- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Nasıl verelim begonya tarifi var mı kaç kaşık kimyon ne kadar su kaynatılıyor mı french pressle mi demleniyorYok kuzum doktorlarda öneriyor hiç birşey olmaz Allahın izniyleilaç olan gaz damlasını tereddütte etmeden veriyoruz. Buda Rabbimin doğal yarattığı gaz ilacı gözün kapalı güven diğer 2 kızıma da verdim çok rahat edersin ver 3 4 çay kaşığı
Hahahahahahahha sen de çok komik eğlenceli hatunsun gerçek hayatta kanka olmak isterdimNe komik kadınsın ya
Hasta mı bu kadın ya senin yerine sinirlendim gerçekten şaka gibi bu kadın ben olsam kovmuştum kavga edip bebeğe tatlı vermek ne Allah aşkına birde hayır demene rağmen fotoğraf konusu bizde de sıkıntı Allahtan paylaşmıyorlar ama herkese gösteriyorlar aynı bok oluyor yani yok kötü gözle bakmazlarmış gerçekten anlam veremiyorum kaynanama kızdım bende gelmesin dedim doğumdan sonra eve 2 defa geldi gelsin istemiyorum asıl hata kocalarda zaten az önce yakaladım oğlanın fotoğrafını atmış yine eşler yüz veriyor gerçekten herkes oğluma oğlum diyor alnına yazıcam bunu ben doğurdum isteyen kendi doğursun diyeKv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Doğurmak istiyorum perileri gitti emzirmek istiyorum perileri geldiBizim periler inek olmus
Benimki direk BEBEĞİMMMMM diye seviyorHasta mı bu kadın ya senin yerine sinirlendim gerçekten şaka gibi bu kadın ben olsam kovmuştum kavga edip bebeğe tatlı vermek ne Allah aşkına birde hayır demene rağmen fotoğraf konusu bizde de sıkıntı Allahtan paylaşmıyorlar ama herkese gösteriyorlar aynı bok oluyor yani yok kötü gözle bakmazlarmış gerçekten anlam veremiyorum kaynanama kızdım bende gelmesin dedim doğumdan sonra eve 2 defa geldi gelsin istemiyorum asıl hata kocalarda zaten az önce yakaladım oğlanın fotoğrafını atmış yine eşler yüz veriyor gerçekten herkes oğluma oğlum diyor alnına yazıcam bunu ben doğurdum isteyen kendi doğursun diye
Suyla yüzünü silip uyandırdım 40 cc kadar içti tekrar yatırdım bakalım ne zaman kalkar. Bana bu gece de uyku yokAz emince kısa sürede uyanıyor mesela 1 saat sonra uyanıp bol bol emiyor. Bence kendileri anlıyorlar bebişler. Biz uyandırınca kendi uyandıkları kadar iştahla emmiyorlar
Ayyy Sulti şu kadına ben sinir oldum bir dur de Allah aşkına, hazır lohusayken bir dellensen mi acabaKv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Al bu senin bebeğin diye kocanı ver şakayla karışıkBenimki direk BEBEĞİMMMMM diye seviyorçıldırmalık. Bugün bir yere gittik baktım hemen aldı bebeği kendi tuttu, ver bana diyorum vermiyor ben de sinirlendim kavga mı edeyim şimdi dedim içimden lanet olsun sus dedim
Hippin hangisi canımBenimki aptamilde çok gaz sancısı oldu gaz sancısı da kaka yapmayı geciktiriyor hippe geçtim şimdi iyiyiz
Evet kuzum geçen hafta bize de bu kabızlık değil demişti muayene edip, bu bizim doktorumuz bu arada
Özge canım şimdi gördüm aklıma geldin paylaşmak istedim
En başta altına bebek bezi koyup üstüne çarşaf koymuştuk reflü yatağı gibi eğimli hale getirdik o şekilde bir kaç defa bindi. 40i çıktığında altına bir sey koymadan oturttum sanırım. O zamandan beri de o şekilde oturtuyorum. Uyuyunca kafası yana düşüyor boynu çok agriyordur kesinBenimki içinde çok gömülüyor diye kıyamadım ben sen nasıl koydun ve ne zaman başladın golden? Bizim aynıydı sanki el ele dimi?
