Kızlar şeyi merak ediyorum bir de. Benim doktorum 12 haftaya kadar günde en fazla yarım saay az tempolu yürüyüş başka spor yasak dedi. Sizlere bişi dedi mi doktorlarınız. Haftaya unutmazsam soracağım bunu da hala yarım saat mi diye. 2 aydır hareketsiz kaldım full yatıyorum. Çok zor geçirdim ilk trimester imi.Wc gitsem nefes nefese kalıyordum falan, tansiyonum hemen düşüyor bayıklcak gibi oluyordum o yüzden yarım saat bile yürüyemedim. İlk kez bu hafta toparlanmaya başladım mide bulantılarım gidiyo geliyo 11+1 bugün. Sanırım bir kaç hafta daha böyle git gelli olur sonra tamamen geçer diye düşünüyorum.Yani umarım öyle olur.
Böyle 8.9. aydaki hamile kadınlar günde 2km yürüdüm falan yazmışlar. Acaba ileri aylarda mı spor yapabilcez serbets olacak onu merak ettim.
Cok haklısınız ben gebelik düşünmeden once doktora da gittim muayene oldum her sey yolundaydi şimdi oluşunca şaşırdım ve uzuldum ama beklemekten baska çare yok insallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeginizi
Amin, inşallah cümleten sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi Bu arada gebelikte oluşup sonra kaybolduğunu da arkadaşlarımla konuşmuştuk. Gönlünüz ferah olsun
Ben de bir konuşacağım bu gidişimde canım tam 12 oluyorum çünkü haftaya. Heyecanlıyım çok 3 haftadır görmüyorum eşek sıpasını, Pazartesi sabahını iple çekiyorum. Büyüdü mü, ne durum da, bu tedirginlik her seferinde olacak sanırım
Benim aç kalınca öyle oluyor canım uyanır uyanmaz kraker yiyorum birkaç tane o biraz bastırıyor. Sonra tost yapıyorum onu yiyorum. Mutfağa girince bile öğürüyorum ama burnumu tıkayıp gözümle çok yiyeceklere bakmayıp falan idare etmeye çalışıyorum
Mutlaka bir şey atistir canım, çubuk kraker, muz, leblebi,kefir vs midene hangisinin iyi geleceğini kendin cozmus olacaksin. Bir gün iyi gelen sıkıldığın için ertesi gün kötü gelebiliyor, aç kalıp yemezsen de bütün güne yayılıyor. Açken su içince de çok bulanıyor mutlaka mideni bastıracak bir şey at ağzına
Teşekkür ederim kızlar yarın bi deniyim bakalım. Tüp mideden dolayı kilo veriyordum şimdi hamileyim hala gidiyor. Hamile olduğumu öğreneli 3 haftada 3 kilo vermişim. Umarım bebek güzel gelişebilir
Teşekkür ederim kızlar yarın bi deniyim bakalım. Tüp mideden dolayı kilo veriyordum şimdi hamileyim hala gidiyor. Hamile olduğumu öğreneli 3 haftada 3 kilo vermişim. Umarım bebek güzel gelişebilir
Bebek senin depolarından besleniyor bu 3 aylık süreçte canım, senin şu an kendini düşünüp halsiz olmaman gerekir depoların azalıyor çünkü, süt yoğurt vs bunları da ihmal etme 3 ay bittikten sonra evet artık yeme içme konusunda daha dikkatli olmamız gerekecek o zaman bebisler bizden alacaklar
Gelicem canım..şükür canım iyiyiz haftaya doktordayım şimdi detaylı ultrason yaklaşıyor onun için randevu alıcam onuda atlatsak rahatlıcaz sanırımsenin nasıl gidiyor?
Gelicem canım..şükür canım iyiyiz haftaya doktordayım şimdi detaylı ultrason yaklaşıyor onun için randevu alıcam onuda atlatsak rahatlıcaz sanırımsenin nasıl gidiyor?
ay çok iyi ne güzel bak haftalar cok cabuk geciyor bende hafta kalp atışı için gidecem çok şükür iyiyim arada kramplar oluyor hafif ağrılar onu dışında hiç bulantım yok anlamadım belkide daha başlıcak bilemiyorum inş böyle giderse iyiyim
ay çok iyi ne güzel bak haftalar cok cabuk geciyor bende hafta kalp atışı için gidecem çok şükür iyiyim arada kramplar oluyor hafif ağrılar onu dışında hiç bulantım yok anlamadım belkide daha başlıcak bilemiyorum inş böyle giderse iyiyim
Aynen çok şükür.Benim mesela mide bulantım çok fazla yoktu hatda ben olumsuz yorumlar okuyunca çok ağladım ama doktorum dedi şanslısınsadece ilk haftalar hafif bulantılar oluyordu hemen bastırıyordum ekşiyle birde çok halsiz oluyordum sonra geçti bitti amma