- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
27 bile sicakOof bizim dün 30.6ydibiz de 27ye düşürmeye çalışıyoruz
Demi yani oglum kızım de ona razıyız artık hiçAynı aynı….. İnsanda biraz düşünce olur bu çocuğun bi tanesi annesi var niye annem annem deyip duruyorsun.Çıldırıcam
26 da yattık sıcaktıbir
27 bile sicak
Ben de dün yalnızdım eşim işbaşı yaptı. Valla daha rahat ettim elime dolaşan yoktuBebekle yalnız ilk günüm bana şans dileyin
Canım benim katinvalidemde öyle seviyordu özellikle ilk cocugumda ki ben kayinvalidemi çok severim iyi bir kadındır. ilk cocuklarda bizler bebeğimizi hiç paylaşmak istemiyoruz.Zorumuza gidiyor kvlerin annem demesi.Ama sonra bakınca onunda evladının yavrusu diyorum bizde kv olacağız diyorum ve hoş karşılıyorum. Öyle düşününce rahatlama geliyor bosverin takmayın sonuçta cocuk sizin çocuğunuz bunu hiçbirsey değiştirmeyecekSinir oluyorumda işte zaten her dedigine bişe diyorum bu sefer bozulur aglar diye susuyorum kızlarının çocugunuda anne diye seviyor biraz öyle avunuyorum işte zaten o kadar resmiyim ki 3. Gün aşagı iniyor sevmeye çekindigindenallahtan yukarı getir oglum sevim demiyor
Benimkide 26da uyumadı derken klima ayarını yapamadım bugün göz torbalariyla uyandim26 da yattık sıcaktı
Yemin ediyorum allah sana sabir vermis..benim elimden alamazlardi o kadiniKv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Aynen vallahi en çokta boş konuşmalarına sinir oluyorumKesinlikle bu seferde insana yetersizlik hissini yukluyorlar ama kanma beyninin oyununa bak yazdığın gibi olsa şuan hatta kocanla beraber disarda bile olurdun ne var dimi.. boş konuşuyorlar bence biz buna sinir okuyoruz...
Evet canım kızıma da kötü örnek oluyolar çok bilmişlerCanım benim ya kıyamam sana yapma böyle lütfen bırak insanlar naparsa yapsın diyeceğim ama çocuklar arasında şimdiden ayrım yapmaya başladılarsa büyük olan kızın da ayrımcılığa alışır şimdiden sonra kıskançlıklar başlar ve bu seni çok zorlar. Herkes evine gidip kapısını örtecek ama olan sana olacak o çocukların içinde sen kalacaksın onlar kardeş hiç farkı yok beş parmağından hangi birini ayırt edebilirsin hepsi aynı kardeş de öyle
Yoo hiç müdahale etmedim bişey sürmedim zaten dökülecekAnne sütü sürün diyorlar her emzirmede.Döküyormus.Deneyelim bakalım
Haydaa hadi bizi moddan düşürüyorlar doktorun dediklerine de karışıyorlarBenimkide dün diyo siz doktorları çok dinliyosunuz 2 saatte bir çocuk mu uyandırılır o acıkınca uyanır zaten uyandırmasam sabahta uyumadıysa asla uyanmıyo gece bazen 3 saati geçiyo ellemesem 4 saati de geçer kesin şekeri düşüyomuş sık sık beslenmesi gerek diyorum bizimkilerin hiç düşmedi bak iyiler diyo iyi bida yaparsan çocuk siz uyandırmazsınız ben uyandırcam aç uyumasın çocuk dedim bozuluyo sonra bu ml le süt vermeyide sizde gördüm biz emzirir yatırırdık ne ml bilirdik ne pompa diyo büyüklere dert anlatmak cidden zor bilmiyosun yorum yapma bari değişmiş her şey de geç karışma
Çok güzel anlatmışsın canım yaklaşımın çok güzel ama işte elimde degil keşke senin gibi düşünebilsemCanım benim katinvalidemde öyle seviyordu özellikle ilk cocugumda ki ben kayinvalidemi çok severim iyi bir kadındır. ilk cocuklarda bizler bebeğimizi hiç paylaşmak istemiyoruz.Zorumuza gidiyor kvlerin annem demesi.Ama sonra bakınca onunda evladının yavrusu diyorum bizde kv olacağız diyorum ve hoş karşılıyorum. Öyle düşününce rahatlama geliyor bosverin takmayın sonuçta cocuk sizin çocuğunuz bunu hiçbirsey değiştirmeyecek
Evet evet o da sıcakbir
27 bile sicak
Kız 40 günlük bebeğe ne tatlısıKv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudumeşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Bende goguslerim iyilesince ilk defa dun makina ile sagim yaptim.hos makina da yeni yeni yaralar yaptiDün akşam yine mama verdim çocuğa.
