2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben hala sadece 5 kilo vermiş durumdayım ve hiç tatlı vs yemiyorum demek ki bu kuru meyveler şerbet falan kilo yapıyor
Nasıl bana biraz anlatırmısın önerirmisin? Aldırcam bende eşime kafaya onu taktım şimdi de
Ay ben de doğum hediyesi olarak istemiştim ama saçımda hiç denemedim diye vazgeçtim. Benim saçım kabarık biraz tutar mı bilemedim denemek lazım
Ah kuzum ya sıkma canını sen ikiz bebek büyütüyor gibisin şu an, yetememe hissi olması çok normal. Bak benimki 7 yaşına girecek inan ben de yetemiyorum, ilgilenemiyorum. Çocuk 2-3 saat tv izliyor her gün. Hep ben uyuturdum 3 haftadır 2-3 kez anca beraber yattık. Ben de vicdan yapıyorum ama napalım hayatın akışı bu şekilde. Birkaç ay sonra biraz daha düzene girer her şey. Allahtan bakıcı tuttun bak o seni baya rahatlatır inşallah kolay bir süreç değil ama aşacağız bu günleri
Benim de akşam 6-7 gibi sütüm azalıyor geceye hiç kalmıyor
Kızlar sizin bebislerde tüy var mı acaba.Benim kız çok tüylü doğdu.Hatta kulaklarında bile tüy var.Dökulür mü dersınız ?
Benim ilk çocuğumda vardı kulakları yarasa gibiydi hepsi döküldü şimdi sarışın tüysüz bir çocuk
Mamasının içine biraz zeytinyağı koyabilirsin canım, oğlumda doktor bize öyle önermişti uzun süre kaka yapamadığında zeytinyağı içirin demişti işe yarıyordu

Merhaba kızlar yeni doğum yapan annelerle hayırlı olsun bir sorum olacaktı sizlere ben de Allahın izniyle temmuz annesi olucam bebeğimin kilosu ortalamanın biraz altında sizlerde de bu durumu yaşayan oldumu olduysa neler yediniz düzeltmek için yada ne yersem yiyeyim genetiği neyse o kiloda mı doğar şimdiden teşekkürler

Zeytinyağlı kulak çubuğunu biz de denedik işe yaramadı en son lavman işe yaramıştı onun da etkisi o günlük oldu sadece.. çocuk katıla katıla ağlıyo sebebini kakaya bağlıyorum ben de ister istemez üzülüyorum ya belki de kakadan dolayı ağlamıyo

Koydum şimdi canım öyle içirdim teşekkür ederim inşallah işe yarar kimyon da içirdim bakalım..

Ayy benim kv öyle ertesi gün göğsüme kaynar su döküldü.. allahtan hemen müdahale ettim kızardı kabarmadı kem gözlü kadın

Ben buna bayıldım bi kaç bişey daha aldım

Şaka gibi ya. Bence de gir odaya çıkma

Kaşar peynir, muz, kuruyemiş, nesguik aklıma gelen bunlar canım. Yiyenler faydasını görmüştü diye hatırlıyorum özellikle nesguik

Ben de burada duymuştum nesquikli süt içtim bir haftada 350 gr almıştı bebek, günde 2 bardak içebilirsin. Onun dışında kaşar muz kabak çekirdeği somon balığı

Lohusa kanaması ile alakalı kaçıncı gününüzden sonra azalmaya başladı kızlar.ben 6 sında doğum yapcağım.bayramda dışarı çıkmak istiyorum 10 günlük olacak bebeğim.ama öyle ilk günler gibi kanama olur diyorsanız da hiç heveslenmeyeyim dedim tecrübenizi paylaşır mısınız benimke

Kac gündür burda gündem olan konu bu gerçekten bilen yok her kayinvalide yapmış hemen hemen benimkide oyle yaptı bu pipi görme sevdası ne gerçekten birinin öğrenmesi lazim
İlla psikolojik bir nedeni olmali cunku ciddi anlamda takmis bu duruma birkac kez degistirdigimde gormemisse beze dokunup cok dolmuştur ac duyor oysaki yeni degistirmis oluyorum

Biraz popo deliginin icine girmeden girişini uyar biz oyle yaptik ise yaradı bir de probiyotik kullaniyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…