O sırada evi 23 derece olup bebesine 3 kat örten benhala kışlık battaniye örtüyorum kendime de dışarısı sıcak ama ev hala ısınmadı
Ya iyilik mi yapıyor bebeğe ay çok sinir oldum. Tatlı yediği için belki de çocuk ek gıdada yemek sececek. Ek gıda sürecinde tatlı bir şey vermeyin deniyor mesela. Gerçekten iyi sabrediyorsun.Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Tane kimyon varsa 1 çay baedağı sıcak suyu cezveye aş 1 çk dolusu kimyonu koy 1 kere kaynat 5 do bekle çay süzeği ile süz. Hazır ılıyunca ver yavruya 3 4 çkNasıl verelim begonya tarifi var mı kaç kaşık kimyon ne kadar su kaynatılıyor mı french pressle mi demleniyor
Kız bu kadın kafayı mı yemiş valla sinir oldum yok bebeğin kıyafetlerini diğer kıyafetlerle yıkamalar yok emziği tatlıya batırmalar hayır yaşlı da değil yani neden bu kadar bilinçsiz ve laftan anlamıyor. Evden kov artık lütfenKv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Bi gözüm açık bi gözüm kapalı yine iyi yazdım haa gece gece, ufak tefek yanlışları görmeyelimTane kimyon varsa 1 çay baedağı sıcak suyu cezveye aş 1 çk dolusu kimyonu koy 1 kere kaynat 5 do bekle çay süzeği ile süz. Hazır ılıyunca ver yavruya 3 4 çk
Toz kimyonda 1 çb suya 1 çk çok doldurma, 1 taşım kaynat 1 2 dk bekle tülbentle süz. Ilıyınca hazır.
Şeker katıp katmamak sana kalmış ben kattım aZ kuzm
Zeytinyağı işe yaradı demekBiz kakamızı yaptıkgecenin 2sinde sevinç çığlıklarıyla bok temizleyince anlıyor insan anneliği
3 saatten bir şey olmaz bence ama tüm gün durursa mesela omurga sağlığı için iyi olmaz gibi geldi sen de hep koymuyormuşsun bence sıkıntı yok. Bizim kız da minnak olunca daha zamanı var gibi geldi bana içinde kayboldu gittiEn başta altına bebek bezi koyup üstüne çarşaf koymuştuk reflü yatağı gibi eğimli hale getirdik o şekilde bir kaç defa bindi. 40i çıktığında altına bir sey koymadan oturttum sanırım. O zamandan beri de o şekilde oturtuyorum. Uyuyunca kafası yana düşüyor boynu çok agriyordur kesinkafasının kenarlarına örtülerle destek yaptım ama yine de bir yatak konforu değil ama bizim çocuk kepaze uyumayı seviyor sanırım yatağı haricinde reflü yatağında uyumuyor gibi. O yüzden sabahları eleleye koyuyorum biz kahvaltı yaparken ya da akşam yemek yerken falan duruyor. Dün dışarı çıktık geldikten sonra banyo yaptırdık karnını doyurdum haliyle aşırı uykusu geldi. Anakucaginda 3 saat falan uyudu. En dusukte sallanıyordu. Acaba bir zararı olur mu o kadar saat diye düşündüm
Sabah ezanı nöbetçileri onlineBi gözüm açık bi gözüm kapalı yine iyi yazdım haa gece gece, ufak tefek yanlışları görmeyelim
He çocuk namaza kaldırıyor daha nolsun alarm gibi sağolsunSabah ezanı nöbetçileri online
20 Mayis Saat 16.19Kızlaaar @melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsiesen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?