bi 20 gün daha
O açıdan düşününce evet şimdi nereye koysak orda duruyoAay evet o zamanlar da ayrı dert dur yapma evladım koşma çocuğum falan stresli zamanlar şimdi ayaklanmadiklari için daha iyi gibi
Tesekkur ederimmmSanırım 15. Gün kontrolünde Dr artık 3 saatte bir besleyin demişti. O günden beri kendi uyanıyor ama ben beslenmeyi bıraktığı saatten hesapliyordum meğer başladığı saatten hesaplanmaliymis
Altın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedimLazer yapiliyomus galiba
Çok üzüldüm canım böyle kıymet bilmez insanlarla hayat zor gerçekten. En azından annen destek olmuş. Ben de muayenelere hep tek başıma gittim bazen ağladım tek olan sadece benim diye. Doğumuma bile işinden dolayı gelememe ihtimali vardı düşün yani. Şimdi de hiç yardımı dokunmuyor. Dolapta sütüm oluyor gece sen içir ben bi iki saat uyuyayım diyorum ama yok yani. Şu an annem babam yanımda tüm ev işlerini onlar yapıyor onlar gidince napıcam bilmiyorum.Benimki de öyle hastahaneye Bir çiçek.bile getirmedi.
Cimri şey.1 yıl olacak temmuzda evleneli tüp bebek yaptık ben 2 ay evimdeydim.
Hep annemde kaldım isim yakın diye annem bakti bebek tutunsun diye
Ben 39 yaşındayım kendi 49
10 yıl evli kalmış olmamis cocuk ayrılmışlar anlasamayip
49 yaşında baba yaptım biraz insan kadir kıymet bilir.Gebelik şekeri cikti hep diyet yaptim hicbisey yiyemedim.İnsülin vuruldum hep.Onca iğne vuruldum tedavi boyunca, pıhtılaşma sorunu vardı kan sulandirici iğne kullandim hergün.Sürekli kontrole gittik geldik annemle kendisi 3 kere geldi.Hep annemle gittik.
Hocadan utandım işi yoğun müdürü izin vermiyor felan dedim.En son cumartesi randevum vardi gelir herhalde sürpriz yapar dedim.Gelmedi.Hoca babasi yok mu bu çocuğun dedi.(Tüp bebek olduğu için biliyor tabiki de adam kızgın ilgisiz olduğundan öyle diyor)
Hatta bir gün sen bunla niye evlendin dediilk bilgi almaya gittik hoca bilgisayardan tüp bebek tutunma oranlarını anlatıyor ben dinliyorum bu telefona bakıyor dinlemiyor.Meger adam çıkışta ne yiyecemize bakıyormuş.Simdi bebek doğdu annesi kayinvalidenin oraya tasin o bakar dedi.Annemin yan binaya taşındık esyalar yerleşiyor.Ben bebekle annemdeyim ev tamamen düzelince eve gecicem.Simdi de bebeği annemden kiskaniyor geliyor zor uyuyan bebegi uyandırıyor.Sevmek için.Annemle inatlasiyor vs.Allah sonumuzu hayreylesin.
Evet canım normal süt yerine anne sütü kullanarak yapabilirsin tarifleriSagdim şansıma sağım bitince uyandı ama emince geldi yine süt şükür
4-5 kanaldan fışkırıyor sağım makinasında da bu normali mi yoksa tazyikli mi demek? Ben de bundan sonra sagayim diyorum da bu dondurucudaki sutlerle ek gıda zamanı bişey yapabiliyo muyuz
3 kez dedi doktorGeçmiş olsun cnm size de gunde kac kez damlattin acaba. Buyuklere 4*1 kullanıyorum
Acımıyo ama zarar görür mü diye endişe ettim. Artık iyileşmiştir heraldeAy bizde de durum aynı iyi konu bulmuşsun bak ben de anlatayım babaannesini öğrensin şimdiden
Ben eşimi arkaya iki çocuğun arasına atıp sürüyorum bi sıkıntı olmuyor acıyomu hala senin
Oo sultanın koltuk silmesini de geçti bu25 gunluguz. Dün motor sürdüm diger cocuklarimin piknikleri vardi oraya gittim geldim. Az oncede köye gidip geldim motorla
Ay o yapılışıklığı nasıl anlıcaz ben hiç bakmadımOnu vajina kendi üretiyor bizdeki kokusuz akıntı gibi düşün olağan durum sonraları geçiyor. Ben kızımı doktora götürcez pis demesinler diye bi güzel temizledim doktordan fırça yedim geldim niye elliyosun dedi bidaha da ellemedim şuan 25 aylık öyle beyazlık yok.
