2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Senin kv le uğraslmz valla iyi dayanyrsn

hem üstten hem alttan dayadım zeytinyağı desteğini galiba onlar işe yaradı evet

Evet artık bizim evde sizin eve benzer şekilde oldu ama gece garip bi şekilde klima 26daydi ve çok terlemisim bende 25e alıyım oda soğusun dedim 24 oldu termometrede değer aaa sizinle mi uğraşcam dedim klimayı kapattım pencereyi açtım pişman oldum şuan oda 27 derece..

Bencede canım kafası cok önemli beresiyle uyudu kafası da terlememis de burnu tıkanmış bu seferde

Sen iyi saç baş dalmiyorsun şimdiye 3.dunya savaşı çıkmıştı bizim evde ahahahha

Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı

Ya doktora kalsan zibin çorap olsun yeter diyo.. bilemedim bende

Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı
Annem annecim nedir ya benimki oğlum diyordu da aman desin başka ne diyecek erkek çocuk diyordum ama annem dedittirmezdim

Kız döv artık yada kov şu kadını ayyyy adres ver ben geliyorum elimin kasintisindan öldüm.. sindirim sistemi gelişmeyen bebeğe tatlı mı verilir neyin kafası bu ya.. Ben acaba zeytinyağı versem mi diye sayfa sayfa yazı okurken gördüğüm yazıya bak

Annem annecim nedir ya benimki oğlum diyordu da aman desin başka ne diyecek erkek çocuk diyordum ama annem dedittirmezdim
Benim ki noldu annem noldu annecim diyip duruyor kendinden çıkmış gibi eşime dönüp canım annen sana sesleniyor diyesim var

Benim ki noldu annem noldu annecim diyip duruyor kendinden çıkmış gibi eşime dönüp canım annen sana sesleniyor diyesim var
Canım annene artık cevap mı versen kadın sorup duruyor desen ne dicek harbiden ahahhahaha sinir bozucu sinirimden gülüyorum size yapılanlar bana yapılmış gibi hissediyorum ya

İlk koyduk yazık yavrum iki büklüm oldu bı ara sadece kucak istiyordu 3 haftalık falandı galiba o zaman işte bezlerle altını doldurmustuk çöküyordu çünkü

Stres olmamak elimde değil,beni kimse anlamıyor sevmiyor gibi geliyor eşimle konuşmuyorum konuşunca bağrış çağrış annesinin yanında bile bağırıyor.O bağırdı sonra annesi e sen böyle böyle istememiş miydin kızım diyor.Kızımmış…Git oğluna de diye bağırıyorsun sakin ol diye öyle değil mi.

Oof bizim dün 30.6ydi biz de 27ye düşürmeye çalışıyoruz

Bu çocuğun bir tanesi annesi var diyesim geliyor diyemiyorum desem ben suçlu olucam yine.Hayır bir iki kere söyleyecek sonra demez sandım ama sürekli diyor ya sürekli.

Canım annene artık cevap mı versen kadın sorup duruyor desen ne dicek harbiden ahahhahaha sinir bozucu sinirimden gülüyorum size yapılanlar bana yapılmış gibi hissediyorum ya
Sinir oluyorumda işte zaten her dedigine bişe diyorum bu sefer bozulur aglar diye susuyorum kızlarının çocugunuda anne diye seviyor biraz öyle avunuyorum işte zaten o kadar resmiyim ki 3. Gün aşagı iniyor sevmeye çekindiginden allahtan yukarı getir oglum sevim demiyor

Aynı aynı….. İnsanda biraz düşünce olur bu çocuğun bi tanesi annesi var niye annem annem deyip duruyorsun.Çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…