2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bugün oğlumun gösterisi vardı 4 saat sürdü bebekle birlikte gittik mecburen bensiz durmaz o kadar saat diye, annem babam eşim ben olduğumuz halde çok zorlandım ben ya, iki çocuklu hayata adapte olmak zor geldi bana. Tam çocuğu video çekecek oluyorum bebek ağlıyo onu emzirmeye çalıştım örtü ile bu sefer ağzını burnunu göremedim karanlıkta. Üzerimden tır geçmiş gibi oldum yorgunluktan öldüm. Daha da dışarı çıkmam bi 20 gün daha

Bacım ben tekle yapamıyorum biri gelince eve bile ortalık karışıyor çok doğal bence

Lazer yapiliyomus galiba
Altın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedim
Çok üzüldüm canım böyle kıymet bilmez insanlarla hayat zor gerçekten. En azından annen destek olmuş. Ben de muayenelere hep tek başıma gittim bazen ağladım tek olan sadece benim diye. Doğumuma bile işinden dolayı gelememe ihtimali vardı düşün yani. Şimdi de hiç yardımı dokunmuyor. Dolapta sütüm oluyor gece sen içir ben bi iki saat uyuyayım diyorum ama yok yani. Şu an annem babam yanımda tüm ev işlerini onlar yapıyor onlar gidince napıcam bilmiyorum.
Evet canım normal süt yerine anne sütü kullanarak yapabilirsin tarifleri
Geçmiş olsun cnm size de gunde kac kez damlattin acaba. Buyuklere 4*1 kullanıyorum
3 kez dedi doktor
Ay bizde de durum aynı iyi konu bulmuşsun bak ben de anlatayım babaannesini öğrensin şimdiden

Ben eşimi arkaya iki çocuğun arasına atıp sürüyorum bi sıkıntı olmuyor acıyomu hala senin
Acımıyo ama zarar görür mü diye endişe ettim. Artık iyileşmiştir heralde
25 gunluguz. Dün motor sürdüm diger cocuklarimin piknikleri vardi oraya gittim geldim. Az oncede köye gidip geldim motorla
Oo sultanın koltuk silmesini de geçti bu sen bi de baya zorlanmıştın maşallah toparlanmışsın
Ay o yapılışıklığı nasıl anlıcaz ben hiç bakmadım
Ombre gibi değil de hepsini boyatmışsın gibi olmuş renk güzel ama yine de içine sinmediyse tekrar yapsın o kadar para verdin kız

İnşallah çabucak geçer ya. Bebeklik döneminde nekadar sürmüş senin egzama?
Bizimki kaka yapmadan önce yapıyor onu çok gazı varsa meme umrunda olmuyor sanki gazı çıkartmaya çalışıyor
Arada gazı da çıkarıyorum ama belki ondandır ya kızarıyor çünkü ıkınırken bi yandan aç emmek istiyor kavga ediyor resmen

Sende sessiz takılanlardansın Senide yakaladım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

gittimi

Aynen aynen maşallah kız bide nasıl kötüydü başta maşallah atlatmış
Evet fırsat buldukça Okuyorum ama pek yazamıyorum Amin hepimize sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş

Bizde en ufak şeyden eşimle birbirimize alınır olduk.. cok yorgunum cilve yaparak yada tatlı dille söyleyemiyorum bir şeyleri düz normal bir şekilde söylüyorum alınıyor.. Sabah geldi bebek neden ağlıyor diye dedim bebek bu ağlar bu saatlerde hep böyle dedim bir kaç saniye baktı ve geri yatmaya gitti.. gerçekten sorun kimde bilmiyorum eşim mi alınganlaştı bende mi sorun var bilmiyorum ama çocuk aşkı öldürüyormus bilseydim tüplerimi baglattirirdim.. Ben 2.cocuk falan istemiyorum gerçekten benimde ne kadar güzel anne oldun sen çocuğumuza ne güzel bakıyorsun tarzında güzel sözlere ihtiyacım var.. Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama keşke bu tarz tartismalarimiz olmasa.. önceden konuşarak anlasirdik şimdi ise o bile zorluyor..

Evet ya mesaj attım bakalım adama

Altın iğneyi ben epilasyon için yaptırmıştım. Çok zordu

Probiyotik olan mi canım? Bizim de 2 damla var probiyotiki içince ağzı burusuyor. Muhtemelen ilacı sevmiyor. Sağlık ocağında d vitamini verilirken bazı bebekler beğenmiyor kusuyor demisti ebe. Seninki de beğenmediği için kusuyordur

İlk başlarda seviyor gibiydi sonrada böyle problem çıktı doktor nursey mi bi ilaç önerdi şimdi.. d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum başka marka aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…