2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de oluyor hayatım bazen günde 2 kilot değiştiriyorum

İlk başlarda keseyi görsem rahatlıcaktım, sonra kalp atışını duysam, bu sefer de güzelce büyüyor mu tedirginliği, ikili testiydi cinsiyetiydi artık bitmez yaani Hepimizde aynı duygular var bence kuzum

Bende bir tane boga var zaten kuzum bir tane daha olacak allah nasip ederse yemek sıkıntıları olmuyor bayılıyorum bogalara yedir içir yatır
Kız yok ya o yalnış ben boğayım sen birde beni anneme sor nasıl çocuktumcocuğum yemek konusunda bana benzemesin Allahım

Kız yok ya o yalnış ben boğayım sen birde beni anneme sor nasıl çocuktumcocuğum yemek konusunda bana benzemesin Allahım
Benim kızım yiyor kuzum ya sıkıntı yaşamadım hiç. İnşallah buda öyle olur

Hiç belli olmaz kuzum sütün bol olurda yararsa tombik tombik olur inşallah tam ısırmalık
Sağlam olsun yeterki canımben 3200 doğuldum mesela..kv eşimi anlatıyor büyüktü diyor hala sütten ayıramıyordum diyorondan diyor hiç hasta olmazdı MaşAllah.Sen ne zaman öğrenicen cinsiyeti?

Benim de oluyor hayatım bazen günde 2 kilot değiştiriyorum
Kardelenzey
Kızlar benim doktor aradı idrar tahlilinde bi sıkıntı çıkmamış akıntı normal dedi. Kanda pıhtılaşma düzeyi biraz yüksek çıkmış 12.haftada coraspirin başlıcaz dedi niye 12.haftada şimdi değil onu bilmiyorum

Günaydın kızlar
2 gündür sabahları yoğun bulantı ve kusma oluyor. İştahsızlaştım iyice. Hazırlanıp işe gitmek zulüm gibi geliyor. Siz neler yapıyorsunuz sabah bulantıları için
Ben maalesef baya yogun yasiyorum.6. Haftadan beri giderek artti.11. Haftadayim suan insallah yavas yavas gecer. Kraker falan bana hic fayda etmedi.cok açlik yada çok tokluk yaramiyor.az az sık sık yiyorum.doktor prilam yazdi bulanti icin.. ehh iste biraz iyi geliyor ama cok iyiyimde diyemiyorum:) bazi gunler agzimdaki aci tat artiyor ve kokulara daha hassas oluyorum.o gunler bulanti da cok yogun oluyor.bazen daha hafif geciriyorum.sabirdan baska bise bulamadim ben:) bide tum gun benim sadece sabah degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…