- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.410
- 33
- 33
Cesur aşıyı sağlık ocağında mı yaptırdın hastanede mi. Birde çok ağladı mıKızlar bugün 1.ay asimizi oldukbebegim 5 kilo 150 gram çıktı boyuda 56 cm kucağa sığmıyor artik
Sultan mış onunda gerçek adı adaş çıktınızPirinc unuymus genelde.
Bu arada adim sultan takma adimda sulti benim..simdi gorunce komik geldigercek ismi mi sultan acaba
Ayda bir buçuk kilo alması üst sınırın üstünde demek miymişBence çok iyi kilo almış kilosu iyi sen benimkine bakma benimki hep önden gidiyor sizlere göre internettede sanırım kilo alımı seninki gibi yazıyordu olması gereken benimki üst sınırında üstünde kilo almis
Canım benim kızım hasta olmuştu sesinde filan hiç bişey yoktu hastanede kan almak için uğraştılar çok ağlattılar sesi kısıldı. Ama tabi 9 aylık filandı ozaman. Seninkide muhtemelen ağlamaktan ama yine de için rahat etmezse bi takip et ateşini vs olmazsa götürürsün biYaaa kızlar acil bakın bebeğimin sesi kısıldı hasta gibi dün dusa gırmıstım eşim çok ağlatmış ondan mı üşüttüm mü
Canım bence normal bızde 800 gram almıstık sonra bu hızlanarak artar bence cok takılma sağlıklı olması yeterli sütün de yarar niye yaramasın
Canım valla biz 24. gün doktora gittik, çok huzursuz uyumuyor acaba doymuyor mu diye.
Hastaneden çıktığımızda 3.200dü kilosu 24.gün 4.250 çıktı. Yani 1 kilo almıştı. Doktor bize fazla dedi daha az besle dedi.
Yani bence senin kilo alımı az değil. Şöyle hesapla istersen 600 gr/24 günden günlük 25 gr alıyor buda normal. Haftaya zaten 30.gün kontrolüne gidiceksinya o zaman bakılır iyice düşünüpte sütünü etkileme
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız doktor da yeterli bulur umarımBence çok iyi kilo almış kilosu iyi sen benimkine bakma benimki hep önden gidiyor sizlere göre internettede sanırım kilo alımı seninki gibi yazıyordu olması gereken benimki üst sınırında üstünde kilo almis
Cnm bende aynı senin gibi ilerliyorum 3640 doğmuştu 10. Gün 3450 ye düşmüştü şimdi 29. Gündeyiz 4200 olmuş sinirda ilerliyor.Kızlar bebeğimi evde tartıyorum bugün zıbınla tarttım bezi de temizdi bi ben çıkıyorum tartıya kendim sonra bebekle çıkıyorum klasik usül. 3900 olmuş görünüyor, kıyafetle tartıyordum hep 4100 gelmişti dün mesela. Eğer gerçekten 3900 se 600 gr falan almış oluyor zıbını da düşersek, 1 aylık olacak neredeyse, çok aznerede yanlış yapıyorum bilmiyorum kubiskubiskubis seninle doğurma günümüz bebeklerin kilosu boyu çok benziyor senin nasıl kilo alımı? Hastane çıkışı 3220 ye düşmüştü onun üzerine hesapladım aldığı kiloyu
Bu arada neredeyse her bezi kakalı oluyor, çişli bez de 6-7 tane çıkıyor dolu dolu, anlamadım bu işi
Üzülme gayet iyi canım her bebek 1 kilo alacak diye bir şart yok benikide az alıyor ama sağlıklı olsunlar yeter doktor doyuyor demesi yeterliNormal mi ya ne biliyim burada 1 kilo altı alan olmadı sanki, taktım ben de bu kiloya sütüm yaramıyor mu diye üzülüyoruminşallah bir haftada artar biraz daha kilosu
Doktor bir şey dedi mi canım? Sadece anne sütü mü alıyor mama da veriyor musun? Ben günde bir kez veriyorum gece bazen de vermiyorum.Cnm bende aynı senin gibi ilerliyorum 3640 doğmuştu 10. Gün 3450 ye düşmüştü şimdi 29. Gündeyiz 4200 olmuş sinirda ilerliyor.
