2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur diyorlar yüzde95 deneyen var mı ya da bilen yakınlarından felan
Benim yumurtlamadan iki gün önce oldu ilişki, cinsiyeti öğrenince teyit ederiz canım
Oğlumda takip etmiyordum günleri o yüzden bilemiyorum

Bir kaç farklı çeşidi var ben diğer sleepyleri hiç sevmedim mesela taşırdı çok pişik yaptı ama bionatural serisi iyi. Bir de onu dene. Bir de primada aldığından bir beden büyük almak gerekiyor kalıpları biraz daha küçük gibi aklında bulunsun canım

Biraz zaman geçsin tabi dinlensin bir bebişinin poposu

Ben bu sefer yıkanabilir bez kullanacağım galiba onu araştırıyorum şimdi tuvalet iletişimi +yıkanabilir bez deneyeyim diyorum cesaret edebilirsem

Ayyy 75 b kap olan göğüslerim 90 beden oldu karnım aldı başını gitti ben dombiliğğğ oldum göğüs ağrımda hala devam ediyor benim neden geçmedi ya
Benimde 75 di canım 85 de sabit kaldı agrım yok ama uçları hassalaştı sadece

Kızlar peki molfix nasıl
Canım ben denedim molfix ama o kadar çok sızdırdı ki bir daha almadım. Ama bez çok kişisel bir şey denemeden karar vermemek gerekiyor o yüzden 20 li bir kaç farklı marka alıp denemek sonra stok yapmak lazım ucuz bir şey de değil. Elinde patlayınca kötü oluyor baya

bendekiler natural miş bionatural değil bel yüksekliği yeterli gelmediğinden bir beden büyük almıştım bende dün bi arkadaşımda pure baby önerdi inceledim biraz sleepy gibi. Prima bebeğin tenine çok alışkanlık yapıyor bende ikincide Prima kullanmayı düşünmüyorum. Biraz zaman geçsin tekrar değiştirmeyi denicem oldu oldu olmadı primayla bitircem mecbur bez sürecini. Eşim değiştirme diyor bana gereksiz pahalı geliyor çocuk yine pişik olursa kızacak değiştirme demedim mi diye
Bu yıkanabilir bezler hijyenik mi iş görüyor mu acaba varmı kullanan çevrende

Kızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükür pazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş

Eklentiler

• IMG_4316.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 65
Bende bi küçük paket alıp denemiştim molfix aşırı sızdırdı. Birde primaya alışan molfix kullanamıyor çok küçük bel yüksekliği de yok gibi bişey. Ama sleepy aynı Prima gibi. Ben deneme boyu aldım 40 tanesi 90 tl Prima 46 tanesi 419 tl baktığında hiç bi fark yok ama bize yaramadı o ayrı konu tabi

Ben kendim de yıkanabilir ped donlara geçmiştim hamile kalmadan önce ve o kadar rahat ettim ki sonra üzüldüm hep bez var altlarında çok rahtsızlardır diye. Artık bizimki oldu 2 yaşında nerdeyse geç kaldık ama daha konforlu olur bebek için diye düşünüyorum.

Valla çamaşır makinesinde yıkanabiliyor yüksek ısıda. Kaka yaparsa kuruduktan sonra çöpe sıyırıp öyle atıyorsun makineye. Tuvalet iletişimi ile yaparsan zaten yakalayabildiğin kakaları tuvalete tutuyorsun bez kirlenmiyor. Böylece yıkanabilir bez daha iyi hem de daha ekolojik daha rahat geliyor ama daha araştırma aşamasındayım bakalım

Gozun aydın canım geçip gitti inşallah

Ayy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alani arada kahve arada kirmiziya donuk hala devam ediyo kanamalar ama bakalim. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah

Ortalama 1 sene de böyle devam etsen zaten sonra bezden de kurtulursunuz. Birde evde bi bezli varken ikinci bezli gelince de zor ekonomik olarakta. Benimki 16 düzeltilmiş 13 aylık daha erken diye düşünüyorum bezden ayırmayı iki çocukla yıkanabilir bezle uğraşabilir miyim onu da bilemedim. Yine de bende bi araştırayım

ay cok sevindim bebisim en kisa zamanda temizlenir biter gider insallah. her sey yolunda olsun saglikla alalim kucaklarimizaaa

Ayy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alani arada kahve arada kirmiziya donuk hala devam ediyo kanamalar ama bakalim. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah
Sen geçtin mi evine nezaman gideceksin kendi doktoruna

Maşallah hep böyle güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…