2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağım işlemini sit artması için mi yapıyorsunyz ? Kaç saat bekledikten sonra yapıyorsunuz bir de ben hiç sagamıyorum sürekli meme de sütüm az geldiği için mama veriyorum günde 3 sefer felan bi türlü sistemi oturtamadım

Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Kız sen ne anlatıyon yok bi de plank pozisyonunda uyusaydın

Çok güzel anlatmışsın kesinlikle katılıyorum. İyi ki bir an önce evden gitsin demek yerine bir an önce eve gelsin dediğimiz eşlerimiz var

Aynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorum

Aynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorum
O kadar çok çıkmıyor benim ya bi kere denedim tamamen sağdım bi sonraki emzirmeye dolmadı bu sefer hem az çıktı süt hem çocuk aç kaldı nasıl düzene koyacağımı şaşırdım. Korkumdan bida sağamadım da sağmam mı gerekir acaba artsın diye de

Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Deneyeyim canım
Ben de dün mama vermedim canım normalde gece bir kez veriyordum, dün güzel dinlendim Nil uyudukça ben de uyudum resmen sütüm arttı. Dinlenmek uyumak da çok önemli bence
Uyku yeme içme tüm düzenlerim aynı ama nedense stresle ciddi manada azalıyor dün farkettim öncesinde aklıma gelmemişti bu durum. O değil şimdi farkettim ya artık azıcık gerilsem psikolojik gider süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…