2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
kizlarim siz de cok usuyor musunuz bazen ? Ben bazen isinamiyorum resmen, soguk bir ulkede yasiyorum tamam da yani bilmiyorum normal mi ya hasta olcam diye cok korkuyorum

kizlarim siz de cok usuyor musunuz bazen ? Ben bazen isinamiyorum resmen, soguk bir ulkede yasiyorum tamam da yani bilmiyorum normal mi ya hasta olcam diye cok korkuyorum
Sabah atlet sortla işe başladım, sandalyemde triko kazak asılı oda sıcaklığında su icemedigim için soğuk su usutuyor kazağımi giydim kazak sort oturuyorum öğleden sonra yancam çıkartcam mesela boyle bir dongudeyim

Canım ben de bi üşüyorum bir terliyorum hep hormonlardan kat kat giyinip terledikçe soyunmak üşüdükçe giyinmek lazım

bende durumlar aynı sık sık bişeyler atıştırmaya çalışıyorum bende de en etkin halsizliğim çok oluyor özellikle öğleden sonra uyku modundayım

Ya kızlar nası geçiyor hamileliğiniz ben 6. Haftamdayım ara ara adet sancısı hissediyorum bel agrısıyla birlikte normal mi bu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…