Ben böyle ay stresten üzüntüden sütüm gitti muhabbeti yapanlara nekadar çıt kırıldımsınız hemen de süt gidiyor azıcık strese derdim. Doğruymuş. 3 kere takip ettim. Ne zaman sıkılsam üzülsem gerilsem süt azalıyor. Sonraki 2-3 gün uğraşıyorum ki çoğalsın. Zaten az böyle durumlarda çocuğu hiç doyurmuyor. Dün sözde emzirdim hala durmuyor ama hissediyorum da göğüsler dolu değil. Mama verdim önce bi 90 bitirdi hala ağlıyor üstüne 30 bitirdi. Hiç yokmuş neredeyse sütneyse mamayı verince göğüsler biraz toplandı gece vermedim bakalım bugün ne olacak
Ay gerçekten miBen de dün yalnızdım eşim işbaşı yaptı. Valla daha rahat ettim elime dolaşan yoktukahve keyfi Bile yaptım.
Mama nerden bulacak eskiler olsa bile almaya ulaşmaya maddi gücü yokmuş çocuğunun. Pirinç unu, pirinç suyu hatta burda sulti demişti galiba inek sütü veren bile varmış. İnek sütü de çok tehlikeli ya. Onlarda bulmuşlardır kendilerine göre yöntemler çocuk aç duramaz kiBende goguslerim iyilesince ilk defa dun makina ile sagim yaptim.hos makina da yeni yeni yaralar yaptiaksam baktim 40 cc 2 saatlik bekleyen memeden cikan..ki bol bol yedim içtim.uykumuda almistim.stres desen yok..neyine yetecek 40 eskiden nasil yonetiliyormus bu surecler bazen durup dusunuyorum...bebeler acmi kaliyordu
Benimde esim elim ayagim gibi..benim kadar yediriyor,iciriyor giydiriyor, ilgileniyor..olmasa tarumar olurdum. Sagolsun sayesinde baska kimseye ihtiyac duymadan atlattik bu sureci. Bence tek bakmak zor degil ama turk kulturunde adamlar cocuk buyutmede yeterince aktif olmadigi icin kadinlarimiz tarumar oluyor, ustune destek vermedigi gibi yemek ,cinsellik,hizmet falan bekleyen barzolar var.....psikoloji onemli sadece bu surecte..delinin teki ile ugrasmaktansa tek kalmayi tercih ederim ben sahsenAy gerçekten mibenim eşim benden iyi susturuyo bebeği o yüzden ben dün çok rahattım ağladıkça ona verdim bugün ağlamaz inşallah ajdjdjd
Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarakDün akşam yine mama verdim çocuğa.
Ben böyle ay stresten üzüntüden sütüm gitti muhabbeti yapanlara nekadar çıt kırıldımsınız hemen de süt gidiyor azıcık strese derdim. Doğruymuş. 3 kere takip ettim. Ne zaman sıkılsam üzülsem gerilsem süt azalıyor. Sonraki 2-3 gün uğraşıyorum ki çoğalsın. Zaten az böyle durumlarda çocuğu hiç doyurmuyor. Dün sözde emzirdim hala durmuyor ama hissediyorum da göğüsler dolu değil. Mama verdim önce bi 90 bitirdi hala ağlıyor üstüne 30 bitirdi. Hiç yokmuş neredeyse sütneyse mamayı verince göğüsler biraz toplandı gece vermedim bakalım bugün ne olacak
Ben de dün mama vermedim canım normalde gece bir kez veriyordum, dün güzel dinlendim Nil uyudukça ben de uyudum resmen sütüm arttı. Dinlenmek uyumak da çok önemli benceDün akşam yine mama verdim çocuğa.
Ben de bi cesaret sağsam mı diyorum ama göğüs ucum hala yarık ikiye ayrılmış gibi duruyorBende goguslerim iyilesince ilk defa dun makina ile sagim yaptim.hos makina da yeni yeni yaralar yaptiaksam baktim 40 cc 2 saatlik bekleyen memeden cikan..ki bol bol yedim içtim.uykumuda almistim.stres desen yok..neyine yetecek 40 eskiden nasil yonetiliyormus bu surecler bazen durup dusunuyorum...bebeler acmi kaliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?