- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Sağım işlemini sit artması için mi yapıyorsunyz ? Kaç saat bekledikten sonra yapıyorsunuz bir de ben hiç sagamıyorum sürekli meme de sütüm az geldiği için mama veriyorum günde 3 sefer felan bi türlü sistemi oturtamadımKızlar dün akşam sağım yaptım emzirdikten sonra 30 ml çıkınca çok üzüldüm bugün yaptım öğlen 120 akşam 100 çıktı dün ve bugünün tek farkı dut kaynatıp bir fincan içtim ve öğlenden sonra 2 saat uyudum çare arayanlar deneyebilir dut kurusunu suyla kaynatıp içiyorum
Kız sen ne anlatıyon yok bi de plank pozisyonunda uyusaydınDün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Sağlıkla kucağına al inşallah canımMerhaba anneler yatışım yapıldı dua edin inşallah kolaylıkla atlatırımEki Görüntüle 3436343
Çok güzel anlatmışsın kesinlikle katılıyorum. İyi ki bir an önce evden gitsin demek yerine bir an önce eve gelsin dediğimiz eşlerimiz varBenimde esim elim ayagim gibi..benim kadar yediriyor,iciriyor giydiriyor, ilgileniyor..olmasa tarumar olurdum. Sagolsun sayesinde baska kimseye ihtiyac duymadan atlattik bu sureci. Bence tek bakmak zor degil ama turk kulturunde adamlar cocuk buyutmede yeterince aktif olmadigi icin kadinlarimiz tarumar oluyor, ustune destek vermedigi gibi yemek ,cinsellik,hizmet falan bekleyen barzolar var.....psikoloji onemli sadece bu surecte..delinin teki ile ugrasmaktansa tek kalmayi tercih ederim ben sahsen
Aynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorumSağım işlemini sit artması için mi yapıyorsunyz ? Kaç saat bekledikten sonra yapıyorsunuz bir de ben hiç sagamıyorum sürekli meme de sütüm az geldiği için mama veriyorum günde 3 sefer felan bi türlü sistemi oturtamadım
O kadar çok çıkmıyor benim ya bi kere denedim tamamen sağdım bi sonraki emzirmeye dolmadı bu sefer hem az çıktı süt hem çocuk aç kaldı nasıl düzene koyacağımı şaşırdım. Korkumdan bida sağamadım da sağmam mı gerekir acaba artsın diye deAynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorum
Deneyeyim canımDün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Uyku yeme içme tüm düzenlerim aynı ama nedense stresle ciddi manada azalıyor dün farkettim öncesinde aklıma gelmemişti bu durum. O değil şimdi farkettim ya artık azıcık gerilsem psikolojik gider sütBen de dün mama vermedim canım normalde gece bir kez veriyordum, dün güzel dinlendim Nil uyudukça ben de uyudum resmen sütüm arttı. Dinlenmek uyumak da çok önemli bence
Ay dün aklıma geldin sende naptı acaba diye. Sağlıkla kucağına al canımMerhaba anneler yatışım yapıldı dua edin inşallah kolaylıkla atlatırımEki Görüntüle 3436343
Kız o öyle mi uyumuş ben yatarken öyle yaptı sandım ben öyle uyuyamam ki kollarım vücudu taşımazKız sen ne anlatıyon yok bi de plank pozisyonunda uyusaydın
Kız uzandım uyumadımKız sen ne anlatıyon yok bi de plank pozisyonunda uyusaydın
Özge yanlış anlamış öyle nasıl uyuyimKız o öyle mi uyumuş ben yatarken öyle yaptı sandım ben öyle uyuyamam ki kollarım vücudu taşımaz
Kız o öyle mi uyumuş ben yatarken öyle yaptı sandım ben öyle uyuyamam ki kollarım vücudu taşımaz
Uyudu sandım bana gelenler geldi bunun atletik vücudundan aksjsjsjskKız uzandım uyumadım
Kaç kilo doğmuştu kuzum maşallah tosun paşayaKızlar bugün 1.ay asimizi oldukbebegim 5 kilo 150 gram çıktı boyuda 56 cm kucağa sığmıyor artik
3700 doğmuştu 50 cmKaç kilo doğmuştu kuzum maşallah tosun paşaya
Hahahah ay gözümün önünde canlandırdım da düşünsene adam gece bi uyanıyor biz o halde.Özge yanlış anlamış öyle nasıl uyuyimtövbe tövbe eşim korkar görürse beni o halde
Hahahah ay gözümün önünde canlandırdım da düşünsene adam gece bi uyanıyor biz o halde.dabbe bizim evde çekiliyor
Sütün ne güzel yaramış maşallah maşallah3700 doğmuştu 50 cmtosuncuk oldu gıdikli bisi oldu özlemin kızına doğru gidiyo sonu
Seninde gene 1 buçuk kilo almış maşallah daha napsın bebe3700 doğmuştu 50 cmtosuncuk oldu gıdikli bisi oldu özlemin kızına doğru gidiyo sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?