Kızlar benim kız günde bir en fazla 2 defa yapardı şimdi nerdeyse 5 6 defa yapıyor yani her mama yediginde bitmeden alttan da çıkarıyor sarı hen pütürlü hem cıvık gibi diş çıkaran anneler bebeginiz diş çıkarmadan ishal oldumu diş kaynaklımı acaba yada üşüttümü
Ahahaha benimki de diyor ki alcam bir gün gircem şu kadinlar kulübüne ben erkeğim yazcam kapatsinlar hesabını kadının yüzünü goremiyoruz diyor bak instada çok az vakit geçirmisim çocukla ilgilendim diyorum kadınlar kulübünde takilmissindir diyor
Ben hep dolaba koyarım da artık dolabında bir sınırı var hiç bir sey sigdiramiyorum koyayım da bitsin şu böcek olayı ya daha 10 gün önce indirdim tüm bakliyat kismini temizledim ne ara oldu anlamıyorum. Kapalı pakette olacağı hiç aklıma gelmedi
Ben hep dolaba koyarım da artık dolabında bir sınırı var hiç bir sey sigdiramiyorum koyayım da bitsin şu böcek olayı ya daha 10 gün önce indirdim tüm bakliyat kismini temizledim ne ara oldu anlamıyorum. Kapalı pakette olacağı hiç aklıma gelmedi
Aannee27
nin bebeğinde öyle oldu canım onda öksürükte vardı. Anne baba grip olunca bulaşmış sanırım. Sen belirtileri takip et calpol 3-4 saat götürür onu gece filan takipte kal ateş 38 filan olursa beklemeden götür ciğerlerine inmesin
Az öncede telefonda en son burası açıktı kocam eline aldı ben saldırdım telefona elinden kaptim ahahahhaha valla burda ne güzel takılıyoruz rahatımı bozamam
Az öncede telefonda en son burası açıktı kocam eline aldı ben saldırdım telefona elinden kaptim ahahahhaha valla burda ne güzel takılıyoruz rahatımı bozamam
Ne kadarlık bebeğiniz. 3 aydan önce ateş çok tehlikeliymiş. 2 gün önce bizde acillik olduk ateşten. Evde herkes grip bebişe de geçti. Çok dikkat edin. Benim bebeğim daha 2 aylık. Doktor 38 den önce ilaç vermeyin. 38 görünce acile gelin demişti. Bende sabah duş aldırmıştım yoktu ateşi akşam üzeri 38 gördüm duş aldırdım. Düşmedi hemen acile götürdüm. Kan idrar testi verdik şükür temiz çıktı enfeksiyon yok dedi. O şekilde geldik eve