2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim doktorum da 12.haftaya kadar hafif yürüyüş dışında hiçbir şey yapma dedi. 12.haftadan sonra da hamile pilatesini kesinlikle öneriyorum dedi

Amin, inşallah cümleten sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi Bu arada gebelikte oluşup sonra kaybolduğunu da arkadaşlarımla konuşmuştuk. Gönlünüz ferah olsun

Benim doktorum da 12.haftaya kadar hafif yürüyüş dışında hiçbir şey yapma dedi. 12.haftadan sonra da hamile pilatesini kesinlikle öneriyorum dedi
Ben de bir konuşacağım bu gidişimde canım tam 12 oluyorum çünkü haftaya. Heyecanlıyım çok 3 haftadır görmüyorum eşek sıpasını, Pazartesi sabahını iple çekiyorum. Büyüdü mü, ne durum da, bu tedirginlik her seferinde olacak sanırım

Ben sadece o durumu 3 4 gün yaşadım yatağımın dibine çubuk kraker koydum yataktan kalkmadan yedim mecbur.. ve çok iyi geldi bana

Teşekkür ederim kızlar yarın bi deniyim bakalım. Tüp mideden dolayı kilo veriyordum şimdi hamileyim hala gidiyor. Hamile olduğumu öğreneli 3 haftada 3 kilo vermişim. Umarım bebek güzel gelişebilir

Teşekkür ederim kızlar yarın bi deniyim bakalım. Tüp mideden dolayı kilo veriyordum şimdi hamileyim hala gidiyor. Hamile olduğumu öğreneli 3 haftada 3 kilo vermişim. Umarım bebek güzel gelişebilir
Bebek senin depolarından besleniyor bu 3 aylık süreçte canım, senin şu an kendini düşünüp halsiz olmaman gerekir depoların azalıyor çünkü, süt yoğurt vs bunları da ihmal etme 3 ay bittikten sonra evet artık yeme içme konusunda daha dikkatli olmamız gerekecek o zaman bebisler bizden alacaklar

ara sıra uğrayın bize sizde yanlız degilsiniz kuşum nasıl gidiyor hamişlik
Gelicem canım..şükür canım iyiyiz haftaya doktordayım şimdi detaylı ultrason yaklaşıyor onun için randevu alıcam onuda atlatsak rahatlıcaz sanırımsenin nasıl gidiyor?

Gelicem canım..şükür canım iyiyiz haftaya doktordayım şimdi detaylı ultrason yaklaşıyor onun için randevu alıcam onuda atlatsak rahatlıcaz sanırımsenin nasıl gidiyor?
ay çok iyi ne güzel bak haftalar cok cabuk geciyor bende hafta kalp atışı için gidecem çok şükür iyiyim arada kramplar oluyor hafif ağrılar onu dışında hiç bulantım yok anlamadım belkide daha başlıcak bilemiyorum inş böyle giderse iyiyim

Aynen çok şükür.Benim mesela mide bulantım çok fazla yoktu hatda ben olumsuz yorumlar okuyunca çok ağladım ama doktorum dedi şanslısınsadece ilk haftalar hafif bulantılar oluyordu hemen bastırıyordum ekşiyle birde çok halsiz oluyordum sonra geçti bitti amma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…