Evet canım agrımıyor artık uçları hassas sadeceCanım sende de gögüs ağrıları hafifledi mi ilk zamanlara göremelegim can
Benim yumurtlamadan iki gün önce oldu ilişki, cinsiyeti öğrenince teyit ederiz canımYumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur diyorlar yüzde95 deneyen var mı ya da bilen yakınlarından felan
Benim de aynı 2 3 gün önce felandı bakalım ne çıkacakBenim yumurtlamadan iki gün önce oldu ilişki, cinsiyeti öğrenince teyit ederiz canım
Oğlumda takip etmiyordum günleri o yüzden bilemiyorum
Ayyy 75 b kap olan göğüslerim 90 beden oldu karnım aldı başını gitti ben dombiliğğğ oldumEvet canım agrımıyor artık uçları hassas sadece
Tamam canım bugünde bakıyım o zaman doktoruma yazarım bende zor oluyor böyleCanım doktorum bana yazmıştı bana iyi geldi eğer ki zorlanıyorsanız doktorunuzdan isteyin
Benide bilgilendirsin birileri ben yumurtlamadan önce yaptımYumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur diyorlar yüzde95 deneyen var mı ya da bilen yakınlarından felan
Daha önce deneyen yok mu ya hepimiz bu kez mi denedikBenide bilgilendirsin birileri ben yumurtlamadan önce yaptımcinsiyet belli olursa yazarim
Bir kaç farklı çeşidi var ben diğer sleepyleri hiç sevmedim mesela taşırdı çok pişik yaptı ama bionatural serisi iyi. Bir de onu dene. Bir de primada aldığından bir beden büyük almak gerekiyor kalıpları biraz daha küçük gibi aklında bulunsun canımSleepy çok kötü elimde patladı benim birde ön deneme yapıp ardından toplu sipariş vermiştim. Pişik ve bacaklarını yurttu lastiği kaç hafta oldu hala geçmedi bacak kısımları aslında çok güzel hiç sızdırmıyor aynı Prima gibi ama geçiş cidden yapamıyorum. Tekrar cesaret edebilirsem dediğin gibi denerim birde
Benimde 75 di canım 85 de sabit kaldı agrım yok ama uçları hassalaştı sadeceAyyy 75 b kap olan göğüslerim 90 beden oldu karnım aldı başını gitti ben dombiliğğğ oldumgöğüs ağrımda hala devam ediyor benim neden geçmedi ya
Canım ben denedim molfix ama o kadar çok sızdırdı ki bir daha almadım. Ama bez çok kişisel bir şey denemeden karar vermemek gerekiyor o yüzden 20 li bir kaç farklı marka alıp denemek sonra stok yapmak lazım ucuz bir şey de değil. Elinde patlayınca kötü oluyor bayaKızlar peki molfix nasıl
bendekiler natural miş bionatural değil bel yüksekliği yeterli gelmediğinden bir beden büyük almıştım bende dün bi arkadaşımda pure baby önerdi inceledim biraz sleepy gibi. Prima bebeğin tenine çok alışkanlık yapıyor bende ikincide Prima kullanmayı düşünmüyorum. Biraz zaman geçsin tekrar değiştirmeyi denicem oldu oldu olmadı primayla bitircem mecbur bez sürecini. Eşim değiştirme diyor bana gereksiz pahalı geliyor çocuk yine pişik olursa kızacak değiştirme demedim mi diyeBir kaç farklı çeşidi var ben diğer sleepyleri hiç sevmedim mesela taşırdı çok pişik yaptı ama bionatural serisi iyi. Bir de onu dene. Bir de primada aldığından bir beden büyük almak gerekiyor kalıpları biraz daha küçük gibi aklında bulunsun canım
Biraz zaman geçsin tabi dinlensin bir bebişinin poposu
Ben bu sefer yıkanabilir bez kullanacağım galiba onu araştırıyorum şimdi tuvalet iletişimi +yıkanabilir bez deneyeyim diyorum cesaret edebilirsem
Bende bi küçük paket alıp denemiştim molfix aşırı sızdırdı. Birde primaya alışan molfix kullanamıyor çok küçük bel yüksekliği de yok gibi bişey. Ama sleepy aynı Prima gibi. Ben deneme boyu aldım 40 tanesi 90 tl Prima 46 tanesi 419 tl baktığında hiç bi fark yok ama bize yaramadı o ayrı konu tabiCanım ben denedim molfix ama o kadar çok sızdırdı ki bir daha almadım. Ama bez çok kişisel bir şey denemeden karar vermemek gerekiyor o yüzden 20 li bir kaç farklı marka alıp denemek sonra stok yapmak lazım ucuz bir şey de değil. Elinde patlayınca kötü oluyor baya
Ben kendim de yıkanabilir ped donlara geçmiştim hamile kalmadan önce ve o kadar rahat ettim ki sonra üzüldüm hep bez var altlarında çok rahtsızlardır diye. Artık bizimki oldu 2 yaşında nerdeyse geç kaldık ama daha konforlu olur bebek için diye düşünüyorum.bendekiler natural miş bionatural değil bel yüksekliği yeterli gelmediğinden bir beden büyük almıştım bende dün bi arkadaşımda pure baby önerdi inceledim biraz sleepy gibi. Prima bebeğin tenine çok alışkanlık yapıyor bende ikincide Prima kullanmayı düşünmüyorum. Biraz zaman geçsin tekrar değiştirmeyi denicem oldu oldu olmadı primayla bitircem mecbur bez sürecini. Eşim değiştirme diyor bana gereksiz pahalı geliyor çocuk yine pişik olursa kızacak değiştirme demedim mi diye
Bu yıkanabilir bezler hijyenik mi iş görüyor mu acaba varmı kullanan çevrende
Gozun aydın canım geçip gitti inşallahKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
Ayy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alaniKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
Ortalama 1 sene de böyle devam etsen zaten sonra bezden de kurtulursunuz. Birde evde bi bezli varken ikinci bezli gelince de zor ekonomik olarakta. Benimki 16 düzeltilmiş 13 aylık daha erken diye düşünüyorum bezden ayırmayı iki çocukla yıkanabilir bezle uğraşabilir miyim onu da bilemedim. Yine de bende bi araştırayımBen kendim de yıkanabilir ped donlara geçmiştim hamile kalmadan önce ve o kadar rahat ettim ki sonra üzüldüm hep bez var altlarında çok rahtsızlardır diye. Artık bizimki oldu 2 yaşında nerdeyse geç kaldık ama daha konforlu olur bebek için diye düşünüyorum.
Valla çamaşır makinesinde yıkanabiliyor yüksek ısıda. Kaka yaparsa kuruduktan sonra çöpe sıyırıp öyle atıyorsun makineye. Tuvalet iletişimi ile yaparsan zaten yakalayabildiğin kakaları tuvalete tutuyorsun bez kirlenmiyor. Böylece yıkanabilir bez daha iyi hem de daha ekolojik daha rahat geliyor ama daha araştırma aşamasındayım bakalım
ay cok sevindim bebisim en kisa zamanda temizlenir biter gider insallah. her sey yolunda olsun saglikla alalim kucaklarimizaaaKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
Sen geçtin mi evine nezaman gideceksin kendi doktorunaAyy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alaniarada kahve arada kirmiziya donuk hala devam ediyo kanamalar ama bakalim. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah
Maşallah hep böyle güzel haberler alalımKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?