Dur sana ozaman kız analığı için bi dip not daha geçeyimkız bebeklerde vajinal yapışıklık olabiliyor. Doğuştan değil tedavisiz bi durum değil. Ben birkez yapışmadıysa hiç yapışmaz sanıyordum ama öyle değilmiş 4 yaşına kadar bazen yapışma olabiliyor. Her muayenede doktor bakıyor banada arada bir kontrol et diyor. Yapışıklık müdehale edilmezse kendiliğinden zamanla açılıyor ama enfeksiyon oluyor çocuk. Kızımın bikere yapışmış ben farketmedim doktor bi kremle açtı muayene esnasında. Böyle yapışık gördüğünde kontrol gününü bekleme getir enfeksiyon olur dedi aklında bulunsun
Ombre gibi değil de hepsini boyatmışsın gibi olmuş renk güzel ama
İnşallah çabucak geçer ya. Bebeklik döneminde nekadar sürmüş senin egzama?Öyle olacak gibi canım çok çok iyi dedi doktor
Bide bizim kızın cildi pul pul dökülüyordu görünce genetik alerjik egzama var mı dedi bende vardı bende de bebekken başlamış kızımdada şuan egzama teşhis koydu mustela steletapia kremini önerdi çok rahatlatıyor içeriğide temiz dedi kızlar aşırı kuru ciltler kullanabilirmiş
Arada gazı da çıkarıyorum ama belki ondandır ya kızarıyor çünkü ıkınırken bi yandan aç emmek istiyor kavga ediyor resmenBizimki kaka yapmadan önce yapıyor onu çok gazı varsa meme umrunda olmuyor sanki gazı çıkartmaya çalışıyor
Evet fırsat buldukça Okuyorum ama pek yazamıyorumSende sessiz takılanlardansın Senide yakaladımAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
gittimi
Aynen aynen maşallah kız bide nasıl kötüydü başta maşallah atlatmış
Altın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedim
Çok üzüldüm canım böyle kıymet bilmez insanlarla hayat zor gerçekten. En azından annen destek olmuş. Ben de muayenelere hep tek başıma gittim bazen ağladım tek olan sadece benim diye. Doğumuma bile işinden dolayı gelememe ihtimali vardı düşün yani. Şimdi de hiç yardımı dokunmuyor. Dolapta sütüm oluyor gece sen içir ben bi iki saat uyuyayım diyorum ama yok yani. Şu an annem babam yanımda tüm ev işlerini onlar yapıyor onlar gidince napıcam bilmiyorum.
Evet canım normal süt yerine anne sütü kullanarak yapabilirsin tarifleri
3 kez dedi doktor
Acımıyo ama zarar görür mü diye endişe ettim. Artık iyileşmiştir heralde
Oo sultanın koltuk silmesini de geçti busen bi de baya zorlanmıştın maşallah toparlanmışsın
Ay o yapılışıklığı nasıl anlıcaz ben hiç bakmadım
Ombre gibi değil de hepsini boyatmışsın gibi olmuş renk güzel amayine de içine sinmediyse tekrar yapsın o kadar para verdin kız
Evet ya mesaj attım bakalım adamaAltın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedim
Çok üzüldüm canım böyle kıymet bilmez insanlarla hayat zor gerçekten. En azından annen destek olmuş. Ben de muayenelere hep tek başıma gittim bazen ağladım tek olan sadece benim diye. Doğumuma bile işinden dolayı gelememe ihtimali vardı düşün yani. Şimdi de hiç yardımı dokunmuyor. Dolapta sütüm oluyor gece sen içir ben bi iki saat uyuyayım diyorum ama yok yani. Şu an annem babam yanımda tüm ev işlerini onlar yapıyor onlar gidince napıcam bilmiyorum.
