2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar elektrikli anakucaginda belli bir zaman var mı bebekler şu kadar saatten fazla üzerinde olmamalı falan gibi?
Benimki içinde çok gömülüyor diye kıyamadım ben sen nasıl koydun ve ne zaman başladın golden? Bizim aynıydı sanki el ele dimi?
O sırada evi 23 derece olup bebesine 3 kat örten ben hala kışlık battaniye örtüyorum kendime de dışarısı sıcak ama ev hala ısınmadı

Ayy ben İzmir deyim hava sıcak ama evim güneş çok az alıyor hep serindir o yüzden uzun kollu giyiyor akşamları da ince battaniye örtüyorum. Klima çabuk çarpar dikkat et canım bence. Açınca da kafasını koru bence daha çok minikler

Canım şuan bizde açtık çok sıcak hava ben uzun kollu zıbın giydirdim alt üst ayagında da çorap var üzerinde pazen battaniye kısa kolluyla üşümez mi sence benimki çok hareketli elleri kollları dışarda beşikte kayıp gidiyor ben o yüzden uzun kollu giydirdim hasta olmasın diye onlar bebekya bence uzun kollu giydir istersen

Özge canım şimdi gördüm aklıma geldin paylaşmak istedim

Kızlar takip ettiğim güzel bir sayfa da bu gönderiyi gördüm şaşırdım biraz

Benimki emzirme sirasinda da oyle ama alt acmayi asla kacirmak istemiyor hani hic fire vermeden her seferinde olmaknistuyor allah akil fikir versin

Kızlar bebeğim bugün öğlen 2.30dan 8buçuğa kadar uyumadı yani 15er dakka 20 dakka ara ara uyudu.
8buçukta yattı hala uyanmadı. 4buçuk saat oldu sizce kaldıriymm mi. Çok aç kaldı.

Kızlar bebeğim bugün öğlen 2.30dan 8buçuğa kadar uyumadı yani 15er dakka 20 dakka ara ara uyudu.
8buçukta yattı hala uyanmadı. 4buçuk saat oldu sizce kaldıriymm mi. Çok aç kaldı.
Benimki gece öyle yapıyor canım 7 den gece 2 ye kadar falan dediğin gibi sadece göğsümde uyuyor 15-20 dk sonra uyanık kalıyor sürekli emmek istiyor o saatlerde. 2 de uyuyunca ben artık kaldırmıyorum 4-4.5 saat olunca kendisi uyanıyor. Bir kere 5 saat olmuştu ben uyandırdım ama doğru düzgün emmedi demek acıkmamış dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama uykuya da ihtiyaçları var bence

Altını değiştirdim kucağıma aldım yok çok derin uyuyor.
Peki az beslense bile tekrar uyumaya devam ediyormu seninki canım. Yoksa kısa bir süre sonra tekrar uyanıyormu. Ona göre beslenmede ısrar edeyim

Evet canım psikolojini de yüksek tut canını sıkma insanlar gerçekten düşüncesiz maalesef . Bu hastalıkta üzüntü de çok etkili. Gebelikten önce ben ne zaman çok üzülsem o zaman kan gelirdi benden de. Sırf beslenme değil stres de inanılmaz etkiliyor, bir an önce düzelirsin inşallah

Altını değiştirdim kucağıma aldım yok çok derin uyuyor.
Peki az beslense bile tekrar uyumaya devam ediyormu seninki canım. Yoksa kısa bir süre sonra tekrar uyanıyormu. Ona göre beslenmede ısrar edeyim
Az emince kısa sürede uyanıyor mesela 1 saat sonra uyanıp bol bol emiyor. Bence kendileri anlıyorlar bebişler. Biz uyandırınca kendi uyandıkları kadar iştahla emmiyorlar

Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…