Kac kilo aldi seninki begonya ?Üzülme gayet iyi canım her bebek 1 kilo alacak diye bir şart yok benikide az alıyor ama sağlıklı olsunlar yeter doktor doyuyor demesi yeterliher bebe tosuncuk olmaz olmasında nasıl taşıcaz kız kolumuz ağrır sağlıklı olsunlar doysunlar yeter
Haklısın canım ana yüreği işte beslenemiyor mu diye kaygılanıyorumÜzülme gayet iyi canım her bebek 1 kilo alacak diye bir şart yok benikide az alıyor ama sağlıklı olsunlar yeter doktor doyuyor demesi yeterliher bebe tosuncuk olmaz olmasında nasıl taşıcaz kız kolumuz ağrır sağlıklı olsunlar doysunlar yeter
Bende öylesine günde 30 filan veriyorum .sinirda dedi. Bende senin gibi takmiştim bu duruma saat başi sağim yapip veriyorum 30 cc cikiyor yani 24 saate vursan süt yeterli geliyor. Emzirme eğitimi aldiğim kadin sağdiğin sütün %30 daha fazla bebek yiyor diyor . Yeni sütümüz yeterli ama düzgün beslenemiyorum ben günde 3 ana 3 ara öğün şeklinde . Gece yatinca sütüm artiyor . İşte emzirme danişmaniyla calişcam bu hafta bakalim nolcakDoktor bir şey dedi mi canım? Sadece anne sütü mü alıyor mama da veriyor musun? Ben günde bir kez veriyorum gece bazen de vermiyorum.
Saglikocaginda 3 saniye ağladı iğneyi çekince kestiCesur aşıyı sağlık ocağında mı yaptırdın hastanede mi. Birde çok ağladı mı
Normal aralığı unuttum ama benimki onun üstünde internetten baktığım kadariyla daha doktora gitmedim ama kilolu az besle dicek kesin bundan önce gittiğimde demişti.. napiyim çocuk durmuyoSultan mış onunda gerçek adı adaş çıktınız
Ayda bir buçuk kilo alması üst sınırın üstünde demek miymiş
Cnm beslenmen nasıl ekstra biley yapiyor musun ? Gündüz kac saate bir gece kac saate bir emzirıyorsun ?Normal aralığı unuttum ama benimki onun üstünde internetten baktığım kadariyla daha doktora gitmedim ama kilolu az besle dicek kesin bundan önce gittiğimde demişti.. napiyim çocuk durmuyo
Yeter der canım günlük 20 gr bile yeterli diyorlarHaklısın canım ana yüreği işte beslenemiyor mu diye kaygılanıyorumdoktor yeterli bulur mamaya başlatmaz inşallah da o zaman tam rahatlarım
3260 doğdu . 3 gün sonra 3040 düştü.Kac kilo aldi seninki begonya ?
2 saate bur bazen saatte bir o karar veriyo.. ekstra bir sey yapmıyorum bu grupta yazılan şeyleri yiyiyorum birde daha çok etcilim ben et çok yiyiyorumCnm beslenmen nasıl ekstra biley yapiyor musun ? Gündüz kac saate bir gece kac saate bir emzirıyorsun ?
Burnunu temizle canım belki akıntı da hafif olmuştur.Yok canım öksürme yokta sankı çok çok hafif bi genizde hırıltı var gibi
He 1 aylık bebek için seninkinin toplam kilosu üst sınırın üstünde şimdi anladımNormal aralığı unuttum ama benimki onun üstünde internetten baktığım kadariyla daha doktora gitmedim ama kilolu az besle dicek kesin bundan önce gittiğimde demişti.. napiyim çocuk durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?