3 kez dedi doktor
Oo sultanın koltuk silmesini de geçti busen bi de baya zorlanmıştın maşallah toparlanmışsın
Ombre gibi değil de hepsini boyatmışsın gibi olmuş renk güzel amayine de içine sinmediyse tekrar yapsın o kadar para verdin kız
Midesi bulanıyor gibi mi içiyorKızlar ben size bir şey sorcsm gaz damlasindan sonra bebegim ya hemen yada biraz zaman geçince 3 seferdir fiskirtarak içini bosaltarak kusuyoilacı beğenmemiş demek mi?? gulumsebebek golden-snitch I ImaginaryLife O ozgeeeee1 Begonya2 ve diğer anneler
Sadece yüzünde canim. Sutunle sil dediler ama denemedim dahaAnnenin hormonlarından oluyor diye okumuştum başta bizimkinin yüzünde de vardı kendi kendine geçti. Sicaktan olanlar kafasında ve alnında cikmisti o da banyoyla geçti
Yüzü böyle mayhoş oluyo sonra içince karnı gurulduyoMidesi bulanıyor gibi mi içiyor
Altın iğneyi ben epilasyon için yaptırmıştım. Çok zorduAltın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedim
3 kez dedi doktor
Aynısı aynısı, gaz çıkınca rahatlıyor emiyorİnşallah çabucak geçer ya. Bebeklik döneminde nekadar sürmüş senin egzama?
Arada gazı da çıkarıyorum ama belki ondandır ya kızarıyor çünkü ıkınırken bi yandan aç emmek istiyor kavga ediyor resmen
Canım bebişte alışıyor bu duruma bazen uyanıkken cok emmek ıstıyor süt azaldıgında kavga edıyor çok gelmiyor diye burda inek var zaten diyorumSeninle çok benziyor bizim süt durumu
Probiyotik olan mi canım? Bizim de 2 damla var probiyotiki içince ağzı burusuyor. Muhtemelen ilacı sevmiyor. Sağlık ocağında d vitamini verilirken bazı bebekler beğenmiyor kusuyor demisti ebe. Seninki de beğenmediği için kusuyordurKızlar ben size bir şey sorcsm gaz damlasindan sonra bebegim ya hemen yada biraz zaman geçince 3 seferdir fiskirtarak içini bosaltarak kusuyoilacı beğenmemiş demek mi?? gulumsebebek golden-snitch I ImaginaryLife O ozgeeeee1 Begonya2 ve diğer anneler
Süt yüzüne denk gelince siliyordum o şekilde ama zamanla geçiyor bir şey yapmayınca bile. Her gün bir yer iyileşiyor diğer tarafta cikiyorduSadece yüzünde canim. Sutunle sil dediler ama denemedim daha
Evet evet özellikle sağınca çok emme kavgası oluyor süt az diyeCanım bebişte alışıyor bu duruma bazen uyanıkken cok emmek ıstıyor süt azaldıgında kavga edıyor çok gelmiyor diye burda inek var zaten diyorum
İlk başlarda seviyor gibiydi sonrada böyle problem çıktı doktor nursey mi bi ilaç önerdi şimdi.. d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum başka marka aldım..Probiyotik olan mi canım? Bizim de 2 damla var probiyotiki içince ağzı burusuyor. Muhtemelen ilacı sevmiyor. Sağlık ocağında d vitamini verilirken bazı bebekler beğenmiyor kusuyor demisti ebe. Seninki de beğenmediği için kusuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?